Γίνεται ρε σεις... Οταμ σμαδευς κ λες απο μεσας.... Θα σγαμησ του πρέκι τωρα παλιοπ.... Δοκιμασε το κ να δεις αν σφιγγεις ή δε σφιγγεις...000
Σπυρο να το δεχθω οταν εισαι.στημενος αλλα στην ενταση του κυνηγιου αυτο ειναι δυσκολο να γινει
Γίνεται ρε σεις... Οταμ σμαδευς κ λες απο μεσας.... Θα σγαμησ του πρέκι τωρα παλιοπ.... Δοκιμασε το κ να δεις αν σφιγγεις ή δε σφιγγεις...000
Σπυρο να το δεχθω οταν εισαι.στημενος αλλα στην ενταση του κυνηγιου αυτο ειναι δυσκολο να γινει
Για αυτο αστοχούσες. Τα γενιά σου δίνουν φρένα στο κοντάκι.Ξυρίστηκα κιόλας.
Εχει ο Γιαννους εκείνο τον παππου...Το να ρίξεις με σφιγμένα τα δόντια σε δισκάκια στο σκοπευτήριο είναι δύσκολο γιατί πρέπει να καλέσεις πρώτα.
Εκτός αν καλείς μουγκρίζοντας.
To ιδιο εκανε και στου ξαδερφου μου σε καπιο σημειο εκανε ενα φρακαρισμαΛοιπόν παίδες θα σας πω μια ιστορία... Οταν πηρα το οπλο το Μάρτιο, μετα απο λιγες μερες παραγγειλα ενα τσοκ εσω εξω knurled crio plus απο τη μ2... Έτσι οπως το έβλεπα μου αρεσε... Πηρα το τσοκ, το ειχα ανεβάσει κιόλας σε φώτο εδω, κ μολις το βιδωνα εκανε μια στροφή κ εβρισκε... Σταμάταγε... Φρέναρε..
Ενα ωραιο πρωί εμφανίστηκε ο περίεργος... Αυτος ο.... Εδω μεσα.. Που κυκλοφορεί ανάμεσα μας... (@gvp9000, συστήνεται).... Το πιανει κ λέει είναι στραβο.. Στειλτο πίσω... Δεν πέφτει ελεύθερα μεχρι το σπειρωμα κ οταν το βιδωνω φρακάρει ελαφρως μου λέει... Πω ρε γαμωτ λεω κ εγω απο μεσα μου...τι το θελα κ του το δειξα...
Τεσπα τον άκουσα για μια κ τελευταία φορά κ το έστειλα πισω... Το κατάστημα specialforces.gr αμεσα το εστειλε στον κυργια... Με παιρνει ενα παλικαρι απο κυργια κ μου λέει... Δεν είναι τίποτα... Λιγο είναι αυτο κλπ κλπ (ότι δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα με το τσοκ)
Δασκαλεμενος εγω απο τον περίεργο που σας περιεγραψα πριν, τλεου... Τι λες ρε λεβέντ;... Μι ειπε ιμενα ο @gvp9000 ουοτ ετσ κ ετσ του τσοκ... Ποιος είναι αυτός μι ρουταει του παλικάρ... Τη δλειας ισι τλεου... Και μου έστειλε σήμερα το καινούργιο
Σοβαρά τωρα... Βασιλη αν θυμάσαι το παλιο είχε ξεβαψει ελαφρως κατω απο το σπειρωμα και ειχε και μια
μικρη ατελεια στο σπειρωμα... Τουτο εδω είναι οντως αλλο... Το απόγευμα θα βιδωθεί... Να δούμε αν είναι οκ...
View attachment 54641View attachment 54642
Καλά ρε δεν το βλέπεις που λέει ΟΚ πάνω ?Λοιπόν παίδες θα σας πω μια ιστορία... Οταν πηρα το οπλο το Μάρτιο, μετα απο λιγες μερες παραγγειλα ενα τσοκ εσω εξω knurled crio plus απο τη μ2... Έτσι οπως το έβλεπα μου αρεσε... Πηρα το τσοκ, το ειχα ανεβάσει κιόλας σε φώτο εδω, κ μολις το βιδωνα εκανε μια στροφή κ εβρισκε... Σταμάταγε... Φρέναρε..
Ενα ωραιο πρωί εμφανίστηκε ο περίεργος... Αυτος ο.... Εδω μεσα.. Που κυκλοφορεί ανάμεσα μας... (@gvp9000, συστήνεται).... Το πιανει κ λέει είναι στραβο.. Στειλτο πίσω... Δεν πέφτει ελεύθερα μεχρι το σπειρωμα κ οταν το βιδωνω φρακάρει ελαφρως μου λέει... Πω ρε γαμωτ λεω κ εγω απο μεσα μου...τι το θελα κ του το δειξα...
