Ο λόγος πώλησης;Όταν το πούλησα έφυγε σε 1 μέρα.
Ο λόγος πώλησης;Όταν το πούλησα έφυγε σε 1 μέρα.
Εγώ περίμενα να πεις γιατί είμαι ανήσυχος γενικά και ερωτεύομαι πολλά όπλα εύκολα και τα θέλω όλαΓια να πάρω δίκαννο
Ναι ,ναι!!Για να πάρω δίκαννο
Αδύναμος χαρακτήρας ..Ο λόγος πώλησης;
Παθιασμένος οπλοφιλος.Αδύναμος χαρακτήρας ..
High performance.Όσοι εχουν καινούρια benelli έχουν επάνω την σφραγίδα για τα ατσάλινα (τουλίπα) αν όχι πια ατσάλινα μπορεί να ρίξει το όπλο ??
Πήρα τον Μάντζιο στον Κύργια και μου είπε ότι ρίχνει ότι ατσάλινο φυσίγγι αλλά από 3*τσοκ και πάνω αλλά δεν υπάρχει σφραγίδα να εννοεί και τα hp η μόνο τα απλάHigh performance.
Έχει να κάνει με τις παραγόμενες ταχύτητες οι οποίες όταν υπερβαίνουν έναν αριθμό είναι ακατάλληλες για όπλα που δεν έχουν την σφραγίδα γιατί χαλάνε το χρώμιο της κάνης. (Στις παλίες κάνες το χρώμιο είχε πάχος 0,4 -0,5 ενώ στις σύγχρονες 0,7-0,8. Κατά προσέγγιση οι αριθμοί δεν τους θυμάμαι ακριβώς). Σε κάποιο νήμα είχε ανεβεί ένα σχετικό πινακάκι το οποίο δεν το βρίσκω τώρα, αν το έχει κάποιος εύκαιρο ας το ανεβάσει.
Το σημαντικό είναι το κουτί να λέει κατάλληλο και για όπλα που δεν έχουν την σφραγίδα.
Ατσάλινα αυστηρά από 3* και κάτω.Πήρα τον Μάντζιο στον Κύργια και μου είπε ότι ρίχνει ότι ατσάλινο φυσίγγι αλλά από 3*τσοκ και πάνω αλλά δεν υπάρχει σφραγίδα να εννοεί και τα hp η μόνο τα απλά
3* 4* 5*Ατσάλινα αυστηρά από 3* και κάτω.
Μην αρχίσετε ακόμα, πάω να πάρω ποπ κορν και έρχομαιΈχει δοκιμάσει κανείς την καινούρια κάννη, για να μας πει εντυπώσεις;
Υπομονή λίγο καιρο και θα τη δούμε τουλάχιστον επί πινακιΈχει δοκιμάσει κανείς την καινούρια κάννη, για να μας πει εντυπώσεις;
Υπερμπουριχοσωληνας19.7 άυλο ε;
Ε ρε γλέντια…!!!
Τα είπαμε αυτά.γι αυτό δε τη πήρα κιολαςΠρος πληροφόρηση στη vinci στον καινούργιο κατάλογο δεν υπάρχει προσφορά στα 1195. Είναι όλες 2χίλιαρο+. Από προσφορά ότι έχει μείνει. Ο Καλκα έχει τουλάχιστον 1 (αυτή που είδα στο ράφι). Όποιος θέλει μην καθυστερεί.