BROWNING MAXUS!
Βάλτος χωρίς Benelli γίνεται ;Εσύ Στέλιο τι εργαλείο έχεις? ?
Κι ομως γινεται φιλε Νικο!Ειχα μπενελι και εχω ακομα!Οι διαφορες απο αποψη τουφεκιας ειναι κατα πολυ εσθητες!Βάλτος χωρίς Benelli γίνεται ;
Μπα σε όλους αυτούς που έχουν Μπενελλι στο βαλτο τα πάπια τα σκοτονει το άγιο πνεύμα.Βάλτος χωρίς Benelli γίνεται ;
Πιος ειπε κατι τετοιο φιλε?Μπα σε όλους αυτούς που έχουν Μπενελλι στο βαλτο τα πάπια τα σκοτονει το άγιο πνεύμα.
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΛΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΟΓΟ ΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΟΥΝ 38-40-42 ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΚΙ 34-36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΥΡΗΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ!Οι περισσότεροι το σνομπαρουν το μπενελακι στο βαλτο.
Θα το δοκιμάσω και αυτό που λες μπας και καταφερω επιτελους να σκοτοσω.ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΛΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΟΓΟ ΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΟΥΝ 38-40-42 ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΚΙ 34-36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΥΡΗΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ!
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΦΙΛΕ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Μ2 ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΜΕΧΙ ΤΑ 35-36 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΧΑΟΣΘα το δοκιμάσω και αυτό που λες μπας και καταφερω επιτελους να σκοτοσω.
ΜΕ 58 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΦΥΣΙΓΚΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΜΕ ΜΠΕΝΕΛΙ ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗΌχι μορε Νίκο απλά θέλουν ποιο πολύ ψάξιμο αυτό είναι και λίγο τσιγκλισμα στην καννη και θα κανης την δουλίτσα σου μια χαρά σκοτώνουν. Βέβαια και η μαξους είναι μια κατηγορία από μόνη της. Εγώ προσωπικά σκοτωνω και με 58 γρ σε 18.4 αυλο μάλιστα.
Στέλιο τα νομίζω και δεν νομίζω δεν λένε κάτι φίλε. Οι δωκιμες και τα κυνηγια επί του πεδίου .Αυτά λένε.Ποια η διαφορά λες αν κάνω 58 γρ ιδιογομοση? ?ΜΕ 58 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΦΥΣΙΓΚΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΜΕ ΜΠΕΝΕΛΙ ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ
Και με τα φεντεραλ τα πριμιουμ σκοτωνω μόνο που αυτά είναι 64 .ΜΕ 58 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΦΥΣΙΓΚΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΜΕ ΜΠΕΝΕΛΙ ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ
Μην παιδευεστε αδικα φιλαρακι γιατι.....οσο και να τις σκαλιζετε benelli δεν προκειτε να γινουν!!!!!!!!!!!!!.buy..buy.Αμα την σκαλίσει και ο αμερικανος ομως μέτα γεια σας.... Χαχαχαχαχα
Βρε καλως τον πισω!!ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΦΙΛΕ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Μ2 ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΜΕΧΙ ΤΑ 35-36 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΧΑΟΣ
Τι έχει αλλάξει στην powerbore; .xm.
Μπράβο, για το test διάτρησης
Επίσης με δεδομένο ότι το παιδί θα την πάρει κάπου στα 250 ευρώ,