Μάκης
Banned
Κώστα να κάνω κι εγώ ένα <<κλικ>>;;;;;ξέρω δεν θα μου το αρνηθείςΛοιπόν επειδή τριβοσαστε στην γκλίτσα του τσοπάνη, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Όπως μου είπε και μία ψυχή, το κλικ των benelli είναι η εμπλοκή του "μαλάκα" κυνηγού (συγχωρήστε με για την έκφραση, δεν το συνηθίζω άλλωστε).
Τι εννοεί ο ποιητής;
Είναι η εμπλοκή που παρουσιάζεται στα πιο ασφαλή κλειστά των κυνηγετικών όπλων κατ ομολογία, των περιστοφικών, τα οποία για να κουμπώσουν θέλουν μια σχετική δύναμη. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα φυσικά για την ασφάλεια μας.
Ως εκ τούτου, θέλει ο χρήστης ενός τέτοιου συστήματος, να ξέρει να επωμιζει αρχικά και όχι να χρησιμοποιεί το όπλο ως γκλίτσα. Το κλείστρο αυτό εφευρέθηκε από την benelli αντιγράφτηκε από τις περισσότερες εταιρίες, και όχι πάντα με επιτυχία οφείλω να ομολογήσω.
Δυστυχώς η benelli όταν έφτιαχνε αυτό το κλείστρο, θεώρησε ότι θα το χρησιμοποιούν κυνήγοι με στοιχειώδη παιδεία, και όχι άνθρωποι που ρίχνουν στους γάμους και τα πανηγύρια.
Άλλωστε δεν μπορούν όλοι να οδηγήσουν Ferrari (όπως λέει και ο φίλος μου ο Takis 1976) γι αυτό βολεύονται με φιατακια.
Καλό και τίμιο το Fiat, αλλά άλλο πράγμα η Ferrari πως να το κάνουμε.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο στο λύσιμο των αποριών σας σχετικά με τα κλικ.
.......πάλαι ποτέ νέος ωραίος μοιραίος και αδύνατος κυνηγούσα αρκετά την πέρδικα στο χωριό μου και συγκεκριμένα στον Ελικώνα όπου έχει πέτρα γκρέμια και γενικά δύσκολο έδαφος
περπατώντας λοιπόν πολλές φορές με το όπλο ασφαλισμένο και κρεμασμένο στην πλάτη να περάσω τα δύσκολα μέρη,από τα τραντάγματα είχα πολλά κλίκ με αποτέλεσμα να έχω χάσει θηράματα που θεωρούνται από τα πιο δύσκολα
αυτή ήταν και μιά αιτία που άρχισα να ψάχνομαι για άλλες μάρκες από benelli την οποία όπως έχω γράψει την έχω στην κορυφή από μηχανισμό design και ποιότητα κατασκευής αλλά όλα στην ζωή έχουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα
πάντα φιλικά εννοείται
υ.σ.όπλα 2 s.90 και 1 special lusso