Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν φίλε Γιάννη και Μάκη ξέρετε ότι ακούω όλες τις γνώμες και να συζητάω, γι αυτό γράφτηκα και στο φόρουμ, φίλε Μάκη δε χρειάζεται καμία άδεια να μιλήσεις και να πεις τη γνώμη σου ή να με πειράξεις. Μου αρέσει άλλωστε να με πειράζουν και να πειράζω.
Τώρα αν κάποιοι δεν με ξέρουν θα τους συνιστούσα να μη βγάζουν συμπεράσματα και να μη θίγονται με τα γραφόμενα μου. Ειδικά σε αυτό το τοπικ που γράφω εντελώς χαλαρά, να μου λείπουν οι κριτικές.
Βγαίνει ο άλλος να κατακρίνει το τι έχω γράψει κάπου πιο πάνω, έλεος ρε φιλαράκο, εγώ δεν θα έπρεπε να μιλάω σε κανένα εδώ μέσα αν με ενοχλούσαν τα πειράγματα, εξάλλου απευθυνόμουν σε συγκεκριμένο άτομο από την Κρήτη, που έχω μάθει ότι ρίχνει μπαλωθιες σε γάμους, και δεν τον ενοχλούν τα σκερτζοσικα σχόλια.
Λοιπόν ας ηρεμήσουν μερικοί με τα σχόλια μου και αν δεν τους αρέσουν τα γραφόμενα μου ας με αγνοήσουν είναι τόσο εύκολο. Όσο για τους υπόλοιπους συνεχίζουμε...
Όλα τα παραπάνω, γιατί ενοχλήθηκα από κάποιο ποστ παραπάνω, δεν υπάρχει συνέχεια.
Αυτά λεβέντες......

Το είχες πάρει καινούριο Γιάννη;
Ναι Τασο!
Του κουτιου!
Οσο για το σουταρισμα....
Δε μου παει ρε παιδια!!
Αφ'ενος,εχουμε πλεον μια σχεση μισους-αγαπης,εχοντας περασει 17-18 χρονια μαζί και αφ'ετέρου,δεν θελω να δωσω κατι "προβληματικο" σε καποιον ταλαιπωρο!
Οχι εν γνωση μου!
Ειναι θεμα αρχης...:)
Το ευκολο θα ηταν να το βαλω αγγελια και να την "σπρωξω",μαζι με 3-4 κοντακια που της εχω φορεσει κατα καιρους...
Τωρα...
Το κανω σαν παιχνιδι!
Καθε φορα που δε μου κανει εμπλοκη,ειναι μια μικρη...νικη!
Το "πιανω"από τον ηχο,πλεον!
Αφου μου ελαχε,μαζι θα πορευτουμε!!

Φταιει το επανατατικο...
Αλλαχθηκε!
Φταιει,κατα τι περισσοτερο,το ελατηριο που περικλειει την βελονα και σπρωχνει την κεφαλη του κλείστρου...
Αλλαχθηκε!
Για να λεμε του στραβου το δίκιο,μετριαστηκε το φαινομενο!:)
Κανει γυρω στη 1 εμπλοκη ανα 50 φυσιγγια...
Παλιοτερα,έκανε 15 στο κουτι!:(
Γιάννη 1 ανά 50 σε τσιχλοφουσεκα ή και 34 γραμμάρια ας πούμε

Προφανως κυνηγας αγριογουρουνα για να το λες.......αληθεια εχεις benelli και επαθες το φαινομενο "κλικ" πανω στη προσπαθεια να τουφεκισεις? ή απλα υποθετεις? Παντως εγω που κυνηγαω ΚΑΙ μπεκατσες μεσα στα ντυμενα αλλά και φασσες,δεν μου ετυχε ποτε......βεβαια τ οπλο δε το χω για να παραμεριζω μ αυτο τις πουρναρες ετσι.....
Η συζήτηση στα πλαίσια της ανωνυμίας είναι διασκεδαστική

