Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όλα τα υπόλοιπα σχέδον τα κατάλαβα, ο φίλος "αρης" ποιος είναι ??? think
Κάτσε περίμενε, έπεσε πολύ πληροφορία μαζεμένη, αμέσως ποιος είναι ο Άρης. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι πάμε...μπακέτο; .sarcastic.
Με έχεις καταστρέψει πατερούλη, ε πατερούλη....:eek:

Κύριε (pap )... ανοίξατε ένα θέμα για ένα οπλο που σας ενδιαφέρει και ζητήσατε να σας πούμε την γνώμη μας. Αλλά μάλλον θέλατε να ακουσετε μόνο αυτό που εσείς έχετε στο μυαλο σας . Αφού το λοιπον είστε τόσο πεπεισμενος , κ το γουστάρετε αφηστε της δοκιμές κ τις αντιπαραθεσεις να το χαίρεστε , και ας σταματήσει εδώ το γαϊτανακι .... εσείς το ανοίξατε εσείς το λοιπον κλείστε το , γιατί άρχισε να γίνεται ( καραγκιοζηλίκη ) με το συμπαθειο !!!!
Καλό βράδυ !!!

Κύριε (pap )... ανοίξατε ένα θέμα για ένα οπλο που σας ενδιαφέρει και ζητήσατε να σας πούμε την γνώμη μας. Αλλά μάλλον θέλατε να ακουσετε μόνο αυτό που εσείς έχετε στο μυαλο σας . Αφού το λοιπον είστε τόσο πεπεισμενος , κ το γουστάρετε αφηστε της δοκιμές κ τις αντιπαραθεσεις να το χαίρεστε , και ας σταματήσει εδώ το γαϊτανακι .... εσείς το ανοίξατε εσείς το λοιπον κλείστε το , γιατί άρχισε να γίνεται ( καραγκιοζηλίκη ) με το συμπαθειο !!!!
Καλό βράδυ !!!
Κυριε μου...με ολον τον σεβασμο ειστε μονοπλευρος και μονοφθαλμος...εχετε ριξει με το οπλο? Πως λετε οτι θελω να ακουσω αυτο που εχω στο μυαλο μου? Σας απαντησα 65/35 ...με ρωτησαν τα παιδια επειδη μεχρι σημερα ειμαι ο μονος που μπωρει να σας πει κατι για το οπλο και απαντησα. Ρε τι εισαστε εσυς οι βερετακιδες ρε παιδι μου! think

Γιώργη δεν νομίζω να θέλει κανένας εδώ μέσα να υποσκαψει έντεχνα την επιλογή σου να παρεις τον μαύρο αετό τρία. Αντιθέτως ζήτησες βοήθεια και ο καθένας με την γνώση και το feedback που στις μέρες μας αποκτιεται με διάφορους τρόπους, σου απαντήσε. Βλέπεις είναι λιγότερο οδυνηρό να ψάξεις για προβληματα ενός αυτοκινήτου από το να το πάρεις και να πάθεις την ζημια. Μια συμβουλή σχετικά με τα μετρα μιας και βασανιζομαι εδώ και αρκετό καιρό. Αν σε σταθερό στόχο σου έφυγε 70/30 σε κυνηγετικες συνθήκες θα φύγεις πολύ περισσότερο. Οι γνωστες να επιβεβαιώσουν το τι λεω. Πολύ σπάνια να κουμπωσεις αυστυρα σε ένα κοντακι όταν βλέπεις τον λαγο στο πεταμα, την φάσσα ξαφνικά κτλ.
Φιλε μου αυτά που είδες, τα είδαν στην Αμερική και με μερικα γιατροσόφια διόρθωσαν σε ορισμένες περιπτώσεις και σε μικρό βαθμό το πρόβλημα. Αυτά σου είπαν και ορισμένα μέλη εδώ.
Εγω θα σου ευχηθώ Καλοριχτο, με ζεστές καννες. Κράτα αυτά που θες, πάρε το οπλο και κυνηγα το. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Κυριε μου...με ολον τον σεβασμο ειστε μονοπλευρος και μονοφθαλμος...εχετε ριξει με το οπλο? Πως λετε οτι θελω να ακουσω αυτο που εχω στο μυαλο μου? Σας απαντησα 65/35 ...με ρωτησαν τα παιδια επειδη μεχρι σημερα ειμαι ο μονος που μπωρει να σας πει κατι για το οπλο και απαντησα. Ρε τι εισαστε εσυς οι βερετακιδες ρε παιδι μου! think
Μονόπλευρης μονοφθαλμος πειτε με όπως θέλετε , σίγουρα όμως δεν είμαι τυφλός.......άλλωστε μας έχετε τόσο πολύ εντιπωσιασει με τόσες δοκιμές που έχετε ανεβάσει. Πραγματικά όμως 65,/35 αν σας κάνει εσάς εμένα μου περισσεύει.....well done.

