gvp9000
Banned
Τι κύκλο βρε Κώστα ... φτιάξε μια φάσσα ... θα είσαι κέντρο.Αντι για το βαθουλωμα που εχει ο πινακας θα κανω κυκλο 10 εκ. με κιμωλια.
Τι κύκλο βρε Κώστα ... φτιάξε μια φάσσα ... θα είσαι κέντρο.Αντι για το βαθουλωμα που εχει ο πινακας θα κανω κυκλο 10 εκ. με κιμωλια.
Εχει και βουλα στο δοξα πατρι
Αν με περιμένει το περιπολικό έξω από το σπίτι τώρα που θα γυρίσω θα έχω βάσιμες υποψίες ότι παρακολουθεί όλα τα κινητάΕχει και βουλα στο δοξα πατρι
Ο Μήτσος έλεγε να ανοίγουμε το στόμα ... λάθος θυμάμαι ?Αυτό μου το είχε πει ο Δημήτρης benelli και όντως έτσι είναι.Βαλε το χέρι εκεί που φωλιάζει το κοντάκι στο ζυγωματικο και σφιξε άνοιξε τα δόντια με κλειστά χείλη.
Μην τον ακούς. Είναι ...οδοντιατρος!!!Ο Μήτσος έλεγε να ανοίγουμε το στόμα ... λάθος θυμάμαι ?
με αυτο το στοχο το τουφεκι θα βγει απο τη θηκη μονο του και θα ριχνει κατα ριπας. Ασε που θα εξαφανιστει η πανιδα σε ολη την περιοχη.
Ήμουν έτοιμος να σου γράψω να βάλεις μια κωλο-πικ στα 4...βοηθάει στο κεντραρισμα,αλλά είσαι επικίνδυνος εσύ καλύτερα που δενθα είχαμε αλλάμε αυτο το στοχο το τουφεκι θα βγει απο τη θηκη μονο του και θα ριχνει κατα ριπας. Ασε που θα εξαφανιστει η πανιδα σε ολη την περιοχη.
Ωρε φιλε πρωι πρωι
Ξεχασεςνα κλεισειςτα ματια.ρε τι διαβαζω ,δλδ σε μια αστοχη ντουφεκια αναρωτιεσαι τι πηγε λαθος και λες μαλλον δεν εσφιξα τα δοντια και δεν εκλεισα τα αυτια.Ρε παιδια ελεοςΔε σφίγγω δόντια και το στόμα κλειστό.
Καλικατζαρος?Κωστα καλημέρα.. Σε εχω ετοιμο..
View attachment 54617
H φάσσα τσιγάρο έχει στο στόμα ;;;;Κωστα καλημέρα.. Σε εχω ετοιμο..
View attachment 54617
Ναι.. Αμα την τφεκας με benelli είναι χαλαρήH φάσσα τσιγάρο έχει στο στόμα ;;;;
ΔελφινοφασσαΚωστα καλημέρα.. Σε εχω ετοιμο..
View attachment 54617
Αφού είδες κ φάσσα κ τσιγάρο υποκλίνομαιH φάσσα τσιγάρο έχει στο στόμα ;;;;
Μπα πιο πολύ για κυβισμό φέρνει....Δεν εχετε φαντασία ρε σεις... Ειναι μορφη εξπρεσιονισμου...