Τεσπα τον άκουσα για μια κ τελευταία φορά κ το έστειλα πισω... Το κατάστημα specialforces.gr αμεσα το εστειλε στον κυργια... Με παιρνει ενα παλικαρι απο κυργια κ μου λέει... Δεν είναι τίποτα... Λιγο είναι αυτο κλπ κλπ (ότι δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα με το τσοκ)
Δασκαλεμενος εγω απο τον περίεργο που σας περιεγραψα πριν, τλεου... Τι λες ρε λεβέντ;... Μι ειπε ιμενα ο @gvp9000 ουοτ ετσ κ ετσ του τσοκ... Ποιος είναι αυτός μι ρουταει του παλικάρ... Τη δλειας ισι τλεου... Και μου έστειλε σήμερα το καινούργιο
Σοβαρά τωρα... Βασιλη αν θυμάσαι το παλιο είχε ξεβαψει ελαφρως κατω απο το σπειρωμα και ειχε και μια
μικρη ατελεια στο σπειρωμα... Τουτο εδω είναι οντως αλλο... Το απόγευμα θα βιδωθεί... Να δούμε αν είναι οκ...
Σωστη λεπτομερεια ελευθερη πτωση.Καλά ρε δεν το βλέπεις που λέει ΟΚ πάνω ?
Μια χαρά θα είναι αυτό, αφού το γράφει κιόλλας !!!!
View attachment 54643
Το άλλο είχε πρόβλημα ... το τσοκ πρέπει να "πέφτει" ελεύθερα μέχρι το σπείρωμα και να βιδώνει χωρίς την παραμικρή δυσκολία (όταν τα σπειρώματα είναι καθαρά από βρωμιές).
Άντε με το καλό να το δοκιμάσεις !!!
Θα κάνουμε σαν τον Χρόνη Ξαρχάκο "τράβα μαλλί Ρένα τράβα μαλλί"Δεν εχει κολπο.
Οταν σφιγγω τα δοντια το κεφαλι μου μετακινειται αριστερα σε σχεση με το κοντακι. Ετσι κ η βολη πηγαινει αριστερα. Καπου τα ειχαμε συζητησει παλαιοτερα
Γιατί επωμισμενος καλεις το πατάκι;Το να ρίξεις με σφιγμένα τα δόντια σε δισκάκια στο σκοπευτήριο είναι δύσκολο γιατί πρέπει να καλέσεις πρώτα.
Εκτός αν καλείς μουγκρίζοντας.
φωναξε τον Βασιλη..μη σε βαλει να στειλεις πισω την κανη μονο....Τολη, βιδωσα το τσοκ πανω στο οπλο και πλεον πεφτει μονο του μεσα και σταματαει στο σπειρωμα και βιδωνει αβιαστα.οπως με τα υπολοιπα 7 crio plus τσοκ που εχω συνολικα..για δες το λιγο...To ιδιο εκανε και στου ξαδερφου μου σε καπιο σημειο εκανε ενα φρακαρισμα
Τώρα όχι ... Αλλά είχα στο μυαλό το τραπ.Γιατί επωμισμενος καλεις το πατάκι;
τέτοια τσοκ εχει η SBE3 KAI H BE3Λοιπόν παίδες θα σας πω μια ιστορία... Οταν πηρα το οπλο το Μάρτιο, μετα απο λιγες μερες παραγγειλα ενα τσοκ εσω εξω knurled crio plus απο τη μ2... Έτσι οπως το έβλεπα μου αρεσε... Πηρα το τσοκ, το ειχα ανεβάσει κιόλας σε φώτο εδω, κ μολις το βιδωνα εκανε μια στροφή κ εβρισκε... Σταμάταγε... Φρέναρε..
Ήταν ελαττωματικό Παναγιώτη.. Ευτυχως δεν εριξα με αυτό.. Το έδειξα στον Βασίλη κ εγκαιρα διαπίστωσε το πρόβλημα... Με τη βοήθεια του αποφευχθηκαν τα χειρότερα....τέτοια τσοκ εχει η SBE3 KAI H BE3
Το πιο πιθανό ήταν να μην πάθαινε τίποτα ούτε το όπλο ούτε το τσοκ.Ήταν ελαττωματικό Παναγιώτη.. Ευτυχως δεν εριξα με αυτό.. Το έδειξα στον Βασίλη κ εγκαιρα διαπίστωσε το πρόβλημα... Με τη βοήθεια του αποφευχθηκαν τα χειρότερα....
Έχεις δει διαφορά με το μαμά 3*; Γιατί εμένα δεν έχει το κανονικό για να συγκρίνω και να δω διάφορες.Ήταν ελαττωματικό Παναγιώτη.. Ευτυχως δεν εριξα με αυτό.. Το έδειξα στον Βασίλη κ εγκαιρα διαπίστωσε το πρόβλημα... Με τη βοήθεια του αποφευχθηκαν τα χειρότερα....
Κάτσε να του πάρει την παρθενιά και μετά θα το αναλάβω εγώ αν βρω χρόνο.Έχεις δει διαφορά με το μαμά 3*; Γιατί εμένα δεν έχει το κανονικό για να συγκρίνω και να δω διάφορες.
δεν εχω ριξει με το 3αρι τσοκ...μονο με gemini i.m και i.c.....(2 και 4 αστρα αντιστοιχα στα τρυγονια)....δεν εχω προλαβειΈχεις δει διαφορά με το μαμά 3*; Γιατί εμένα δεν έχει το κανονικό για να συγκρίνω και να δω διάφορες.