Dimitris benelli
Banned
Όποιος κάνει δοκιμές σε χαρτονια καταλαβαίνει ακριβώς τι γράφω κ αν τα γράφω σωστά. Κάντε δοκιμές κ αφήστε τα άρθρα στο ίντερνετ. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη
Όποιος κάνει δοκιμές σε χαρτονια καταλαβαίνει ακριβώς τι γράφω κ αν τα γράφω σωστά. Κάντε δοκιμές κ αφήστε τα άρθρα στο ίντερνετ. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη
Παύλο έχεις την ίδια με μένα τρελα. Αυτό σε πολλούς φαίνεται περίεργο ακόμα κ θέμα ειρωνείας κ χλευασμου. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι η γνώση είναι δύναμηόσο πιο ομαλή είναι η μετάβαση της γόμωσης από τον αυλό στο τσοκ τόσο το καλύτερο,δεν στρεσαρεται η γόμωση
Αυτό ακριβώς δοκιμές γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που πέσανε έξω από τους αρθρογράφους του διαδικτύου
Ναι κοστίζει,κάνεις δεν είπε ότι οι δοκιμές είναι φτηνές,μας έχουν φύγει λεφτά και λεφτά και ακόμα μας φεύγουν αλλά μπορούμε να έχουμε άποψη πλέον βγαλμένη από την πραγματικότητα του σήμερα και όχι προ δεκαετιών
Benelli power bore η benelli be diamont ;
be diamontBenelli power bore η benelli be diamont ;
Και εγώ be diamond αλλά δώσε λίγα ακόμη και πάρε ethos sport νομίζω πιο όμορφο συνολικά σαν όπλο ένα σκαλί πάνωBenelli power bore η benelli be diamont ;
Η κάννη να είναι powerbore είναι καλύτερη!Benelli power bore η benelli be diamont ;
Ναι αλλά δεν βγαίνει με 61 η 66 κάννηΚαι εγώ be diamond αλλά δώσε λίγα ακόμη και πάρε ethos sport νομίζω πιο όμορφο συνολικά σαν όπλο ένα σκαλί πάνω
Δεν το διευκρινίσες φίλε μου συγνώμη τότε και εγώ σε be diamond που είναι πιο νεανικό να το πω... βέβαια σαν το ξύλο τίποτα γιατί δεν κοιτάς και sbe3 την ξύλινη η την μαύρη σε περίπτωση που δεν σου αρέσει η παραλλαγής υπάρχει και σε 66 εκ.Ναι αλλά δεν βγαίνει με 61 η 66 κάννη
Το όπλο σού Βίκτωρα είναι το becacchia κοίτα και το καινούργιο μοντέλο ήταν σε προσφορά νομίζω.Benelli power bore η benelli be diamont ;
Η Benelli be diamond έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας raffaello και την βαφή BEST. Πραγματικά στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι με ξύλα θα ήταν πιο όμορφη αλλά τα πλαστικά που έχει είναι άριστα και με comfortech3 η ανάκρουση μειώνεται αρκετά.Benelli power bore η benelli be diamont ;
Η becaccia η be diamond ,η becaccia για περπατημα ειναι μπιμπελο.Benelli power bore η benelli be diamont ;
Επειδή έχω την powerbore σε 66cm θα σου πρότεινα να μην πας σε 61cm γιατί είναι πολύ ελαφρύ το όπλο και έχει σχετικά πίσω το κέντρο βάρους. Σε μικτό κυνήγι νομίζω θα βόλευε καλύτερα το 71cm. Για φέρμες το 66cm πιστεύω ότι θα είναι ό,τι πρέπει.Ναι αλλά δεν βγαίνει με 61 η 66 κάννη
Βρήκα μια beccacia σε άριστη κατάσταση 600 ευρώ, λες;Η becaccia η be diamond ,η becaccia για περπατημα ειναι μπιμπελο.
Απο της καινουργιες?Βρήκα μια beccacia σε άριστη κατάσταση 600 ευρώ, λες;
Αμα ειναι απο της καινουργιες μολις επωμισης αυτο το οπλο εφυγεεεεεςςςς!!Βρήκα μια beccacia σε άριστη κατάσταση 600 ευρώ, λες;