Τι ειναι αυτο το πιτσ;Αν και πάλι δεν φτιάξει παίξε λίγο με το πιτσ,διορθώνει και από κεί το ψιλοτουφέκισμα.
Τι ειναι αυτο το πιτσ;Αν και πάλι δεν φτιάξει παίξε λίγο με το πιτσ,διορθώνει και από κεί το ψιλοτουφέκισμα.
είναι η κλίση του πέλματος Βασίλη κι ενας βασικός παράγοντας για τα μέτρα του όπλου διάβασε λίγο παρακάτω ενα αρθρο του Μπάμπη Αιγινήτη θα σε βοηθήσειΤι ειναι αυτο το πιτσ;
Ναι ήμουν.η ρίγα που έχεις είναι η ψηλή ή η μεσαια;Ειχεσ κ εσυ μεγαλο θεμα;ησουν πολυ ψηλα στο στοχο
Υπεριψωμενη ειναι...δεν ξερω νωμιζα πως μονο ετσι βγαινειΝαι ήμουν.η ρίγα που έχεις είναι η ψηλή ή η μεσαια;
Βασίλη τις δοκιμές πως τις κάνεις και σε τι ; και δευτερον ,οταν λες οτι ψηλοντουφεκάει πόσο ψηλοντουφεκάει ;Ναι πηρα τον καλκαντζακο εχθες κ του λεω θελω αυτη την φλαντζα ποσο εχει;17€ μου λεει...κ την πηρα..
Το διαβαδα κ ετσι ακρηβος εκανα τις δοκιμες...η ντουφεκια μου ηταν 10 ποντουσ πανω απο το κεντρο κ ελαχιστα αριστερα...εριξα πανω απο 20 φωρες με το ιδιο αποτελεσμαΒασίλη τις δοκιμές πως τις κάνεις και σε τι ; και δευτερον ,οταν λες οτι ψηλοντουφεκάει πόσο ψηλοντουφεκάει ;
Ριξε ένα διάβασμα εδώ http://www.greekshooting.gr/ο-έλεγχος-της-ευθυβολίας-του-όπλου-μας-2/
Έτσι ήταν και εμένα.Με το έβαλα την φλαντζα και πιο μεγάλο στόχο μπροστά ήταν εντάξει.του καλκαντζακου του είπες ότι η φλάντζα είναι για Vinci;To
Το διαβαδα κ ετσι ακρηβος εκανα τις δοκιμες...η ντουφεκια μου ηταν 10 ποντουσ πανω απο το κεντρο κ ελαχιστα αριστερα...εριξα πανω απο 20 φωρες με το ιδιο αποτελεσμα
Ναι του το ειπαΈτσι ήταν και εμένα.Με το έβαλα την φλαντζα και πιο μεγάλο στόχο μπροστά ήταν εντάξει.του καλκαντζακου του είπες ότι η φλάντζα είναι για Vinci;
To
Το διαβαδα κ ετσι ακρηβος εκανα τις δοκιμες...η ντουφεκια μου ηταν 10 ποντουσ πανω απο το κεντρο κ ελαχιστα αριστερα...εριξα πανω απο 20 φωρες με το ιδιο αποτελεσμα
OKΝαι του το ειπα
Φίλε dim εμείς με τα κοντακια που έχουμε δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν έχουμε βίδες στα πέλματα....Βασίλη το αριστερά ειναι μεγαλύτερο πρόβλημα .Έστω και το λίγο.Αυτό ειναι μεγαλύτερο πρόβλημα.Εμένα με παίδεψε πολύ και τελικά μετα απο 3 χρόνια γύρισα το κοντάκι που ήταν συνθετικό.
Οσο για το πάνω σε τελική παίξε λίγο και με το pitch όπως σου είπανε.Η φλάντζα για αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή.Όμως απο μόνος σου μπορείς δοκιμαστικά να κάνεις αυτό με τις ροδέλες που έχει ξαναγραφτεί πολλές φορές.Δηλαδή ξεβίδωσε λίγο την κάτω βίδα που κρατάει το πέλμα και τελείως την πάνω.Πέρνα στην πάνω βίδα ροδέλες και μετά αι σφίξε και τις δυο βίδες. Αρχικά πέρνα δυο ροδέλες και κανε δοκιμή.Αναλόγως του αποτελέσματος συνεχίζεις με τρίτη και τετάρτη αν χρειαστεί.
Κανε τις δοκιμές σου και βλέπεις .Τράβα καμιά φωτογραφία και βάλε να δούμε.
Μια εικόνα της φλάντζας για αλλαγής pitch ,μιας ςκαι ρωτούσες τι είναι το pitch.http://www.midwestgunworks.com/page/mgwi/prod/kick-eez-recoil-pads/105-1
Ναι δεν εχουν ειναι κουμπωτα...OK
Φίλε dim εμείς με τα κοντακια που έχουμε δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν έχουμε βίδες στα πέλματα....
Και κατι ακομα...αφτο με της τριπες που κανουν στην κανη που χρισιμευει;OK
Φίλε dim εμείς με τα κοντακια που έχουμε δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν έχουμε βίδες στα πέλματα....
δοκίμασε την D και πιστεύω ότι δεν θα εχεις πρόβλημα γιατί εκτός από κλίση κατέβασμα η φλάντζα αυτή δίνει και πλάγια κλίσηTo
Ωραια...την τριτη θα την δοκημασω κ θα σας πωδοκίμασε την D και πιστεύω ότι δεν θα εχεις πρόβλημα γιατί εκτός από κλίση κατέβασμα η φλάντζα αυτή δίνει και πλάγια κλίση
Στο να ζαλίζουν τον συνκυνηγό σου και να κουφαίνουν τα αφτιά σου.Και κατι ακομα...αφτο με της τριπες που κανουν στην κανη που χρισιμευει;
Χαχα...αλλου δεν βωηθαει πουθενα;Στο να ζαλίζουν τον συνκυνηγό σου και να κουφαίνουν τα αφτιά σου.
Ο συνκυνηγός μου κυνηγάει με βινσι που έχει πόρτινγκ στην κάννη και μας έχει ξεκουφάνει
http://w2.isolservers.org/article.asp?AID=1296Χαχα...αλλου δεν βωηθαει πουθενα;
Και κατι ακομα...θελω ενα τσοκ οτι ποιο ανοιχτο υπαρχει για πολυ κοντινες ντουφεκιες τα πρωινα...τι μου πρωτινετε;
Ο συνκυνηγός μου με το βίντσι χρησιμοποιεί ένα ραβδωτό τσοκ, τσοκ διασπορέας λέει ότι είναι και είναι πολύ ευχαριστημένος.Και κατι ακομα...θελω ενα τσοκ οτι ποιο ανοιχτο υπαρχει για πολυ κοντινες ντουφεκιες τα πρωινα...τι μου πρωτινετε;
Για ρίξε μία ματιά στο θέμα brain tsok.Όσοι έχουν πάρει το bell λένε τα καλύτερα. Ντουφεκιές από 8m έως +25m.Και κατι ακομα...θελω ενα τσοκ οτι ποιο ανοιχτο υπαρχει για πολυ κοντινες ντουφεκιες τα πρωινα...τι μου πρωτινετε;