Σε ποια περιοχή κυνηγάς αν επιτρέπεταιοσοι κυνηγαν με ρεμιγτον δεν τραβανε βιντεα, σκοτωνουν κι αφηνουν τα βιντεα να τα τραβαν οι μπενελάκηδες
Σε ποια περιοχή κυνηγάς αν επιτρέπεταιοσοι κυνηγαν με ρεμιγτον δεν τραβανε βιντεα, σκοτωνουν κι αφηνουν τα βιντεα να τα τραβαν οι μπενελάκηδες
Μακεδονια συνορα αλλά εχω πάει και μεσα εσυπου κυνηγαςΣε ποια περιοχή κυνηγάς αν επιτρέπεται
Γιατί είσαι περίεργος;Σε ποια περιοχή κυνηγάς αν επιτρέπεται
Παρκο τριτση τον εχω δει.Μακεδονια συνορα αλλά εχω πάει και μεσα εσυπου κυνηγας
Κάτσε στα 70 μέτρα να σου ρίξω δράμια 10βολα με την benelli να δούμε αν σκοτώνει όντως.δεν τα χεις δει στην πραξη ποια οπλα σκοτωνουν τα γουρουνια, οι γουρουναδες εχουν μπενελι γι αυτο εχουν όλο τραυματισμένα αλλά οι ρεμιγτον οι παλιες μπραονικ οι μπερεττες και τα τουρκικα τα αφήνουνξερά τα γουρουνια μπαμ και κατω κι ασε τα γιουτουμπ
Όταν λες σύνορα μάστορα? Γιατί και εγώ εκεί κυνηγάω.Μακεδονια συνορα αλλά εχω πάει και μεσα εσυπου κυνηγας
Γινεσαι ''κακούλης'', δεν θα εχεις τυψεις μετα????Κάτσε στα 70 μέτρα να σου ρίξω δράμια 10βολα με την benelli να δούμε αν σκοτώνει όντως.
Τι τύψεις ρε Γιώργο? Εδώ θα μας κάνουν να πάρουμε χάπια με αυτά που διαβάζουμε ή να μην ξαναμπούμε στο φόρουμ.Γινεσαι ''κακούλης'', δεν θα εχεις τυψεις μετα????
Μπορα ειναι , θα περασει......Τι τύψεις ρε Γιώργο? Εδώ θα μας κάνουν να πάρουμε χάπια με αυτά που διαβάζουμε ή να μην ξαναμπούμε στο φόρουμ.
Με τεντώσατε!ενιαβουλα και δεκαβουλα τα λενε φιλαρα μου και με ρεμι βερετα και τουρκικα μπαμ κι κατ τα γουρουνια μαυτα κι εχω κανει αντιλισικο γιατι δαγκονω ασκημα ειδικα στο κυνηγι κατι μπενεελακηδες τους στελνω για αντιφιδικο εμβολιο![]()
ελα φλωρινα να σε απαντησω που ρωτας γιασυνορα και στησου εσυ στα 100μ να δουμε αν σκοτωνη το η μπαλαΚάτσε στα 70 μέτρα να σου ρίξω δράμια 10βολα με την benelli να δούμε αν σκοτώνει όντως.
πλακιτσες κανεις τσοχατζό; τωρα να πω για σενα ότι τονειδα στην συγγρου ΠΟΥΛΟΚΥΝΗΓΟΣ είναι;;;;;Παρκο τριτση τον εχω δει.
Παπιοκυνηγος ειναι.
Πρόσεχε τη γράφεις και σε ποιον τα γράφειςπλακιτσες κανεις τσοχατζό; τωρα να πω για σενα ότι τονειδα στην συγγρου ΠΟΥΛΟΚΥΝΗΓΟΣ είναι;;;;;![]()
όπως με μιλανεθα τουςμιλαω απλ΄΄ο ε;;;;Πρόσεχε τη γράφεις και σε ποιον τα γράφεις
πλακαμε καΝΗς ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΦΊΛΟΟΥ αη θα πιω κι ενατσιπουρο στηνηγια σου οπως με μιλαςθα σε μιλαωΜια και εισαι Φλωρινα πεταξου ως το Αμυνταιο να πιεις ενα τσιπουρακι με ποικιλια να καθαρισει το μυαλο και μετα, οπως σου ειπε ο Χαρης πριν μιλησεις κανε μια κινηση απλη :
View attachment 88040
Ε τι σου είπε ότι κάνω καρτέρι στο πάρκο τριτση για παπια και εσυ του είπες ότι με είδες στην συγγρου ποιος σε μαρτύρησε το καρτέρι μου εόπως με μιλανεθα τουςμιλαω απλ΄΄ο ε;;;;
Χωρίς γλυκάνισο μη σε βαρέσει στο κεφάλιπλακαμε καΝΗς ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΦΊΛΟΟΥ αη θα πιω κι ενατσιπουρο στηνηγια σου οπως με μιλαςθα σε μιλαω
πανταδιπλοβρασμενο μεγλυκανισσσο αλλα δενπολυπι νω πιοπλυ πινω το αιμααπό τις τουρκλαες ΑΤΑ η μπαλα πουεχωΧωρίς γλυκάνισο μη σε βαρέσει στο κεφάλι