Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν εγω έπειτα απο μεγαλη σκεψη και συλλογισμό εχθες το βραδι, υστερα απο τεσσερα ουισκακια ,βρήκα το πως θα λυσω το προβλημα στο ψυλοτουφεκισμα της σβ3. Ειναι απλο ρε συναδελφοι... θα τουφεκαω ποιο χαμηλα. Ουτος η αλλος οπως εμαθα, ερσι θα ξε-μαθω και θα ξαναμαθω απο την αρχη. Γιατη στο στρατο τα g3a3 εριχναν Ευθύβολα? Φυσικα και οχι...επρεπε να προσαρμωστεις στο οπλο.Αυτο θα κανω και με την σβ3. Θα προσαρμοστώ στο οπλο...ρε φιλαρακια την εχω καψουρα....μεγαλη καψουρα σας λεω...και ας ειναι και λιγο στραβοποδα!!! .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Μπράβο αρχιγε μου και καλά θα κάνεις .καλό ταξίδι στο λαβύρινθο. fgr2.sarcastic.

Ειναι απλο ρε συναδελφοι... θα τουφεκαω ποιο χαμηλα.
Όχι μόνο δεν είναι απλό, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Στο σκοπευτήριο κουτσά στραβά γίνεται, στο κυνήγι όχι. Όπου εμπλέκεται το υποσυνείδητο, τέτοιες καινοτομίες γίνονται δύσκολες.

Φίλε τι να σου πω μπορεί να εχεις κ το τρόπο σου it's ok !
Αλλά να πάρω ένα αυτοκινητα κ να ξέρω ότι δεν είναι ευθυγραμισμενο κ θα πρεπει να είμαι με το τιμόνι πάντα στριμενο λίγο δεξιά ή λίγο αριστερά για να πάω ευθεία ,θα με προβληματίζε πολύ...!! Σόρρυ γνώμη μου..

αν είναι έτσι όπως το σκέφτομαι, ότι τουφεκάει δηλαδή 5 μοίρες πιο πάνω πχ, τότε για κάθε βολή θα πρέπει να βάζεις και άλλη μια πολύπλοκη παράμετρο στο μυαλό σου! Σκέψου ότι έχεις ένα φακό που φέγγει 5 μοίρες επάνω. Πόσο εύκολα μπορείς να σημαδέψεις διαφορετικά σημεία σε ένα χώρο από 5 έως 50 μέτρα χωρίς να διορθώσεις?

Αν δεν αποκτησει αυτο που λαχταραει,θα τον τρωει μεσα του!
Ανθρώπινο !:)
Πολλες φορες η αληθεια ειναι μπροστα μας,ωστοσο θελουμε να την ακουμπησουμε για να βεβαιωθουμε!!
Να βαλουμε το χερι "επι των τυπων των ηλων"....
Ανθρωπινο!
Το προβλημα ειναι τα επικτητα κουσουρια.
Χρειαζεται κοπος και τροπος για να αποβαλουμε συνηθειες που αποκτουνται οταν παμε με σκεπτικο σαν αυτο του Γιώργου .
Αντι να φερουμε το "εργαλειο"πανω μας,παμε εμεις σ'αυτο...
Σε περιπτωση αλλαγης οπλου,κουβαλάμε και τις συνηθειες που αποκτησαμε....
Και οι ρημαδες οι κακές,κοβονται ΔΥΣΚΟΛΑ!!!
Μια σκεψη ,με χαλαρή διαθεση και με την λαχταρα της αποκτησης να κυριαρχει μεσα μας,μας οδηγει σε....βολικα για μας,συμπερασματα.
Στην πραξη,μπορει ν'αποδειχτει πως τα πραγματα ειναι....λιγο διαφορετικα....
Προς το χειροτερο!
Οταν κι αν(κουφια η ωρα),αρχισουν τα "κλαμπανισματα",θολωνει το μυαλο και οι γεωμετρικες πραξεις,γινονται δυσκολοτερες!
Τοτε,μπορει να μην αρκει ο "ερωτας" για να μας φτιαξει τη διαθέση....;)

