Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιας κ είμαι κάτοχος μ2, το όπλο στην ουσία μου είναι πολυ οικείο... Το προτιμώ χωρίς τη μακριά αποθήκη κάτι που αλλάζει πολύ απλά κ με πιο στενή ρίγα από την φαρδιά που έχει η sp για κυνηγετικη χρηση... Μου άρεσε το νέο πελμα που είχε πίσω σε σχέση με το πιο καμπυλωτο που έχουν οι κλασσικές μ2...
Μου άρεσαν οι τουφεκιες της, ξεχωριζαν...
Αρι πιστευεις οτι εχει γινει καποια αλλη διεργασια στην κανη σε σιγκριση με τις αλλες Μ2 κ εχει αυτες τις τουφεκιες?
παντος οσες φορες εχω ριξει με M2 χωρις τι μεγαλη αποθηκη μου αρεσε παρα πολυ η κατευθυντικοτιτα του οπλο στο στοχο

Η κάθε κάνη είναι μοναδική γιατί είναι όπλα μαζικής παραγωγής . Τώρα αν έχει διαφορετικό κώνο άλλο θέμα . Συνηθίζουν τελευταία να τον μεγαλώνουν μαζί με τον άυλο . Ακόμα κι 3 ίδια όπλα να ρίξετε σε στόχο θα έχουν διαφορετικό απολέσμα.

Η κάθε κάνη είναι μοναδική γιατί είναι όπλα μαζικής παραγωγής . Τώρα αν έχει διαφορετικό κώνο άλλο θέμα . Συνηθίζουν τελευταία να τον μεγαλώνουν μαζί με τον άυλο . Ακόμα κι 3 ίδια όπλα να ρίξετε σε στόχο θα έχουν διαφορετικό απολέσμα.
Καποτε ο πατερας μου ειχε παρει μια μπενελι με κανη σεντετιεν οταν πηγε να το παρει δοκημασε 6 τετοια οπλα καινουρια απο το μαγαζι φιλος ο μαγαζατωρας ολλα ηταν διαφορετικα και πηρε το καλητερο απηστευτο οπλο το εχουμε ακομα

ΨΗΛΟΤΟΥΦΕΚΑΕΙ Η SUPER BLACK EAGLE;

Νικήτα γειά σου και πάλι

Με αφορμή την παρουσίαση που έκανες στο ένθετο για το κυνήγι της εφημερίδας Δημοκρατία θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις κάποια πληροφορία γι αυτά που διαβάζουμε σε ελληνικά αλλά και αμερικάνικα φόρουμ οτι δηλαδή η Benelli Super Black Eagle 3 είναι άστοχη (συνήθως λένε οτι ψηλοτουφεκάει ) και οτι – το πιό περίεργο – δεν μπορούνε να την διορθώσουν παρά την δυνατότητα των επεμβάσεων που μπορεί να κάνει κάποιος στο όπλο μιάς και αυτό συνοδεύεται από διάφορες φλάντζες αλλαγής κλίσεων. Επειδή αυτό το τελευταίο ακούγεται πολύ παράξενο και γενικά εδώ μέσα μάθαμε οτι το κοντάκι μπορεί με τις κατάλληλες επεμβάσεις να έρθει στα μέτρα κάθε σκοπευτή, θα ήθελα την άποψή σου.
Το πρόβλημα ακούγεται οτι αφορά κάποια παρτίδα που προορίζονταν για την αγορά της αμερικής και βλέπω οτι υπάρχουν και βιντεάκια αναρτημένα στο διαδίκτυο που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα όπως πχ αυτό
.
Απ’ την άλλη είναι γνωστό οτι όταν υπάρχουν συμφέροντα πολλά μπορεί να παίζουν και να ακουστούν ιδιαίτερα στο διαδίκτυο όπου ο καθένας μπορεί να λέει και να υποστηρίζει ότι θέλει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημήτρης Κυρατζίδης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Για να ψηλουφεκάει μια καραμπίνα σε σημείο που κανένα χαμήλωμα της ράχης του κοντακιου δεν διορθώνει το πρόβλημα σημαίνει ότι υπάρχει θέμα με την κάννη.

