Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά βλέπω και κώνος ααααν ισχύει γιατί αυτό ρωτάω. Οι περισσότεροι που ξέρω ότι την κυνηγούν παίζουν ic kai c...
Φιλε μην το λες..εγω ναι με 5αρη αντε 4αρη κυνηγαω αλλα αν του σφιξεις το τσοκ παει μπαλα αρκετα μετρα και πιστεψε με δεν αρεσει σε πολλους αυτο με τα μαμα τσοκακια να πας μπαλα τα σκαγια ενω αυτοι να εχουν ηδη πειραξει κωνους να εχουν τσοκ φρενου χειροφρενου κλπ και ακομα να σε φτασουν
Αλλα μην ξεχναμε το βασικοτερο..ολα τα οπλα σκοτωνουν αρκει να ειναι προεκταση του χεριου μας δηλαδη να εχουν κοντακι στα μετρα μας τωρα το τι θα ειναι μπενελι μπερετα φρανκι ή μια γαλβανιζε σωληνα δεν κανει διαφορα ειναι καθαρα θεμα γουστου του καθενος

Εγώ μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά βλέπω και κώνος ααααν ισχύει γιατί αυτό ρωτάω. Οι περισσότεροι που ξέρω ότι την κυνηγούν παίζουν ic kai c...
Αυτη που εχω εγω δεν ετυχε να την δοκιμασω στο πινακα ακομη γιατι έχω μεγαλη απορια να δω τι κανει σε 71 ποντους αλλα μια 76αρα που πηγα και δοκιμασα με ενα φιλο με μαμα τσοκ 1* και kicks lf επιεικως απαραδεκτες οι τουφεκιες για αυτο το οπλο με τέτοια καννη και με το κικς μπορω να πω και σε δοκιμες και με ψιλα και με χοντρα φυσιγγια

Μπενελι όπλα απλά τα οποία έχουν πάρει μεγάλη αξία χωρίς να δίνουν κάτι το ιδιαίτερο.....υστερεί σημαντικά σε βλητική απόδοση έναντι στις φθηνές Φράνκι.....δεν βρίσκω το λόγω γιατί ένα αδράνειας να έχει ουραίο κλείστρο όπως τα αερίων και να χρειάζεσαι καθάρισμα τακτικά στο ελατήριο κοντακιου ...πάντα φιλικα
Πόσο τακτικά θέλει καθαρισμό στο ελλατηριο του κοντακιου???? Από το 1992 δεν το έχω καθαρίσει ΠΟΤΕ!!!¡ Μια φορά το άλλαξα προληπτικά.......χωρίς κανένα πρόβλημα.......με πολλές χιλιάδες φυσίγγια.......όσο για τα βλητικα της αποτελέσματα ....... Πολύ ευχαριστημένος και έχω αλλάξει πολλά όπλα!

Ως κατοχος supersport αν και την εχω σχεδον 1 μηνα αυτα που εχω δει δεν με σιαψευδουν για την επιλογη μου..δεν ειμαι καποιος που θα παω να παρω ενα οπλο απλα επειδη ειναι benelli ή beretta για να μην με πει κανεις κολλημενο..εριξα καμποσα φυσιγγια μαζι της και αυτο που εχω να πω ειναι οτι βγαζει πολυ συγκεντρωτικη τουφεκια και εχει αρκετα καλη διατρηση ολα αυτα με τα μαμα τσοκ..το αλλο παρα πολυ θετικο για μενα ειναι το ζυγισμα της..κυνηγαω μπεκατσα εδω που ειμαι και παρολα τα 3200 κιλα της το νιωθω στα χερια μου σαν την παλια μου καραμπινα που ηταν 2800..βασικο αυτο..οσο για τους φασσαδες που λετε την προτιμουν εχει το εξης θετικο σχετικα μακρια καννη που με την μεγαλη ριγα που στενευει προοδευτικα και το πολυ καλο της ζυγισμα ειναι ενα καθαρο καρτεροτουφεκο.
Εν καιρω θα βαλω και δοκιμες στο χαρτι οταν δω τι πυριτιδες προτιμαει για να μπορεσω να δωσω μια γενικη εικονα του οπλου
Και που να βάλεις gemini τσοκακια να δεις τι κάνει!!!

Πόσο τακτικά θέλει καθαρισμό στο ελλατηριο του κοντακιου???? Από το 1992 δεν το έχω καθαρίσει ΠΟΤΕ!!!¡ Μια φορά το άλλαξα προληπτικά.......χωρίς κανένα πρόβλημα.......με πολλές χιλιάδες φυσίγγια.......όσο για τα βλητικα της αποτελέσματα ....... Πολύ ευχαριστημένος και έχω αλλάξει πολλά όπλα!
Βαγγέλη κυνηγάς βάλτο?? Το θέμα του ελατηρίου αφορά όλα τα μοντέλα εκτός από ένα που δεν το έχει στο κοντάκι...

Εγώ σε 2 supersport δικές μου μεγάλη διαφορά σε κατανομή σε σχεση με τα μαμά,επίσης και σε άλλες 3 benelli φίλων και σε 2 breda xanthos ,μια δικιά μου και άλλη φίλου.Εν ολίγοις δοκιμές σε πολλά ιταλικά όπλα με διαφορα υπέρ των gemini!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back