Καταρχήν θα ηθελα ολους σας ξεχωριστά να σας ευχαριστισω για την βοηθεια που ελαβα στο ερωτημα και προβληματισμο που εθεσα. Σαν νεο μελος ποτε δεν ειχα φανταστει τετοια ανταποκριση και βοηθεια μεσο ενως φορουμ απο ανθρωπους τοσο ψαγμενους και πραγματικα με σωστα επιχειρήματα. Θελω να γνωριζεται πως ειμαι ενας ανθρωπος του μεροκαματου και καθε ευρο που εξικονομειται για το αγαπημενο μου hobby , εξικονομειται με μεγαλη δυσκολια. Ετσι λοιπον δεν εχω ουτε την ορεξη αλλα και κυριος την δυνατοτητα να αλλαζω οπλα για χαβαλε. Επι του θεματος ομως τωρα, μου εχει δοθει η εντιποση οτι αναλυουμε ενα θεμα με παραγοντα "ΔΕΔΟΜΕΝΟ" οτι το οπλο ειναι ελατωματικο, οτι κοματια που εχουν εισαχθει ισως ειναι ανακατασκευασμενα απο κοματια που ειχαν επιστραφει απο αμερικανους και εισηχθαν στην ελλαδα , η κοματια πριν το δευτερο εξαμηνο του 2017 παρουσιασαν το συγκεκριμένο πριβλημα, αλλα κοματια μετεγενεστερα η εταιρεία τα διορθοσε. Τωρα ομως εαν λαβουμε "Δεδομενο" τον παραγοντα οτι τα οπλα απο το β' εξαμηνο και μετα δεν αντιμετοπιζουν το συγκεκριμένο προβλημα , το ερωτημα που τίθεται ειναι το εξης...το οπλο αξιζει τα λεφτά του; Ειναι ενα οπλο που τιμα το ονομα μιας τετοιας βιομηχανιας οπως ειναι η benelli; ειναι ενα βημα μπρωστα το μοντελο αυτο απο τα δυο προηγουμενα sbe; ειναι ισάξιο καλητερο η χειρωτερο με αλλα μοντελα της εταιρειας; ειναι το τελευταιο ποιο εξελιξιμο μοντελο απο τα προηγουμενα μοντελα που εχουν παραχθει; ευχαριστω!

Καταρχήν θα ηθελα ολους σας ξεχωριστά να σας ευχαριστισω για την βοηθεια που ελαβα στο ερωτημα και προβληματισμο που εθεσα. Σαν νεο μελος ποτε δεν ειχα φανταστει τετοια ανταποκριση και βοηθεια μεσο ενως φορουμ απο ανθρωπους τοσο ψαγμενους και πραγματικα με σωστα επιχειρήματα. Θελω να γνωριζεται πως ειμαι ενας ανθρωπος του μεροκαματου και καθε ευρο που εξικονομειται για το αγαπημενο μου hobby , εξικονομειται με μεγαλη δυσκολια. Ετσι λοιπον δεν εχω ουτε την ορεξη αλλα και κυριος την δυνατοτητα να αλλαζω οπλα για χαβαλε. Επι του θεματος ομως τωρα, μου εχει δοθει η εντιποση οτι αναλυουμε ενα θεμα με παραγοντα "ΔΕΔΟΜΕΝΟ" οτι το οπλο ειναι ελατωματικο, οτι κοματια που εχουν εισαχθει ισως ειναι ανακατασκευασμενα απο κοματια που ειχαν επιστραφει απο αμερικανους και εισηχθαν στην ελλαδα , η κοματια πριν το δευτερο εξαμηνο του 2017 παρουσιασαν το συγκεκριμένο πριβλημα, αλλα κοματια μετεγενεστερα η εταιρεία τα διορθοσε. Τωρα ομως εαν λαβουμε "Δεδομενο" τον παραγοντα οτι τα οπλα απο το β' εξαμηνο και μετα δεν αντιμετοπιζουν το συγκεκριμένο προβλημα , το ερωτημα που τίθεται ειναι το εξης...το οπλο αξιζει τα λεφτά του; Ειναι ενα οπλο που τιμα το ονομα μιας τετοιας βιομηχανιας οπως ειναι η benelli; ειναι ενα βημα μπρωστα το μοντελο αυτο απο τα δυο προηγουμενα sbe; ειναι ισάξιο καλητερο η χειρωτερο με αλλα μοντελα της εταιρειας; ειναι το τελευταιο ποιο εξελιξιμο μοντελο απο τα προηγουμενα μοντελα που εχουν παραχθει; ευχαριστω!
Έχει τρανταχτό μειονέκτημα και μετά από κάποιες συνεχόμενες αποτυχίες....σίγουρα θα περιτριγυρίζει το μυαλό σου αυτό το ελάττωμα!