Φίλε μου κυνηγάω αγριογούρουνο ναι. Οι δεκα αποσιωπητικες τέλειες υπονοούν κάτι; μετραμε ποιος την έχει πιο μακριά; Επίσης δεν χρησιμοποιώ το όπλο για να σπρώχνω τα πουρνάρια. Να σου στείλω μια φωτογραφία του όπλου μου για να πειστεις. Επίσης ναι μου έτυχε περιστατικό τέτοιο μετά από τρέξιμο. Δεν καταλαβαίνω το ύφος αυτό. Ούτε τα κεφαλαία γράμματα έμφασης μου λένε κάτι. Το ότι δεν σου έτυχε εσένα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τύχει σε άλλον ή ότι λέει ψέματα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό τότε κατατροπωνεις πανηγυρικά την επιστήμη της στατιστικής. Συγχαρητήρια. Ετσι κορόιδευα άλλον που το έπαθε κι έχασε καπρι θηρίο μέχρι που μια ωραία μέρα μια χιονακι το έπαθα κι εγώ. Σε μπεκατσα που την ώρα της Φέρμας το τσεκαρω δεν μου τυχε, ούτε σε καρτέρι γουρουνιού. Απλά δεν υπάρχει πάντα ο χρόνος για αυτό. Αν δεν θες να το καταλάβεις είναι δικαίωμα σου.

Οπως είναι κουραστικό το αντιμπενελλι γκρουπ έτσι είναι και το να είσαι δογματικός. Εγώ μεροκάματο από την μπενελλι η την Μπερέτα η οποία άλλη εταιρεία δεν παιρνω. Με μπενελλι κυνηγάω την γουστάρω και δεν θα την αλλάξω παρά μόνο όταν θα έχω όσα σκυλιά και τόσο καλά όσο τα θέλω κι αν περισσέψει χρήμα μπορεί τότε να το σκεφτώ. Να πάρω μια άλλη μπενελλι με το νέο κλείστρο που είναι για μαλακες. Που ναι, αυτό λέγεται καλός σχεδιασμός.

Αλίμονο,αν δε μπορουσε ο καθενας μας,να πει-γραψει την γνωμη,αποψη,εμπειρια του!
Το γεγονός πως ειμαστε παρεα,επιβαλει το παραπανω!!
Καποιοι ειναι λιγο πιο"σερτικοι",πιο ευθικτοι ή πιο συγκαταβατικοι και συζητησιμοι...:)
Η ανταλαγη αποψεων και πολυ περισσοτερο εμπειριων,προσωπικών κατα προτίμηση, πρεπει να γινεται και να γινεται ελευθερα,ειλικρινα και ....ευγενικα,με καλη προθεση!
Ειναι καλη η παρεα μας!!
Ας το θυμομαστε αυτο!:)

Last edited:
Γιάννη 1 ανά 50 σε τσιχλοφουσεκα ή και 34 γραμμάρια ας πούμε
Νικο,τσιχλοφυσιγγα 28 εως 32 γραμμάρια.
Δεν ριχνω παραπανω στην τσιχλα και δεν χρησιμοποιω το οπλο σε αλλα κυνηγια που ενδεχομένως χρειαζονται παραπανω φορτιο.
Μιλαω για αποκλειστικά,ιδιογομωμενα φυσιγγια προσεγμενα στο επακρο,ενα προς ενα!!

Αυτό σε έθιξε βρε συνάδελφε κυνηγε; Τα περί μαλακών και ηλίθιων τα βρίσκεις κόσμια; Τέλος πάντων εγώ δεν έχω καμία διάθεση να τσακωθω με κανέναν για τα όπλα. Προσπάθησε όμως να καταλάβεις ότι με το να αφηνεις υπονοουμενα με τελείες κλπ είναι ίσως πιο άκομψο από την δική μου λαϊκή έκφραση. Για την οποία ζητώ συγγνώμη.

Ναι Τασο!
Του κουτιου!
Οσο για το σουταρισμα....
Δε μου παει ρε παιδια!!
Αφ'ενος,εχουμε πλεον μια σχεση μισους-αγαπης,εχοντας περασει 17-18 χρονια μαζί και αφ'ετέρου,δεν θελω να δωσω κατι "προβληματικο" σε καποιον ταλαιπωρο!
Οχι εν γνωση μου!
Ειναι θεμα αρχης...:)
Το ευκολο θα ηταν να το βαλω αγγελια και να την "σπρωξω",μαζι με 3-4 κοντακια που της εχω φορεσει κατα καιρους...
Τωρα...
Το κανω σαν παιχνιδι!
Καθε φορα που δε μου κανει εμπλοκη,ειναι μια μικρη...νικη!
Το "πιανω"από τον ηχο,πλεον!
Αφου μου ελαχε,μαζι θα πορευτουμε!!
Σπάνιο για benelli! Όπως είπες ετυχες στην περίπτωση. Προς τιμήν σου που δε θέλεις να το πάρει άλλος. Άλλος δε θα το σκεφτόταν καν.Ειχα δύο benelli κι εγώ ήμουν πολύ ικανοποιημένος από το μηχανισμό. Σαφώς όμως το περιστροφικο κλειστρο αν μετακινηθεί λίγο δεν κλειδώνει. Μια φορά μου το είχε κάνει επειδή την είχα κρεμασμένη και περπατούσα μου χε πεταχτεί ένα ορτυκι και δεν έριξε. Επίσης σε περίπτωση που θες να αλλάξεις αθόρυβα φυσίγγι δεν γίνεται.