Το θέμα μπορεί να είναι η στραβή κάννη, κάτι που διαπιστώνεται μακροσκοπικά. Το άλλο θέμα είναι η παράγωνη εσοχή της κάννης στη βάση, που δύσκολα θα περνούσε απαρατήρητο αφού θα δυσκόλευε την συναρμολόγηση της καραμπίνας καθώς δεν θα ευθυγραμμιζόταν το δαχτυλίδι της κάννης με την αποθήκη.

Η στραβή κάννη διορθώνεται σε δευτερόλεπτα από κάποιον που ξέρει το κόλπο. Οχι, δεν θα το πω διότι πολλοί άσχετοι θα το δοκιμάσουν και θα χαλάσουν κάννες χωρίς λόγο.

Στο βίντεο δεν φαίνεται κάτι το φοβερό. Το όπλο ψηλοτουφεκάει ελάχιστα, όπως λέει και ο κύριος που το δοκιμάζει βγάζει τουφεκιά 60 πάνω 40 κάτω που στην Ευρώπη θεωρείται ιδανική κυνηγετική βολή. Αυτό μπορεί να μετατραπεί σε 50/50 με μια απλή ρύθμιση κοντακιού.

ΨΗΛΟΤΟΥΦΕΚΑΕΙ Η SUPER BLACK EAGLE;

Νικήτα γειά σου και πάλι

Με αφορμή την παρουσίαση που έκανες στο ένθετο για το κυνήγι της εφημερίδας Δημοκρατία θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις κάποια πληροφορία γι αυτά που διαβάζουμε σε ελληνικά αλλά και αμερικάνικα φόρουμ οτι δηλαδή η Benelli Super Black Eagle 3 είναι άστοχη (συνήθως λένε οτι ψηλοτουφεκάει ) και οτι – το πιό περίεργο – δεν μπορούνε να την διορθώσουν παρά την δυνατότητα των επεμβάσεων που μπορεί να κάνει κάποιος στο όπλο μιάς και αυτό συνοδεύεται από διάφορες φλάντζες αλλαγής κλίσεων. Επειδή αυτό το τελευταίο ακούγεται πολύ παράξενο και γενικά εδώ μέσα μάθαμε οτι το κοντάκι μπορεί με τις κατάλληλες επεμβάσεις να έρθει στα μέτρα κάθε σκοπευτή, θα ήθελα την άποψή σου.
Το πρόβλημα ακούγεται οτι αφορά κάποια παρτίδα που προορίζονταν για την αγορά της αμερικής και βλέπω οτι υπάρχουν και βιντεάκια αναρτημένα στο διαδίκτυο που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα όπως πχ αυτό
.
Απ’ την άλλη είναι γνωστό οτι όταν υπάρχουν συμφέροντα πολλά μπορεί να παίζουν και να ακουστούν ιδιαίτερα στο διαδίκτυο όπου ο καθένας μπορεί να λέει και να υποστηρίζει ότι θέλει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημήτρης Κυρατζίδης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Για να ψηλουφεκάει μια καραμπίνα σε σημείο που κανένα χαμήλωμα της ράχης του κοντακιου δεν διορθώνει το πρόβλημα σημαίνει ότι υπάρχει θέμα με την κάννη.

Το θέμα μπορεί να είναι η στραβή κάννη, κάτι που διαπιστώνεται μακροσκοπικά. Το άλλο θέμα είναι η παράγωνη εσοχή της κάννης στη βάση, που δύσκολα θα περνούσε απαρατήρητο αφού θα δυσκόλευε την συναρμολόγηση της καραμπίνας καθώς δεν θα ευθυγραμμιζόταν το δαχτυλίδι της κάννης με την αποθήκη.

Η στραβή κάννη διορθώνεται σε δευτερόλεπτα από κάποιον που ξέρει το κόλπο. Οχι, δεν θα το πω διότι πολλοί άσχετοι θα το δοκιμάσουν και θα χαλάσουν κάννες χωρίς λόγο.

