Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατι ο Καλκα τότε ενώ έχει τις raffaello ευκρινως ως powerbore δεν εχει την be diamond; Όπως δεν εχει και την απλή raffaello που δεν είναι σίγουρα αυτή. Τεσπα όπως και να χει θα ήταν άξιες λόγου αν σκοτωνανε:p

Εκεί μπερδεύτηκα και εγώ στου καλκ .
αλλα η μπενελι στο σάιτ της στο λινκ που έδωσα το λέει ξεκάθαρα.
Μέσα στο ιδιο το σάιτ λέει και ναι και όχι. Για τον εισαγωγεα είναι powerbore από την αλλη. Αβυσσος η ψυχη της.sarcastic.

raf.jpg

To μονο που με κανει και απορω ειναι πως και καταληξε η Benelli στο συμπερασμα οτι ο ιδανικος αυλος ειναι μεταξυ 18.3 και 18.4? Δοκιμασε ολα τα μεγεθη κι αυτος εδωσε τα καλυτερα αποτελεσματα? Και αν ναι πως δικαιολογουνται τα αποτελεσματα των δοκιμων μετα το Performance Shop, που δουλευοντας για την Benelli, μεγαλωνουν αυλους και κωνους και δημοσιευουν αποτελεσματα τα οποια δικαιωνουν τις βελτιωσεις?

από την επίσημη σελίδα της Benelli,,,,τελικά Power bore είναι οι κάννες άνω του 18.4 αυλού δηλ, 18.5 όπως το διαφήμιζε ή ακόμα και οι 18.3-18.4 ; ποιός ο λόγος να λέει τους 18.3-18.4 power bore εφόσον ο όρος power bore έχει άλλη σημασία ;
Screenshot-1.jpg

από την επίσημη σελίδα της Benelli,,,,τελικά Power bore είναι οι κάννες άνω του 18.4 αυλού δηλ, 18.5 όπως το διαφήμιζε ή ακόμα και οι 18.3-18.4 ; ποιός ο λόγος να λέει τους 18.3-18.4 power bore εφόσον ο όρος power bore έχει άλλη σημασία ;
Καμία σχέση, Powerbore είναι η ονομασία της επεξεργασίας της κάννης. H Benelli έχει δηλώσει τέρμα οι 18.5 αυλοί. Όλα της τα αυτογεμή θα έχουν κάννες 18.3-18.4 που δεν θα αναγράφεται πλέον για να μην προκαλεί σύγχυση στους αγοραστές.