Δεν μου αρέσει η υπερυψωμένη ρίγα....τελικά!θέλω να την ρίξω άμα βρω κάποια ευκαιρία την fabarm!Βασίλη η sbe3 μας βγήκε ελαττωματική για όπλο 2000€
Ρε παιδιά άσχετο με το συγκεκριμένο topic αλλά ειλικρινά θέλω αν μπορειτε να μου απαντησετε.όταν η ναυαρχίδα της benelli με τις περισσότερες μακράν πωλησεις απ οποιοδήποτε άλλο οπλο της εταιρείας και το πιο αξιόπιστο και το πιο δοκιμασμένο ειναι ο sbe1 γιατι έχετε φαει τέτοιο κολημα με το 3 και δεν ψαχνετε αυτό ή το 2?ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.αν η διαχείριση θέλει ας το μεταφέρει εκεί που πρεπει

Γιώργο, αν θέλεις τη γνώμη μου αφού το έχεις καψούρα να το πάρεις. Στην παραγγελία να ζητήσεις απλά το όπλο να είναι παραγωγής από το β' εξάμηνο του 2017 και μετά.

Last edited:
Γιώργο, αν θέλεις τη γνώμη μου αφού το έχεις καψούρα να το πάρεις. Στην παραγγελία να ζητήσεις απλά το όπλο να είναι παραγωγής μετά το β' εξάμηνο του 2017.
Τους εμπιστεύεσαι ότι θα σου το φέρουν?η θα φέρουν ότι τους δώσουν?

Τους εμπιστεύεσαι ότι θα σου το φέρουν?η θα φέρουν ότι τους δώσουν?
Θεώρησα δεδομένο ότι η χρονολογία κατασκευής του μοντέλου αναγράφεται έστω και κωδικοποιημένα ή ακόμη να εντοπιστεί και με το S/N

Last edited:
...το οπλο αξιζει τα λεφτά του;
Από ποια οπτική να αξίζει την υπερτιμολόγηση; Η καινούρια γεωμετρία στην κάννη, ας πούμε; :D
Το παρελθόν έχει διδάξει.....Vinci προσφορά κάτω από 1000ρικο....δεν τα άξιζε τα λεφτά της;
Απλά όχι, της προσφοράς μπορεί να τα άξιζε.

Θεώρησα δεδομένο ότι η χρονολογία κατασκευής του μοντέλου αναγράφεται έστω και κωδικοποιημένα ή ακόμη να εντοπιστεί και με το S/N
Είναι Χρήστο αλλά εμπιστεύεσαι τον Έλληνα εισαγωγέα ή το μαγαζί που θα το παραγγείλεις ότι θα κλείσει σωστά το κύκλωμα?

Γιώργο. Επηδη είσαι οπος λες άνθρωποι του μεροκαματου οπος είμαστε και οι περισσότεροι εδώ θα σου ξαναπώ για άλλη μια φορά την γνώμη μου .Όχι. για εμένα προσωπικά δεν αξίζει αυτό το όπλο ούτε καν στο ελάχιστο τα λεφτά του. Υπάρχουν πολύ καλητερα όπλα για να πάρεις με τα μισά λεφτά. Στο λέω εγώ που είμαι κάτοχος και Μ1 και ΣΒΕ 1 αν βρεις τον 1 παρτονα. Από άποψη αξιοπηστιας είναι καλύτερος .αν βρεις τον ΣΒΕ2 παρτονα όχι πάνω από 700 κατοσταρικα και προτίμησε 10 ετια πίσω.Στα λέω αυτά γιατί έγραψες ότι είσαι άνθρωπος του μεροκαματου. Αλιος δεν θα σου ξανααπαντουσα για αυτό το θέμα και η Μ2 η παλιά είναι καλό όπλο αν θες σονει και καλά Μπενελλι να ξέρεις ότι βλιτικα πάντα δεν έχουνε να σου προσφερουνε τπτ παραπάνω από την προτη Μπενελλι που κατασκευαστηκε.

Status
Not open for further replies.
Back