Να σου δωσω μια ατσαλοπλακα να βαζεις απο πισω καλου κακου;ποση ενεργεια να αποροφησει το μαγκουφηκο το ελατηριο με αυτα που ριχνεις;Με ανχωσες τωρα.....!!!
thinkthinkthink
Να σου δωσω μια ατσαλοπλακα να βαζεις απο πισω καλου κακου;ποση ενεργεια να αποροφησει το μαγκουφηκο το ελατηριο με αυτα που ριχνεις;Με ανχωσες τωρα.....!!!
thinkthinkthink
Να σου δωσω μια ατσαλοπλακα να βαζεις απο πισω καλου κακου;ποση ενεργεια να αποροφησει το μαγκουφηκο το ελατηριο με αυτα που ριχνεις;
Σε όλα συμβαίνει Θοδωρή μήπως δεν έχει σπάσει σε άλλες μάρκες.Πως εγηνε αυτο αφου τα μπενελι δεν σπανε ποτε
Εμενα κβστα δεν υπαρχει οπλο που το εχω κρατισει πανω απο 2 χρωνια και δεν εχει βγαλει κατι αλο πολυ αλο ποιο λιγο το μονο που δεν μου εβγαλε κατι ειναι η ,fabarm supper goose αλλα τη δουλευω ελαχηστα το πολυ να ρυξω 150 φυσιγγια το χρωνο
Δεν ξέρω Τάκη . Δεν τον ρώτησα . Φασσας μανιώδης είναι . 3 in κι 40 γρ δεν νομίζω πάντως να έβαζε. Ο κυργιας θα στείλει ειπε την νεα ουρά που δεν είναι μασιφ σαν αυτή , αλλά η άλλη που είναι τετραγωνισμένη ..με.πρεσαριστη την μύτη πίσω ( πως να το γράψω..).Με τι φυσίγγια έριχνε???
Είπαμε λαχείο Θοδωρή γενικά ανεξαρτήτου μάρκας.Εμενα κβστα δεν υπαρχει οπλο που το εχω κρατισει πανω απο 2 χρωνια και δεν εχει βγαλει κατι αλο πολυ αλο ποιο λιγο το μονο που δεν μου εβγαλε κατι ειναι η ,fabarm supper goose αλλα τη δουλευω ελαχηστα το πολυ να ρυξω 150 φυσιγγια το χρωνο
Πως εγηνε αυτο αφου τα μπενελι δεν σπανε ποτε
Να αφήσει στην άκρη την σχ3????Οτι σου είπαν και τα παιδιά .Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις την SX3 .κι αν μπορείς μην την δώσεις .Αστη στην άκρη , θα την χρειαστείς .!
Συγνώμη αλλά θα ηθελα να ακούσω από καποιον κατοχο μερικά λόγια για τη supersport διοτι απο οτι έχω δει και από ότι ακουω όλοι το κατηγορουν αυτό το όπλο και λιγοι είναι αυτοί που το έχουν ψηλά..Αυτή η super sport που είναι το όνειρο του κάθε φάσσα , εκτός από πορτινγκ και τα τσοκακια τι άλλο έχει, μακρύτερο κώνο???
Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να το κατηγορεί το αντίθετο. Η μοναδική μου ένσταση πάντα είναι η τιμή και τι είναι αυτο κάνει τη διαφορά. Αν είναι ένας κώνος και ένα πορτινγκ τα 3000 είναι κοροϊδία.γνωμη μουΣυγνώμη αλλά θα ηθελα να ακούσω από καποιον κατοχο μερικά λόγια για τη supersport διοτι απο οτι έχω δει και από ότι ακουω όλοι το κατηγορουν αυτό το όπλο και λιγοι είναι αυτοί που το έχουν ψηλά..
Επειδή είναι σαν να την εχω να πω την αλήθεια την εχει συγγενής μου μπορω να την πάρω οποτε θέλω αλλά ποτέ δεν έχω κάνει ένα ολοκληρομενο κυνήγι ειτε αυτό λέγεται τσίχλα η οτιδηποτε άλλο.. Αλλα σε όσους φίλους που την έχω δώσει με τη προϋπόθεση να τη δοκιμάσουν και να την πάρουν ολοι εμειναν απογοητευμενοι...δεν το λέω τυχαια αυτο που προανεφερα πιο πανω δηλαδήΕγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να το κατηγορεί το αντίθετο. Η μοναδική μου ένσταση πάντα είναι η τιμή και τι είναι αυτο κάνει τη διαφορά. Αν είναι ένας κώνος και ένα πορτινγκ τα 3000 είναι κοροϊδία.γνωμη μου