Last edited by a moderator:
Από ότι φαίνεται για κάποιους ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από 10 διαφορετικά τουφέκια στο τέταρτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, που ζήτημα να έχουν αγοράσει 3ο όπλο στη ζωή τους.
Και επειδή έχουν ρίξει δέκα κασόνια φυσίγγια σε πιατάκια και ανά περιόδους έχουν και ένα μάστορα φίλο, νομίζουν ότι έγιναν περισπούδαστοι και πουλάνε και ύφος σε αθώους.
Άτομα που σε άλλα τόπικ δηλώνουν πως είτε με ένα ταπεινό ρώσικο είτε με μία ελίτ χειροποίητη καραμπίνα (και κοντάκι στα μέτρα τους πάντα...) θα έπαιρναν τα ίδια πουλιά στο χέρι.
Αλλά όταν το όπλο γίνεται Benelli αυτομάτως τα σκάγια από φιλότιμο αυτοκτονούν ομαδικώς μόλις βγουν από το στόμιο της κάννης!
Ένα βασικό εξάρτημα του όπλου είναι η κάννη ναι. Του αυτογεμούς όμως είναι και το σύστημα λειτουργίας.
Τι να την κάνω εγώ την κάννη, όταν θα πάρω μια Remi πχ και θα θέλω βιολογικό καθαρισμό μετά το 1 κουτί αλλιώς θα με πεθάνει στις εμπλοκές;
Τι να το κάνω αν μου σπάνε κλείστρα, σιδηρόδρομοι;
Ή πρέπει να τρέχω να αλλάζω γλώσσες από προηγούμενα μοντέλα στο χρυσοπληρωμένο μου 391;
Να δίνω 1.5 μισθό για Α400 και να αγοράζω μονόκαννο???
Να μου σπάνε πιράκια και να τα ψάχνω στα χωράφια???
Για ρωτήστε στους αγώνες με στοιχήματα περιστεροβολίας, εμφανίζετε κανένας με Μπερετα και 18.6???
Μόνο εδώ μέσα το 4* της όπτιμα και το Γιουρομιξ 9-10 βαράει από λόφο σε λόφο...
Και πληρώνουνε άλλοι το film στα ξύλα για αγριοτριανταφυλλιά...
Βάζει ένα κιλό ονομασίες σε κάθε μοντέλο και νομίζει ο αγοραστής ότι παίρνει το τουφέκι του Ράμπο και θα γίνει ο Βλαντ Τέπες των Καρπαθίων.
Όπως είπα μία συγκεκριμένη εταιρεία έχει διαπράξει ύβρη! Μετά την ύβρη έρχεται η τίσις, η τιμωρία δηλαδή, η οποία θα είναι η εξης και θυμηθείτε το: όπως απλόχερα έδωσαν αλόγως την τεχνογνωσία στους Ασιάτες έτσι απλόχερα και οι Ασιάτες θα καταπιούν ολοκληρωτικά την εν λόγω εταιρεία. Είναι θέμα χρόνου να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Και τότε θα ψάχνουν με το κιάλι τα πραγματικά Made in Italy.
Εμείς θα παρακολουθούμε ταμπουρωμένοι από το Δουκάτο του Μοντεφέλτρο!
Μέχρι τότε εγώ εύχομαι καλές γιορτές με υγεία (πάνω απ'όλα) και αγάπη σε όλους!
Νομίζω ότι εξαντλήθηκε από μεριάς μου το θέμα, δεν με ενδιαφέρει ποσώς να πείσω κάποιον.
Δεν μπορώ συνειδησιακά να επιτρέψω να μένει καταγεγραμένη μόνο μια μεριά και με άλλ' αντ' άλλων επιχειρήματα.
Της επιτρέπω -όπως επιτάσσει η ελευθεροστομία του φόρουμ μας- να υπάρχει, ας μου επιτρέψει και αυτή να πω την δικιά μου.
Μην τα θέλετε μονά ζυγά δικά σας.
Stay tuned στο φόρουμ, ετοιμάζουμε μια πολύ όμορφη κίνηση για άλλη μια χρονιά!
Απάντησες μάλλον σε εμένα που ειπα το βασικό εξάρτημα είναι η κάνη . Θα σε πληροφορήσω ότι δεν έχω αγοράσει το πολύ 3 όπλα που αναφέρεις . Είναι διψήφιο νούμερο κι το μπροστά είναι το νούμερο 4 ... άρα έπεσες έξω . Εδώ μέσα έχω βάλει κατά καιρούς διάφορες φωτό όπλων τα οποία έιναι όλες οι μάρκες , άρα δεν είμαι κολλημένος με καμία . Πιθανόν δεν είχες ποτέ Remi η Brow για να λες για εμπλοκές κι σπασμένα εξαρτήματα . Κι τέλος αν έχω ρίξει ένα κασονι φυσίγγια , το ξέρω μόνο εγώ . Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία

Έχεις εσύ φίλο μάστορα για να θεωρήσε περισπούδαστος ; :eek:
Γαμώτο...μικροί, μεγάλοι, στο καφενείο..:(
Περισπούδαστος ; Καμία σχέση . Κι ποιος είπε ότι θεωρούμε ; Απάντησα στο μέλος DrV. Κουβέντα κάνουμε σε forum νομίζω . Δεν είμαι ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ούτε κατέχω τα μυστικά της όπλο τεχνικής . Ειπα κάτι που σε ενόχλησε κι δεν κατάλαβα ; Αν ναι , συγνώμη . Δεν είχα τέτοια πρόθεση .

