Όλα τα υπόλοιπα σχέδον τα κατάλαβα, ο φίλος "αρης" ποιος είναι ??? think
Last edited:
o ΒελουχιώτηςΌλα τα υπόλοιπα σχέδιο τα κατάλαβα, ο φίλος "αρης" ποιος είναι ??? think
Ένας απ' το χωριό.δεν τον ξέρειςΌλα τα υπόλοιπα σχέδιο τα κατάλαβα, ο φίλος "αρης" ποιος είναι ??? think
Παιδια μια χαρη μονο.Μην καπνιζετε με τοσο μπαρουτι τριγυρω,δεν θα μεινει τιποτα ορθιο.
Κάτσε περίμενε, έπεσε πολύ πληροφορία μαζεμένη, αμέσως ποιος είναι ο Άρης. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι πάμε...μπακέτο;Όλα τα υπόλοιπα σχέδον τα κατάλαβα, ο φίλος "αρης" ποιος είναι ??? think
Χαχαχα! Ναι λαθος!Όλα τα υπόλοιπα σχέδον τα κατάλαβα, ο φίλος "αρης" ποιος είναι ??? think
Κυριε μου...με ολον τον σεβασμο ειστε μονοπλευρος και μονοφθαλμος...εχετε ριξει με το οπλο? Πως λετε οτι θελω να ακουσω αυτο που εχω στο μυαλο μου? Σας απαντησα 65/35 ...με ρωτησαν τα παιδια επειδη μεχρι σημερα ειμαι ο μονος που μπωρει να σας πει κατι για το οπλο και απαντησα. Ρε τι εισαστε εσυς οι βερετακιδες ρε παιδι μου! thinkΚύριε (pap )... ανοίξατε ένα θέμα για ένα οπλο που σας ενδιαφέρει και ζητήσατε να σας πούμε την γνώμη μας. Αλλά μάλλον θέλατε να ακουσετε μόνο αυτό που εσείς έχετε στο μυαλο σας . Αφού το λοιπον είστε τόσο πεπεισμενος , κ το γουστάρετε αφηστε της δοκιμές κ τις αντιπαραθεσεις να το χαίρεστε , και ας σταματήσει εδώ το γαϊτανακι .... εσείς το ανοίξατε εσείς το λοιπον κλείστε το , γιατί άρχισε να γίνεται ( καραγκιοζηλίκη ) με το συμπαθειο !!!!
Καλό βράδυ !!!
Μονόπλευρης μονοφθαλμος πειτε με όπως θέλετε , σίγουρα όμως δεν είμαι τυφλός.......άλλωστε μας έχετε τόσο πολύ εντιπωσιασει με τόσες δοκιμές που έχετε ανεβάσει. Πραγματικά όμως 65,/35 αν σας κάνει εσάς εμένα μου περισσεύει....Κυριε μου...με ολον τον σεβασμο ειστε μονοπλευρος και μονοφθαλμος...εχετε ριξει με το οπλο? Πως λετε οτι θελω να ακουσω αυτο που εχω στο μυαλο μου? Σας απαντησα 65/35 ...με ρωτησαν τα παιδια επειδη μεχρι σημερα ειμαι ο μονος που μπωρει να σας πει κατι για το οπλο και απαντησα. Ρε τι εισαστε εσυς οι βερετακιδες ρε παιδι μου! think
Ακριβος ετσι οπως το λες ειναι...εμενα μου αρκουν. Δοκιμες ανεβασε εσυ απο τον σκοπευτικο. Θελεις να αρχισω να ριχνω στο βουνο να με μαζεψουν? Ειδες που δεν εχεις παρακολουθησει την συζητηση απο την αρχη? Εαν δεν κανω λαθος εσυ δεν ειπες πριν να κλεισει το θεμα διοτι γινεται καραγγιοζιλικη?? Εσυ με βαπτισες πριν....εγω σου ανταποδιδω. Καλος ηλθες στο καραγγιοζιλικη.Μονόπλευρης μονοφθαλμος πειτε με όπως θέλετε , σίγουρα όμως δεν είμαι τυφλός.......άλλωστε μας έχετε τόσο πολύ εντιπωσιασει με τόσες δοκιμές που έχετε ανεβάσει. Πραγματικά όμως 65,/35 αν σας κάνει εσάς εμένα μου περισσεύει....
Να πάρεις το ΣΒΕ 3 και μην ακούς κανέναν από δωκιμες το όπλο είναι τουφεκος. Απλά αυτοί οι μπερετακηδες ζηλευουν ότι γράφει Μπενελλι.Θα παρω την σβε2 να ηρεμησει το κεφαλη μου...οφου ποια.