Τουν εδουκεις 3γωνιαο @gvp9000 που ειναι ;;...μαδαει τα τρυγονια ακομη;
Για εμάς τους ψυχαναγκαστικούς είπε να κάνει και μια υπέρβαση! Τώρα με την 76αρα μας τα χαλάει αλλά θα φτιάξει και αυτό.αληθεια τωρα...γιατι κοντυνε τις κανες απο 66 σε 65 και απο 71 σε 70 εκατοστα; ενω αφησε σε 76 την 76αρα;
η μητρικη beretta το εκανε αυτο στα δικα της;
66 πολυ ανωτερο ζυγισμα και πιο βολικη ειχα δωκιμασει και τις δυο η 66 πολυ μεγαλη διαφορα στην αισθισηΝαι εκεί με βλέπω και εμένα ! Αντε τώρα να βγει η άδεια αγοράς γιατί δεν κρατιέμαι μέχρι στις 6 Σεπτέμβρη που μου έκλεισαν ραντεβού στην αστυνομία
Κοιτα μη σου κρυψε κανα βουντου ο βαγγος στο κοντακι αχαχαχαχαχΈχω την εντύπωση ότι όλες οι μπενελες είναι πισωβαρες ανεξάρτητου μήκους κάννης 66 και 71. 76 δεν έχω πιάσει ποτε
Φίλε την έλυσα. Ήθελε να μου αλλάξει φλατζα αλλά δεν τον άφησα. Που ξέρω τι θα κάνει αυτός. Κάτσε ρε μου λέει ψιλοντουφεκας. Όχι λέω εγώ ΧΑ ΧΑ χαΚοιτα μη σου κρυψε κανα βουντου ο βαγγος στο κοντακι αχαχαχαχαχ
Μη παρεις και πας στο βουνο με τετιο σε κοβω να τρως κανα περκορσο κολομπατσιο σπεσιαλ παλομπε στο πετοΚάπου πήρε το μάτι μου κουκλάκια φασσες με καρφιτσες
Άτσα και win11 ... 70cm λέω εγώ ...65-70 και 76 εκατοστα View attachment 54295
Για να μειώσει λίγο το δραστικό βεληνεκές ...αληθεια τωρα...γιατι κοντυνε τις κανες απο 66 σε 65 και απο 71 σε 70 εκατοστα; ενω αφησε σε 76 την 76αρα;
η μητρικη beretta το εκανε αυτο στα δικα της;
1/1 εγώ και 1/4 ο "άλλος"πηγε ρε η σιγανοπαπαδια....
Αυτοματο σηστιμα ποτισματοςνεα benelli .....επαναφορτιζομενη...
View attachment 54309
Ετσι κανει ηλεκτροσοκ τα παπιά όμως! Όπως οι ρακέτες τα κουνούπια!νεα benelli .....επαναφορτιζομενη...
View attachment 54309