Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι περισσότεροι το σνομπαρουν το μπενελακι στο βαλτο.
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΛΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΟΓΟ ΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΟΥΝ 38-40-42 ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΚΙ 34-36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΥΡΗΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ!

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΛΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΟΓΟ ΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΟΥΝ 38-40-42 ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΚΙ 34-36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΥΡΗΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ!
Θα το δοκιμάσω και αυτό που λες μπας και καταφερω επιτελους να σκοτοσω.

Θα το δοκιμάσω και αυτό που λες μπας και καταφερω επιτελους να σκοτοσω.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΦΙΛΕ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Μ2 ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΜΕΧΙ ΤΑ 35-36 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΧΑΟΣ

Όχι μορε Νίκο απλά θέλουν ποιο πολύ ψάξιμο αυτό είναι και λίγο τσιγκλισμα στην καννη και θα κανης την δουλίτσα σου μια χαρά σκοτώνουν. Βέβαια και η μαξους είναι μια κατηγορία από μόνη της. Εγώ προσωπικά σκοτωνω και με 58 γρ σε 18.4 αυλο μάλιστα.Αν θες να δεις την ποιότητα των σκαγιων από τις δωκιμες με αυταυτά τα γραμμάρια πηγενε στις Βλητικες δωκιμες σελίδα 120 μέχρι 125 αν δεν κάνω λάθος κάπου εκεί και θα δεις ότι αυτό δεν ισχύει. Τα σκαγια ΒΒ και 6/0.

Last edited:
Όχι μορε Νίκο απλά θέλουν ποιο πολύ ψάξιμο αυτό είναι και λίγο τσιγκλισμα στην καννη και θα κανης την δουλίτσα σου μια χαρά σκοτώνουν. Βέβαια και η μαξους είναι μια κατηγορία από μόνη της. Εγώ προσωπικά σκοτωνω και με 58 γρ σε 18.4 αυλο μάλιστα.
ΜΕ 58 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΦΥΣΙΓΚΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΜΕ ΜΠΕΝΕΛΙ ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ

ΜΕ 58 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΦΥΣΙΓΚΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΜΕ ΜΠΕΝΕΛΙ ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ
Στέλιο τα νομίζω και δεν νομίζω δεν λένε κάτι φίλε. Οι δωκιμες και τα κυνηγια επί του πεδίου .Αυτά λένε.Ποια η διαφορά λες αν κάνω 58 γρ ιδιογομοση? ?

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΦΙΛΕ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Μ2 ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΜΕΧΙ ΤΑ 35-36 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΧΑΟΣ
Βρε καλως τον πισω!!
Και ποιος ο λογος να ριξω πανω απο 36 γρμ Στελιο??Μηπως ειναι λιγα??Δεν νομιζω.Παρ ολα αυτα δεν ειναι 36γρμ τα "ορια" της Benelli.Μεχρι 40 που εχω γεμισει και ριξει το οπλο μ@μ@ει.Και για να πω την αληθεια προσωπικα δεν ενιωσα ποτε την αναγκη να "φορτωσω" πολλα γρμ.Με 35 γρμ εχω "γραψει εργα"!!

Τι έχει αλλάξει στην powerbore; .xm.
Μπράβο, για το test διάτρησης :)

Η καννη της powerbore φίλε Γιώργο φτιάχνεται στο εργοστάσιο της μπενελι στο ουρμπινο. Στα άλλα μπενελι οι Κάννες όπως θα γνωρίζεις και εσύ φτιάχνονταν αλλού. Αυτη ειναι η διαφορα

Επίσης με δεδομένο ότι το παιδί θα την πάρει κάπου στα 250 ευρώ,

Δεν νομιζω οτι γινεται αλλαγη αποθηκης, αλλα αυτο το οπλο ειναι πολεμικο, αν ο φιλος σου δεν τη θελει για περπατητο αλλα για καρτερι να την χτυπησει... Η τιμη ειναι αστεια... ;);)

Status
Not open for further replies.
Back