Στο βίντεο δεν φαίνεται κάτι το φοβερό. Το όπλο ψηλοτουφεκάει ελάχιστα, όπως λέει και ο κύριος που το δοκιμάζει βγάζει τουφεκιά 60 πάνω 40 κάτω που στην Ευρώπη θεωρείται ιδανική κυνηγετική βολή. Αυτό μπορεί να μετατραπεί σε 50/50 με μια απλή ρύθμιση κοντακιού.
Δημητρη μπραβο σου για ολη την προσπαθεια να βοηθησεις και να μας κατατοπησεις. Πραγματικα με εβγαλες απο την δυσκολη θεση να ακυρωσω το οπλο οπου εχω προκαταβαλει τα μισα χρηματα,και ειχα μπει και στην διαδικασια να ψαχνω για καποιο αλλο μοντελο της benelli. Θεωρω οτι ο ανθρωπος που εκανες την ερωτηση ηταν ο καταληλοτερος. Ευχαριστω!

Παιδιά δεν υπαρχει θεμα.δώστε 2000 να την πάρετε οποιος θέλει να μας λυθεί η απορία. Τόσο απλα
Εχεις δικιο ετσι ειναι! Αλλα και απο την αλλη δεν παω να παρω 3 baikal 153 ετσι να τα εχω...να τουφεκανε μονα τους κια οταν σπασουν κια κανενα κλειστρο να μην μπορω να βρω ανταλακτικο? Η να παρω λετε μια franchi affinity και μεσα σε πλανο 5 ετιας να σπασω ακριβος 7 οδηγους αρα τελος κινηγη για μεγαλο διαστημα...η καλητερα να παρω μια remighton versa max και να εχω στο βαλτο βολη εμπλοκη βολη εμπλοκη βιλη εμπλοκη και τα παπια γαμω την ατυχια μου να περνανε παντα πανω απο αυτον τον κινηγο γιατι τον περασαν οικολογο...η ακομα καλητερα ας παρω μια σχ4 οπως και ειχα περιση και μου εβγαζε καθε λιγο και λιγακι δυο διαφορετικου τυπου εμπλοκες και την πουλησα μετα απο 4 μηνες χανωντας και 250ευρο...η και μια maxus ακομα οπου μετα τα 200-250φυσιγγια εκλεινες το κλειστρο μονο σου για να ξανατουφεκισης διοτι το πιστονη αεριου μπουκοσε...η να συμβουλευτω εναν γνωστο εδω στη λακωνια που στο καταστημα του εχει μονο βερεττα σκοτωνει ανθρωπο εντος καταστηματος εαν του πεις κατι για την μπερετα αλλα στην κατοχη του εχει και κινηγαει με δυο benelli...και πραγματικα σας λεω οτι ολα αυτα ειναι περαν για περαν αληθεια και η πορτα μου ειναι ανοιχτη για καθε ανθρωπο φιλο και συναδελφο κινηγο να ερθει να με βρει να κινηγησει στα μερη μου και να του αποδειξω ολα αυτα που γραφω για το καθε συμβαν που εγραψα ξεχωριστα.ακομα και η μπενελι εχει τα προβληματα τις αλλα κουβεντες του στυλ μπενελι κλικ η μπενελι πανω αριστερα κτλ που ακουστικαν τελικα αποδεικτικαν φιμες. Sorry βγηκα εκτος τοπικ. Ps:μην παρεξηγηθητε....ο γραπτως με τον προφορικο λογο διαφερουν...αλλα εγραψα αληθειες!.my man.

Φιλε αυτα που λες τα εχω δοκημασει ολλα εκτος απο sx4 αλλα ειχα sx3 θα συμφονισω μονο για το maxus αλλα οχι στα 250 φισιγγια πανω απο 500 το εκανε
Οσο για το ταπηνο μπαικαλ που λες ηταν το μονο που δεν με πουλησε ποτε και το μονο που σε τεστ με φιλους εριξε 5 φισηγγια γεμησμενα με 3 γρ τεκνα και 50 γρ σκαγια και δεν κλαταρε με το οπλο δεμενω σε μια ελλια τα φισιγγια ειμαι συγουρος πανω απο 1500 μπαρ γιατι δεν ειχαν αμορτισερ μονο μια κουβετ και μετα σκαγια
Αλλα επηδη ηταν φτινο ειπα μα το σπασω τεληκα το μονο που επαθε ηταν τα συμαδια απο το δεσημο στο κοντακι με τα αλλα οπλα που εχω δεν τολμησα να κανω δοκημη
Και κατι αλλο εχω δει μπενελι να ξεκολαει δαχτιλιδη απο τη κανη νομηζω το εχω ξαναγραψει

Status
Not open for further replies.
Back