Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θεώρησα δεδομένο ότι η χρονολογία κατασκευής του μοντέλου αναγράφεται έστω και κωδικοποιημένα ή ακόμη να εντοπιστεί και με το S/N
Χρήστο δεν ξέρουμε πραγματικα αν το προβλημα έχει διορθωθει.δεν έχω διαβάσει κάτι απο το οποίο να προκύπτει αυτο.αν κάποιος το γνωρίζει σίγουρα και υπάρχει κάτι που να το επιβεβαιώνει ας το ποσταρει εδώ

Φίλε Γιούρι εμένα μου έκανε φοβερή εντυπωση το ζύγισμα της sbe3 όπως επίσης και το ποσό στιβαρο όπλο φαινόταν,αλλά όταν έμαθα το κουσουρι της μου έφυγε αμέσως από το μυαλό!
Βρε δε διαφωνω οτι ειναι ζυγισμένο κι οτι άλλο θες.αν δεν είχε πρόβλημα οτι γουσταρει ο καθένας.αλλά ειναι αμαρτία κάποιος που θα δώσει 2000 ν αντιμετωπίσει αυτο

Βρε δε διαφωνω οτι ειναι ζυγισμένο κι οτι άλλο θες.αν δεν είχε πρόβλημα οτι γουσταρει ο καθένας.αλλά ειναι αμαρτία κάποιος που θα δώσει 2000 ν αντιμετωπίσει αυτο
Στην ερώτηση που έκανες ρε απαντάω....τι της βρήκαμε αλλά εννοείται πως δεν αξίζει να δώσεις μια περιουσία για εκ των πραγμάτων ελαττωματικό όπλο!

Ηλία το χω ξαναπει και θα το ξαναπω γιατι έχω παρεξηγηθεί αρκετα.αν η Cordoba ή η super sport όπως τη φτιάχνει η Briley ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ εισαγόταν εδώ θα πουλουσα τα παντα ολα που έχω για να πάρω μια εκ των 2.δες τα χαρακτηριστικά τους και θα καταλάβεις γιατι ειναι οι μονες 2 μπενελι που θα επαιρνα

Φίλε Γιούρι εμένα μου έκανε φοβερή εντυπωση το ζύγισμα της sbe3 όπως επίσης και το ποσό στιβαρο όπλο φαινόταν,αλλά όταν έμαθα το κουσουρι της μου έφυγε αμέσως από το μυαλό!
Ηλία αν θες να μιλήσουμε για στηβαρα όπλα μπορούμε να πούμε για την μπραουνινγκ γκολτ την 3.5inc. Ή την winchester την χ2 την 3.5 αυτά. ..Ναι είναι στηβαρα όπλα.

Από ποια οπτική να αξίζει την υπερτιμολόγηση; Η καινούρια γεωμετρία στην κάννη, ας πούμε; :D
Το παρελθόν έχει διδάξει.....Vinci προσφορά κάτω από 1000ρικο....δεν τα άξιζε τα λεφτά της;
Απλά όχι, της προσφοράς μπορεί να τα άξιζε.
Στα 1750 την εχω βρει και οχι 2000 plus. Υπερ τιμολογιμενα βαι γενικα ειναι ολα τα οπλα Δυστυχώς στην Ελλάδα. Οτι αφορα το δεδομενο πως το προβλημα δεν υφίσταται. Ποια ειναι η γνωμη σου?

Διαβάζω για 2000€ και δεν μπορώ να το πιστέψω....o_O
Δίνεις 600 και παίρνεις μια ΑL390, είσαι βλητικά ανώτερος και με τα ρέστα πας μια κυνηγητική εκδρομή στην Εσθονία για χήνες, να την δοκιμάσεις :cool:
Γούστα είναι ρε Γιώργο αυτά...ο καθένας δίνει τα χρήματα του όπως θέλει....τώρα και το ποσό ανώτερη είναι βλητικα η al390 εντάξει....δεν είναι και αχρωμιωτη Αμερικάνα!

Διαβάζω για 2000€ και δεν μπορώ να το πιστέψω....o_O
Δίνεις 600 και παίρνεις μια ΑL390, είσαι βλητικά ανώτερος και με τα ρέστα πας μια κυνηγητική εκδρομή στην Εσθονία για χήνες, να την δοκιμάσεις :cool:
Γιώργο τ οπλο ειναι προσωπική υποθεση.η greystone όταν βγήκε έκανε κοντά στα 1900 ευρώ και λίγο πιο κάτω η stonecoat με 1700.και μιλάμε πριν 15 χρονια.ο καθένας τα διαθετει όπως θελει

Ηλία αν θες να μιλήσουμε για στηβαρα όπλα μπορούμε να πούμε για την μπραουνινγκ γκολτ την 3.5inc. Ή την winchester την χ2 την 3.5 αυτά. ..Ναι είναι στηβαρα όπλα.
Απλά όσο πιο σύγχρονο είναι ένα αυτογεμες για μένα πέφτει η ποιότητα και είναι λιγότερο στιβαρό.....για την sx2 επειδή έχει τύχει να την ρίξω ναι είναι πολύ στιβαρό όπλο για την browning δεν έχω άποψη αλλά σίγουρα θα είναι όπως τα λες...

Ακούω για 2χιλιαρα και 2.5 χιλιαρα ανεξάρτητα από την μάρκα και φρικαρω τόσα λεφτά για να σκορπανε αυτά τα καινούρια το παλιοτουφεκα .οι παλιοπασαλοι που λέει και ένας φίλος. ΜΗΝ τους χαριζετε τα χρήματα σας φίλοι μου. Δεν το αξίζουν. Οπος λέει και ο Γιώργος ποιο πάνο. Με 600 ευρώστην τσέπη περνεις ντουφεκια που έχουν γράψει ιστορία.

Γιατρέ μου. Ξέρεις την καννη της 390? ? Τις προδιαγραφές τις. Την γεωμετρία της. Την τουφεκια της. ???
Όχι γι αυτό ρωτάω, από όσο ξέρω έχει συμβατικό αυλό που εδώ μέσα έχει ακούσει τα εξ αμάξης, έχει κάναν πηγαδίσιο κώνο που λέτε??? Έχει μεταλλα τρομερα??? Ειναι αχρωμιώτη???
.
.
Έχει crio Κάννη??? :D

Ποια ειναι η γνωμη σου?
Υφίσταται δεν υφίσταται, με τίποτα.
Πάρε ένα καλό μεταχειρισμένο με ξύλινα μέρη. Πούλα τα ξύλα και φτιάξε καινούρια στα μέτρα σου. Αν θες Benelli σώνει και καλά, κάνε όλες τις παρεμβάσεις που σηκώνει η κάννη της. Με ένα 1000ρικο το πολύ θα έχεις όπλο ζηλευτό :cool:
Για να αποφύγεις τις επεμβάσεις στην κάννη, βρες μια Al390 ή μια AL391.
Σου δίνω τροφή μασημένη για να μην χρειαστεί να κάνεις "βόλτες" καμιά δεκαετία μέχρι να φτάσεις εκεί :cool:
Γιατί στο τέλος....εκεί θα φτάσεις ;)

Γούστα είναι ρε Γιώργο αυτά...ο καθένας δίνει τα χρήματα του όπως θέλει....τώρα και το ποσό ανώτερη είναι βλητικα η al390 εντάξει....δεν είναι και αχρωμιωτη Αμερικάνα!
Η αχρωμίωτη Αμερικάνα που υπερτερεί;
Σε ρωτάω γιατί κυνηγάω και με τέτοια και δεν έχω δει υπεροχή :).

Status
Not open for further replies.
Back