Η SBE ≠ 3Άσε μην απαντήσεις.ξερω ποια είναι .η sbe 3
Η SBE ≠ 3Άσε μην απαντήσεις.ξερω ποια είναι .η sbe 3
σιγα να μην ελεγα για την sbε3....Άσε μην απαντήσεις.ξερω ποια είναι .η sbe 3
Η αντοχή της super magnum θαλάμης για τους τολμηρούς ιδιογωμοτεςΕιχαμε μια συζητηση με τον κωστα χθες και επανηλθε ενα παλιο μου ερωτημα. Γιατι η black eagle αφησε εποχη? Τι ηταν αυτο εκανε το μοντελο αυτο να ξεχωρηση σε σχεση με τα υπολοιπα ραφ?
Οχι για την απλη μαγκνουμ λεω...Η αντοχή της super magnum θαλάμης για τους τολμηρούς ιδιογωμοτες
Μάριε έχω την ίδια με φιλά μεσα στο κλείστρο με λάσπη με ότι μπορείς να φανταστείς και πάλι ρειχνειΟχι για την απλη μαγκνουμ λεω...
Δεν εχω δει κατι μετα την 3 αλλα ειναι ακομα πανακριβες.Δηλαδή καινούρια πόσο έχει η sbe2 ?
Ε ολες ετσι δεν ειναι?Μάριε έχω την ίδια με φιλά μεσα στο κλείστρο με λάσπη με ότι μπορείς να φανταστείς και πάλι ρειχνει
Λέει για την μάγκνουμ*Η αντοχή της super magnum θαλάμης για τους τολμηρούς ιδιογωμοτες
Εχεις δίκιο υπήρχαν δυο εκδόσεις τοτε. Η black eagle με 76αρα Θαλάμη και η super black eagle με 89αρα. Πιθανότατα η επιτυχια της μεγάλης να έσπρωξε και τη φήμη της πιο μικρής η οποία δεν νομιζω οτι πρόσφερε κατι παραπάνω απο τις ραφαελο της εποχής ή την m1.Αν δεν κάνω λάθος (και δεν κάνω) η Black Eagle δεν έβγαινε με θαλάμη 3.5".
Βάλε και την προέκτασή της αποθήκηςΠιστεύω μεγαλο μέρος της επιτυχίας της ηταν το γεγονός οτι έριχνε όλες τις γομωσεις χωρίς εμπλοκές κατι που δεν έκαναν τα τοτε πρωτα σούπερ μαγκνουμ αερίων. Οποτε πρακτικά είχες ενα οπλο για όλες τις περιστάσεις, κατι που ιδιαίτερα στην αμερικανική αγορά εκτιμήθηκε δεόντως!