Επειδη θελω να μαθαινω συνεχώς κωστα μηπως μπορείς να μου πεις τι ειναι το μπενελι κλικ?
επειδη θελεις να μαθαινεις συνεχως εχεις σκεφτει οτι αυτη η γεωμετρια του κλειστρου μπορει να σου σωσει την ζωη οταν σου πεσει το οπλο? αν οχι χτυπα μια benelli στο πελμα με δυναμη στο πατωμα..

Λεωνιδα,μιλαω για ΜΗ κλειδωμα κατα την λειτουργια!
Να ριχτει το πρωτο και να μην κλειδωσει στο δευτερο που ανεβαινει απο την αποθηκη...
αυτο δεν γινεται ουτε μια στο δισεκατομμυριο.μπορει να γινει μονο οταν δεν εχεις επωμισει το κοντακι πανω σου λογω αδρανειας.

αυτο δεν γινεται ουτε μια στο δισεκατομμυριο.μπορει να γινει μονο οταν δεν εχεις επωμισει το κοντακι πανω σου λογω αδρανειας.
Βαγγελη,εχει συμβει πολυ περισσοτερες φορες!:)
Τοσο πολλες,που να μην δικαιολογει "λαθος"χειρισμο μου!
Το εχω δοκιμάσει επωμισμενος σταθερά,εχοντας κανει κι αυτη τη σκεψη!

Νικο,τσιχλοφυσιγγα 28 εως 32 γραμμάρια.
Δεν ριχνω παραπανω στην τσιχλα και δεν χρησιμοποιω το οπλο σε αλλα κυνηγια που ενδεχομένως χρειαζονται παραπανω φορτιο.
Μιλαω για αποκλειστικά,ιδιογομωμενα φυσιγγια προσεγμενα στο επακρο,ενα προς ενα!!
Σιγουρα τον αναστολεα τον εχεις αλλαξει ετσι,λεω εγω τωρα.

Αλίμονο,αν δε μπορουσε ο καθενας μας,να πει-γραψει την γνωμη,αποψη,εμπειρια του!
Το γεγονός πως ειμαστε παρεα,επιβαλει το παραπανω!!
Καποιοι ειναι λιγο πιο"σερτικοι",πιο ευθικτοι ή πιο συγκαταβατικοι και συζητησιμοι...:)
Η ανταλαγη αποψεων και πολυ περισσοτερο εμπειριων,προσωπικών κατα προτίμηση, πρεπει να γινεται και να γινεται ελευθερα,ειλικρινα και ....ευγενικα,με καλη προθεση!
Ειναι καλη η παρεα μας!!
Ας το θυμομαστε αυτο!:)
Γιάννη είπες μεγάλη κουβέντα, καλό είναι να είμαστε συγκαταβατικοι και με τις απόψεις των άλλων και χωρίς χαρακτηρισμούς καλύτερα.
Κατάγομαι από ένα ακριτικό νησί και το μοναδικό κυνηγομαγαζο στον πρώτο όροφο είναι και καφενείο και κυνηγετικό στέκι, εκεί μέσα έχω ακούσει τα μεγαλύτερα ψέματα όπως και αρκετά χρήσιμα πράγματα όπως και χοντρές μ@λ@κιες και γενικά αποφεύγω τις συζητήσεις απλά ακούω και φιλτραρω αυτα που με ενδιαφέρουν . Τα τελευταία χρόνια επικρατεί κάτι που εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά, και αυτό ειναι η απολυτοτητα μερικών, 3 στους 5 νέους κυνηγούς που θα αγοράσουν όπλο περνούν benelli και δεν είναι κακό αυτό αλλά το θέμα είναι ότι το κάνουν όχι γιατί έχουν ψαχτει αλλά γιατί τούς το επιβάλουν, εκεί μέσα λοιπόν αν πάει κάποιος για αγορά όπλου και κάνει την μαλ. να μην είναι benelli την έβαψε, το γιουχαρισμα που θα φάει δεν λέγεται, φαντασθείτε τον εαυτό σας 18χρονων με τη χαρά του νέου κυνηγού και πρώτου όπλου και να έχεις πάνω στο κεφάλι καμία 10αρια μαντραχαλαδες και να σου πιπιλανε το μυαλό για το τί θα αγοράσεις. Πρώτος και καλύτερος κάποιος που κυνηγούσε με remington 1100 και ήταν το απόλυτο όπλο στον πλανήτη και δεν άκουγε κουβέντα , τώρα όμως είναι η benelli γιατί αυτήν έχει τώρα. Εμπλοκές κάνουν όλα τα όπλα, έχω δει sbe2 αρκετές φορές και με φυσίγγια 36γρ, και με 3" και με 3 1/2 ,πρόσφατα δύο δικοι μας εδώ αγόρασαν την έκδοση sbe2 fly away τις συλλεκτικές.
https://www.budsgunshop.com/catalog/mobile/product/411557651/redirec
Αφού έγινε το (απαραίτητο στρώσιμο όπως επιβάλει και το manual στο σκοπευτήριο) είχε κανονιστεί κυνήγι χήνας, αυτά τα δύο λοιπόν τους τρελαναν στις εμπλοκές, δεν ήμουν εκεί αλλά το έμαθα από κάποιον που ήταν μαζί τούς. Μην είμαστε απόλυτοι με μάρκες και οι γκρίνιες φέρνουν καυγάδες, ας κάνουμε συζήτηση και να ακούμε και τις αντίθετες απόψεις, έχω και γω τρία benelli και τα γουστάρω όπως και τα υπόλοιπα όπλα που έχω από άλλες μαρκες.

