K
kastoras
Με τα μπενελια σας τι ποσοστα παίρνετε με το ντεμι τσοκ και κατω..
Μεσος ορος περιπου.
Μεσος ορος περιπου.
1χαρα οπλο ειναι την εχω 2.5χρονια..απλα φερτη στα μετρα σ με το κοντακι...κ εμενα μ γδαρθηκε απο φερμουαρ κ γενικα να ξερεις οτι η κανη τγς θελει προσοχη γτ μπορει ν σκουριασει σε καποια σημεια πολυ ευκολα...το μονο που με χαλαει εμενα ειναι οτι στην αποθηκη παιρνει δυσκολα τα φυσιγγια σε συγκριση με αλλα οπλα...όταν πήρα την M2 το κλείστρο είχε κομμένη τσιμούχα στον πείρο συγκράτησης της βελόνας. Πήρα λοιπόν τηλ. για να μου στείλουν άλλο και μου απάντησαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση αν δεν μας το στείλεις. Μα θα στείλω του λέω το καινούριο όπλο από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη (δηλαδη κανένα μήνα) για μία τσιμούχα? Ναι μου λέει αλλιώς δεν το καλύπτουμε. Έτσι αναγκάστηκα να την αγοράσω μόνος μου.
Αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία με τον Κύργια που του είχα δώσει πριν δύο εβδομάδες 1100 € περίπου... Δεν μου άλλαζε μια τσιμούχα που θα του κόστιζε 27 cents. Άσχετα αν εμένα μου την πούλησε 4,5 €
Ίσως τα Benelli να είναι αξιόπιστα όπλα.
Ο αντιπρόσωπός τους όμως δεν νομίζω...
Το After Sales έχει πρόβλημα...
Όσο για την M2 στους λίγους μήνες που την έχω παρατήρησα ότι γρατσουνιέται πανεύκολα ακόμα και από το φερμουάρ του μπουφάν.
Και από εμπλοκές 4-5 που κολλούσε το φυσίγγι στην γλώσσα. Πιάνεται για εμπλοκή αυτό?
Όλες μου τις έκανε με πολύ υγρασία.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...
Ιταλια με ποιο τροπο το εστειλες μεσω του κυργια η αλλιως με ποια διαδικασια για να κινηθει και απο εδω ο φιλοςαστε το παιδια το θεμα με τα vinci ΠΟΝΑΕΙ ειμαι απο τους πρωτους παθων ..5-6 φορες εσταλει το οπλο στον Κυργια ...οτι και να εκανε ... παλι εμπλοκες μου εκανε, μονο οταν επιτελους το εστειλε Ιταλια περσι το εφτιαξαν ..το περιμενα 5μηνες να ελθει, για αλλαγη με νεο που επρεπε να γινει..ακομη το περιμενω, πικρα μαυρη! Οσα εμαιλ να στειλετε θα σας γραψουν ,ειχα στειλει και εγω Ιταλια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ απαντηση, μεχρι και βιντεο ειχα απο τα κυνηγια με την μια εμπλοκη μετα την αλλη και με φυσιγγια 38γρμ
Το ιδιο για την αποθηκη και εγω αλλα λογικα με τη χρηση θα στρωσει καλυτερα1χαρα οπλο ειναι την εχω 2.5χρονια..απλα φερτη στα μετρα σ με το κοντακι...κ εμενα μ γδαρθηκε απο φερμουαρ κ γενικα να ξερεις οτι η κανη τγς θελει προσοχη γτ μπορει ν σκουριασει σε καποια σημεια πολυ ευκολα...το μονο που με χαλαει εμενα ειναι οτι στην αποθηκη παιρνει δυσκολα τα φυσιγγια σε συγκριση με αλλα οπλα...
μου κάθεται σχεδόν ακριβώς! Ήταν και ο βασικός λόγος που την επέλεξα...1χαρα οπλο ειναι την εχω 2.5χρονια..απλα φερτη στα μετρα σ με το κοντακι...κ εμενα μ γδαρθηκε απο φερμουαρ κ γενικα να ξερεις οτι η κανη τγς θελει προσοχη γτ μπορει ν σκουριασει σε καποια σημεια πολυ ευκολα...το μονο που με χαλαει εμενα ειναι οτι στην αποθηκη παιρνει δυσκολα τα φυσιγγια σε συγκριση με αλλα οπλα...
Μεσω Κυργια μετα απο πολλα "λογια" και 3 χρονια ταλαιπωριαςΙταλια με ποιο τροπο το εστειλες μεσω του κυργια η αλλιως με ποια διαδικασια για να κινηθει και απο εδω ο φιλος
Exeis antimetopisei provlima me ta plastika meroi???sou ksevafoun??Παιδιά παντως εγω κάι ο αδερφος μου σαν κατοχοι Vinci είμαστε ευχαριστημενοι, τα είχαμε πάρει πριν 4χρονια και δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμης την παραμικρή εμπλοκη.το μόνο μου με ενοχλούσε εμένα επειδή κυνηγαω συνέχεια βάλτο ήταν που σκουριάζε ευκολα και την έβαψα με υδροβαφη και ησυχασα.Μαλλον θα ειμασταν από τους τυχερούς....
Καλημέρα Vasilis και καλώς ήρθες στην παρέα μας,περνα και απο το αναλόγως topic να σε γνωρίσουμε καλυτερα,την έχω 3χρονια βαμμένη και μεχρι στιγμής δεν μου έχει ξεβάψει κάπου....Exeis antimetopisei provlima me ta plastika meroi???sou ksevafoun??
Καλημέρα Vasilis και καλώς ήρθες στην παρέα μας,περνα και απο το αναλόγως topic να σε γνωρίσουμε καλυτερα,την έχω 3χρονια βαμμένη και μεχρι στιγμής δεν μου έχει ξεβάψει κάπου....[/QUOTE
Εγω την εχω ενα μηνα κ εχει γινει χαλια