Μονόπλευρης μονοφθαλμος πειτε με όπως θέλετε , σίγουρα όμως δεν είμαι τυφλός.......άλλωστε μας έχετε τόσο πολύ εντιπωσιασει με τόσες δοκιμές που έχετε ανεβάσει. Πραγματικά όμως 65,/35 αν σας κάνει εσάς εμένα μου περισσεύει.....well done.
Ακριβος ετσι οπως το λες ειναι...εμενα μου αρκουν. Δοκιμες ανεβασε εσυ απο τον σκοπευτικο. Θελεις να αρχισω να ριχνω στο βουνο να με μαζεψουν? Ειδες που δεν εχεις παρακολουθησει την συζητηση απο την αρχη? Εαν δεν κανω λαθος εσυ δεν ειπες πριν να κλεισει το θεμα διοτι γινεται καραγγιοζιλικη?? Εσυ με βαπτισες πριν....εγω σου ανταποδιδω. Καλος ηλθες στο καραγγιοζιλικη.

Last edited:
Το παρακουρασαμε παλικάρια το θέμα ειδικά σε αυτό το team γινόμαστε ο σκύλος με τη γάτα, βοήθαει βέβαια και το logo της εταιρείας που γίνεται κόκκινο πανί για μερικούς .yelling..
screenshot on pc
.sarcastic.
Αλλά στο τέλος θα γίνουμε κωλος μεταξύ μάς για τις BEN, BER , BR νομίζεται ότι αξίζει τον κόπο.
Γιώργο καλορίζικο και καλοτουφεκο , εσύ αγόρασες αυτό που ήθελες αν είσαι εσύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος με το όπλο αυτό μετράει στην τελική κανε το κέφι σου τα κυνηγια σου ,και στο κάτω κάτω αν δεν σε ευχαριστεί αύριο μεθαύριο όπως γίνεται με όλα τα όπλα δεν το παντρεύτηκες κιόλας good buy Charlie. .bye..

Λογο αναρμοστης συμπαιριφορας και πινη απο τον moderator...σεβομενος τον χωρο που με φιλοξενει και μετανιομενος που μπηκα στο τριπακι μικρης μεριδας ατομων ωστε να απαντησω με το ειδιο υφος...πρωσοπικα ζητω συγνωμη για την αναστατωση βαση του moderator που δημιουργησα. Για να επανορθωσω λοιπον...μεσα απο την καρδια μου απευθυνομαι σε ανθρωπους συν-αγωνιστες στη δυσκολη αυτη ζωη , ανθρωπους με το ειδιο hobby ειδια τρελα...και προτεινω τον δεκεμβριο..."θα ανοιξω νεο post για λεπτομερειες" με δικα μου εξωδα 3ημερων διαμονης στον τοπο μου για κινηγητικη εξωρμιση σε τσιχλα και κοτσιφη συν εαν ειμαστε τυχαιροι και υδροβιου. Ο τοπος μου ειναι η Νεαπολη λακωνιας. Θα με κανει ειδιετερα χαρουμενο το γεγονος να γνωρισω απο κοντα τοσο εσας και περισσοτερο τα μελοι altair lusso και aris_kalamata δυο ανθρωπους που εχουμε μεχρι στιγμης εχουμε ανταλαξει τα περισσοτερα μυνηματα εδω..και φυσικα ολουςεσας με το χερι στην καρδια. Για λεπτομερειες σε νεο ποστ απο το φθινοπωρο. Σας ευχαριστω πολυ!

Status
Not open for further replies.
Back