Σιγουρα τον αναστολεα τον εχεις αλλαξει ετσι,λεω εγω τωρα.
Σαράντο στην περίπτωση του κλειδώματος του κλείστρου δεν νομίζω πως θα μπορούσε να εχει πρόβλημα ο αναστολέας
Να συμπληρώσω πως το όπλο του Γιάννη είναι περίπτωση!!αυτό βέβαια δεν πάει να πει πως δεν φτιάχνεται!!

Ειμαι σχεδον σιγουρος πως αν βρισκόσασταν με μια μπυριτσα στο χερι σε καποιο ταβερνάκι θα ανταλλάσατε απόψεις με χαμόγελο..
Ειναι ο ατιμος ο γραπτος λόγος απρόσωπος...
Σας ενωνουν πολλά κ κυριως το κυνήγι..
Παιχται...και καραμπουζουκλιδες

Λοιπόν φίλε Γιάννη και Μάκη ξέρετε ότι ακούω όλες τις γνώμες και να συζητάω, γι αυτό γράφτηκα και στο φόρουμ, φίλε Μάκη δε χρειάζεται καμία άδεια να μιλήσεις και να πεις τη γνώμη σου ή να με πειράξεις. Μου αρέσει άλλωστε να με πειράζουν και να πειράζω.
Τώρα αν κάποιοι δεν με ξέρουν θα τους συνιστούσα να μη βγάζουν συμπεράσματα και να μη θίγονται με τα γραφόμενα μου. Ειδικά σε αυτό το τοπικ που γράφω εντελώς χαλαρά, να μου λείπουν οι κριτικές.
Βγαίνει ο άλλος να κατακρίνει το τι έχω γράψει κάπου πιο πάνω, έλεος ρε φιλαράκο, εγώ δεν θα έπρεπε να μιλάω σε κανένα εδώ μέσα αν με ενοχλούσαν τα πειράγματα, εξάλλου απευθυνόμουν σε συγκεκριμένο άτομο από την Κρήτη, που έχω μάθει ότι ρίχνει μπαλωθιες σε γάμους, και δεν τον ενοχλούν τα σκερτζοσικα σχόλια.
Λοιπόν ας ηρεμήσουν μερικοί με τα σχόλια μου και αν δεν τους αρέσουν τα γραφόμενα μου ας με αγνοήσουν είναι τόσο εύκολο. Όσο για τους υπόλοιπους συνεχίζουμε...
Όλα τα παραπάνω, γιατί ενοχλήθηκα από κάποιο ποστ παραπάνω, δεν υπάρχει συνέχεια.
Αυτά λεβέντες......
Κωστα πείραζε ελεύθερα.κερναω και τσικουδιά στο γαμο ρε φιλε
.shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back