Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κύριοι, σήμερα είχα ένα ατύχημα (πτώση) με αποτέλεσμα να σπάσει η ριγα μπροστά.
Αν κάποιος κάτοχος μπενελλι έχει καμία ριγα 66cm από ανθροκονημα για πούλημα, ας κάνει μία προσφορά.
Ευχαριστώ.
Με τόση γλωσσοφαγια που φάγαμε σε αυτό το τοπικ πάλι καλά που συνεβει μόνο αυτό....
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Κύριοι, σήμερα είχα ένα ατύχημα (πτώση) με αποτέλεσμα να σπάσει η ριγα μπροστά.
Αν κάποιος κάτοχος μπενελλι έχει καμία ριγα 66cm από ανθροκονημα για πούλημα, ας κάνει μία προσφορά.
Ευχαριστώ.
Με τόση γλωσσοφαγια που φάγαμε σε αυτό το τοπικ πάλι καλά που συνεβει μόνο αυτό....
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Μπες στο car για μεταχειρισμενες benelli,ειδα υπαρχει μια απο Κερκυρα 66cm, 10χιλιοστων,50 ευρω.

Για της Κριο ξερουμε οτι στης επαναλαμβομενες βολες σε σχεση με της αλλες συμπεριφερονται καλυτερα,για το Power-bore ποτε δουλευει,κατω απο ποιες συνθηκες?Για να επερασπισουμε το τημ οχι τιποτε αλλο:D
εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορετικό έχει μια κλασική crio από μια power-bore! δεν το έχω ψάξει...

Χαχα σωστός.ενα κρατησα και μου το τσίμπησε ο γιος.στα σκαριά ειναι ενα με 18,6
Απο την πρωτη στιγμη το ειχα καταλαβη,και ο αλλος ο Νικος Ρεμι για την Ινβεκτορ πλας καννη φωτια,στραβωσε ρε παρτετο χαμπαρι ριχνουν απλα λιγο καλυτερα και αυτο ειναι ολο.Φτιαχνεις ενα κωννο εκει η καννενα τσοκ φρενου και χεστους.Καθως και για τα βελτιωμενα φυσσιγκια,ας ρωτησει τους καθηγηταδες να φτιαξει καννενα πυραυλο να του αλλαξει οχι την αποψη αλλα τη ζωη.Τωρα πηρε και την V3 καραμπινα μπενελλι αεριων και ειναι κομπλε:cool:

Απλα Σαραντο σε ρωτησα για να εκανες εσυ μια αναφορά για τα συμπεράσματα των ιταλών όσον αφορα αυτές τις 2 κανες γιατί δεν θελω να τη κανω εγω
Κανε την αναφορα σου να μαθω και εγω,παντος και εκει αφου αριθμους δεν βλεπω μια απο τα ιδια ειναι και αυτη,πες λοιπων τη ξερεις.

Απο την πρωτη στιγμη το ειχα καταλαβη,και ο αλλος ο Νικος Ρεμι για την Ινβεκτορ πλας καννη φωτια,στραβωσε ρε παρτετο χαμπαρι ριχνουν απλα λιγο καλυτερα και αυτο ειναι ολο.Φτιαχνεις ενα κωννο εκει η καννενα τσοκ φρενου και χεστους.Καθως και για τα βελτιωμενα φυσσιγκια,ας ρωτησει τους καθηγηταδες να φτιαξει καννενα πυραυλο να του αλλαξει οχι την αποψη αλλα τη ζωη.Τωρα πηρε και την V3 καραμπινα μπενελλι αεριων και ειναι κομπλε:cool:
Πιθανόν αναφέρεσαι σε εμένα αν δεν κάνω λάθος . 1 δεν θέλω να ρωτήσω κανένα κι για τίποτα για πυραύλους ουτε να αλαξει η ζωή μου . 2 ποτέ δεν είπα ότι τα αμερικανικά είναι καλύτερα ( αλωστε έχω παρά πολλά όπλα ιταλικά ). 3 Η V3 δεν έχει καμία σχέση με Benelli ,μάλλον μπερδεύεσαι με την versa max που έχει κλείστρο Benelli. Ευχαριστώ κι κλείνω εδώ την συζήτηση . Καληνύχτα

Πιθανόν αναφέρεσαι σε εμένα αν δεν κάνω λάθος . 1 δεν θέλω να ρωτήσω κανένα κι για τίποτα για πυραύλους ουτε να αλαξει η ζωή μου . 2 ποτέ δεν είπα ότι τα αμερικανικά είναι καλύτερα ( αλωστε έχω παρά πολλά όπλα ιταλικά ). 3 Η V3 δεν έχει καμία σχέση με Benelli ,μάλλον μπερδεύεσαι με την versa max που έχει κλείστρο Benelli. Ευχαριστώ κι κλείνω εδώ την συζήτηση . Καληνύχτα
Aφου οπλακιας εισαι και εσυ ολο εδω γυρω γυριζεις,remingtonakias και δεν θες το καλυτερο.my man.Καλυνυχτα Νικο.:)

Επειδη θελω να μαθαινω συνεχώς κωστα μηπως μπορείς να μου πεις τι ειναι το μπενελι κλικ?

γτ να κάνει κλικ, αν δεν θέλει κάποιος να κάνει τον κάουμποϊ;;;;

Τι εννοεί ο ποιητής οεο;;;;
Είναι το κλικ που κάνουν οι benelli σαν τα γκομενάκια ένα πράμα τα κοιτάς στο δρόμο και λες αυτό το μωρο μου έκανε κλικ.
.yelling..sarcastic..yell at..kiss me..love1.