Περισπούδαστος ; Καμία σχέση . Κι ποιος είπε ότι θεωρούμε ; Απάντησα στο μέλος DrV. Κουβέντα κάνουμε σε forum νομίζω . Δεν είμαι ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ούτε κατέχω τα μυστικά της όπλο τεχνικής . Ειπα κάτι που σε ενόχλησε κι δεν κατάλαβα ; Αν ναι , συγνώμη . Δεν είχα τέτοια πρόθεση .
Δεν αναφερόταν σε σένα το μέλος :)
Δεν απάντησε σε σένα .
Σε δικό μου μήνυμα απάντησε...;)
Εσύ μια χαρά τα λες. Δεν ενοχλησες κανέναν.

Δεν αναφερόταν σε σένα το μέλος :)
Δεν απάντησε σε σένα .
Σε δικό μου μήνυμα απάντησε...;)
Εσύ μια χαρά τα λες. Δεν ενοχλησες κανέναν.
Α οκ Altair lusso. Λάθος δικό μου τότε . Μπερδεύτηκα με την κάνη κι την αναφορά του άλλου μέλους σε remi κι απάντησα . :).

Απάντησες μάλλον σε εμένα που ειπα το βασικό εξάρτημα είναι η κάνη . Θα σε πληροφορήσω ότι δεν έχω αγοράσει το πολύ 3 όπλα που αναφέρεις . Είναι διψήφιο νούμερο κι το μπροστά είναι το νούμερο 4 ... άρα έπεσες έξω . Εδώ μέσα έχω βάλει κατά καιρούς διάφορες φωτό όπλων τα οποία έιναι όλες οι μάρκες , άρα δεν είμαι κολλημένος με καμία . Πιθανόν δεν είχες ποτέ Remi η Brow για να λες για εμπλοκές κι σπασμένα εξαρτήματα . Κι τέλος αν έχω ρίξει ένα κασονι φυσίγγια , το ξέρω μόνο εγώ . Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία
Αν ήθελα να απαντήσω σε κάποιον συγκεκριμένα θα το είχα κάνει.
Οπως επισης δεν περιεγραφα μονο μια μαρκα. Και για τις ζημιές (διαφορων εταιρειων) ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Μερικες εχουν περιγραφει κατά καιρούς ακόμα και εδώ στο φορουμ. Και μπραβο σε όσους βγήκαν και τις παραδεχτηκαν δημοσια.
Τώρα αν κάποιος μπορει να δείχνει πρεμουρα να ταυτιστει, αλλου θα αποσκοπεί.

Καμία σχέση, Powerbore είναι η ονομασία της επεξεργασίας της κάννης. H Benelli έχει δηλώσει τέρμα οι 18.5 αυλοί. Όλα της τα αυτογεμή θα έχουν κάννες 18.3-18.4 που δεν θα αναγράφεται πλέον για να μην προκαλεί σύγχυση στους αγοραστές.
Ναι Νίκο να μην προκαλεί συγχυση στους αγοραστές. Αλλα να την παθαινουν μετά την σύγχυση .sarcastic..sarcastic.

Εμένα από την άλλη αρχίζει το παιχνίδι με τις κάννες να μην μου αρέσει.... Νέα μοντέλα με κώνους ταυτόχρονα ρηξημο της ποιότητας κλπ. Για μένα το χρυσό κλειδί είναι αυτό που έχει υποθει, γεωμετρία της κάννης + ποιότητα ,επιλογή των υλικών. Η εταιρία δεν είναι μόνιμη της,ανήκει κάποιο. Η μαμά beretta δεν είν' αυτή που πήγε σε επιμηκυμενους κώνους,ανοιχτούς άυλους κλπ; Σαν όμιλος πιστεύω παρέχει όλες τις επιλογές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η benelli συνεχίζει να πουλα σε ένα όχι τόσο ψαγμενα και απαιτητικό κοινό κι έτσι προχωρά με τον συμβατικό αυλό χωρίς να υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από κάτω. Εκεί που θα γίνει το μεγάλο αλαιώ και θα σβήνουν άλλες εταιρίες είναι να πάει η μπενελλι σε τέτοια γεωμετρία κάννης η κάτι άλλο ξεχωριστό και μοναδικό.

Status
Not open for further replies.
Back