Λοιπόν επειδή τριβοσαστε στην γκλίτσα του τσοπάνη, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Όπως μου είπε και μία ψυχή, το κλικ των benelli είναι η εμπλοκή του "μαλάκα" κυνηγού (συγχωρήστε με για την έκφραση, δεν το συνηθίζω άλλωστε).
Τι εννοεί ο ποιητής;
Είναι η εμπλοκή που παρουσιάζεται στα πιο ασφαλή κλειστά των κυνηγετικών όπλων κατ ομολογία, των περιστοφικών, τα οποία για να κουμπώσουν θέλουν μια σχετική δύναμη. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα φυσικά για την ασφάλεια μας.
Ως εκ τούτου, θέλει ο χρήστης ενός τέτοιου συστήματος, να ξέρει να επωμιζει αρχικά και όχι να χρησιμοποιεί το όπλο ως γκλίτσα. Το κλείστρο αυτό εφευρέθηκε από την benelli αντιγράφτηκε από τις περισσότερες εταιρίες, και όχι πάντα με επιτυχία οφείλω να ομολογήσω.
Δυστυχώς η benelli όταν έφτιαχνε αυτό το κλείστρο, θεώρησε ότι θα το χρησιμοποιούν κυνήγοι με στοιχειώδη παιδεία, και όχι άνθρωποι που ρίχνουν στους γάμους και τα πανηγύρια.
Άλλωστε δεν μπορούν όλοι να οδηγήσουν Ferrari (όπως λέει και ο φίλος μου ο Takis 1976) γι αυτό βολεύονται με φιατακια.
Καλό και τίμιο το Fiat, αλλά άλλο πράγμα η Ferrari πως να το κάνουμε.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο στο λύσιμο των αποριών σας σχετικά με τα κλικ.
.my man.

εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορετικό έχει μια κλασική crio από μια power-bore! δεν το έχω ψάξει...
Δε νομιζω οτι υπαρχει καποια διαφορά,το ιδιο ειναι....εξαλλου η powerbore πανω της γραφει criobarrel....αν γνωριζει καποιος κατι διαφορετικο,ας μας πει.

Ωστοσο.....υφίσταται,Κωστα!:)
Αν καποιες φορες,είμαστε πιο...μαλακοι?.sarcastic.
Το μεγαλο ζητουμενο σ'ενα χρηστικο εργαλειο,οπως ειναι το οπλο,ειναι η αξιοπιστια και η απροσκοπτη λειτουργια!
Στην προκειμενη,παραδεχομαστε πως το"κλικ"συμβαίνει!
Το περιστροφικο ειναι ασφαλεστερο σαν κλειδωμα!
Κλειδωνει ακριβώς στη βαση του καλυκα.
Για φυσιγγια που παραγουν,κατα κανόνα,600-1000 bar,ειναι αναγκαιο?
Μηπως ειναι πλεονασμός?
Μηπως ειναι μια κινηση εντυπωσιασμου απο την εταιρια?
Δεν ειναι κακο να γινεται το καλο, καλυτερο!
Ισα ισα!
Κακο,κατα τη γνωμη μου, ειναι να παιρνεις κατι που λειτουργει,σιγουρα λειτουργει και στην προσπαθεια να το κάνεις καλυτερο, να το χειροτερευεις!
Μιλαω για το παλιο γεωμετρικο κλειδωμα....
Ειναι κάτοχος οπλων και με τα δυο συστήματα..
Απο αποψη αξιοπιστίας,δεν υπαρχει αμφιβολια για την ανωτεροτητα του παλιου συστήματος!
Μιλωντας πάντα για τα συγκεκριμενα οπλα, που κατέχω και απο κουβεντες που κανουμε με φιλους και γνωστους.
Καφενειακες και σοβαρότερες...:)
Κατι που εχω παρατηρησει...
Το περιστροφικο,για να δουλεψει απρόσκοπτα,χρειάζεται πολυ καλο καλυκα!
Με σωστες και σταθερες διαστάσεις παφυλα.
Αλλιως δεεεν!
Αρχιζει και "δαγκωνει"!
Σε αλλαγη,απο CHEDDITE σε FIOCCHI HELLAS,έγινε....μονοκαννο!
Παντα μιλώντας για συγκεκριμένους κάλυκες,ΑΡΙΧΤΟΥΣ!
Η "αλλη"(ES 100),τους εριχνε απροβηματιστα!!
Παντα με συναδελφική διαθεση!!!:)

Εδω στο Γιδισταν καποιος πεταξε την ρουκετα οτι τα benelli ειναι οικολογικα οπλα και δεν σκοτωνουν ,και αμεσως ολοι ετρεξαν να πειραξουν καννες κλπ Κανενας δεν σκεφτηκε οτι μπορει να φταιει ο ιδιος επειδη δεν βαραει θηραματα ,η οτι το κοντακι δεν ειναι σωστο επανω του Και φυσικα δεν μιλαμε για φυσιγγια εδω στο γιδισταν κυκλοφορει πολυ σαβουρα καο λογο κοστους ολοι τρεχουν να τα αγορασουν και φυσικα δεν παιρνουν πουλι με αυτα Ειναι τραγικο να ακους τετοιες μπαρουφες ειδικα απο νεους ανθρωπους Την παρασκευη σε γνωστο μαγαζι ενας πιτσιρικας αγορασε μια montefeltro και αδημονουσε να ερθει η δευτερα να παει το οπλο για κωνους αντι να δοκιμασει το οπλο να δει τι κανει η και εαν δουλευει σωστα στην τελικη αυτος πρωι πρωι θα παει να το χαλασε .Απορια αφου τα benelli δεν σκοτωνουν γιατι τα αγοραζουν?

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back