Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η προπόνηση μειώνει τις πιθανότητες για το πρώτο και τις αυξάνει για το δεύτερο.
Το όπλο επίσης σημαντικό, αλλά ο δάσκαλος σημαντικότερος.

Με τόσα καράβια φυσίγγια στον αέρα εεε κάποια στιγμή μετά από χρόνια θα μάθεις να χαζοτουφεκάς καλά.
Ο δάσκαλος θα σου βγει απείρως φθηνότερος και η βελτίωση πολύ πιο γρήγορη.

ps
Τα λέω σε εσένα για να τα ακούνε οι νέοι ;)
Κ όμως όλοι οι κορυφαίοι τα πιο ευκολα χάνουν, τι λες να φταίει ;;

Κ όμως όλοι οι κορυφαίοι τα πιο ευκολα χάνουν, τι λες να φταίει ;;
Σε ποιό άθλημα ; Στο sporting ; Δεν το πιστεύω αυτό. Αν όντως είναι αλήθεια, δεν ξέρω.
Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο.
Η πίεση που νοιώθεις επίσης.
Οι κορυφαίοι ίσως αναζητούν στιγμές χαλάρωσης μέσα στον αγώνα στα εύκολα πιάτα και κάνουν το λάθος.
Μόνο ο Λεωνίδας θα μας δώσει τις πιθανές απαντήσεις

Σου εχω πει ποιο είναι το όπλο σου αλλά δεν ακους, ψάξε βρες μια Apollo σου λέω να ησυχασεις
Βρε τι σου έχει κάνει ο άνθρωπος και τον καταριέσαι ;;; :)
Αν ήταν να διαλέξω σε apollo και μονόκανο θα προτιμούσα μονόκανο :)

Ότι θα ησυχάσει είναι σίγουρο γιατί από το σπάσιμο νεύρων δεν θα πηγαίνει κυνήγι ...
Γιάννη ξέρεις, τον εργαλειοφόρο επ' ώμου ...

ps
Αστεία εεεε μην στραβώσετε ...

Δεν τη παίρνω γιατί το μοντέλο αυτό λόγο ονοματος μου φέρνει στο νου διαστημικά ταξίδια και εγώ είμαι γήινο ον .
Ρε Γιάννη έκλαψα, αποστολή Απολλο στην Σελήνη, παω να σε φτιάξω δεν ακους

Σε ποιό άθλημα ; Στο sporting ; Δεν το πιστεύω αυτό. Αν όντως είναι αλήθεια, δεν ξέρω.
Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο.
Η πίεση που νοιώθεις επίσης.
Οι κορυφαίοι ίσως αναζητούν στιγμές χαλάρωσης μέσα στον αγώνα στα εύκολα πιάτα και κάνουν το λάθος.
Μόνο ο Λεωνίδας θα μας δώσει τις πιθανές απαντήσεις
Οι κορυφαίοι στο κυνήγι στο σκοπευτήριο παντου, χάνουν τα αχαστα πολλες φορες, δεν χάνουν τα πολυ δυσκολα, τι λες να φταίει ;;

Ρε Γιάννη έκλαψα, αποστολή Απολλο στην Σελήνη, παω να σε φτιάξω δεν ακους
Πλάκα πλακα την δυναμη στην τουφεκια που βγάζει η Απολλο μόνο σε μια Αυτό 5 είχα βρει, κσι παλι η Μπρέντα νίκησε

Οι κορυφαίοι στο κυνήγι στο σκοπευτήριο παντου, χάνουν τα αχαστα πολλες φορες, δεν χάνουν τα πολυ δυσκολα, τι λες να φταίει ;;
Σου είπα η στιγμιαία χαλάρωση μέσα σε περίοδο έντασης και πίεσης.
Επίσης η μη ενστικτώδη τουφεκιά (timing problems).
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Να το πάρει το ποτάμι αν δεν είναι αυτά.

Δε έχει τύχει να δω τέτοια έχει ένας στο χωριό αλλά είναι η αντάρτες λευκή που η αλήθεια είναι ότι όταν την έβλεπα κάτι με τραβούσε φίλε στο όλο όπλο και πωλείται και μια με σκαλίσματα στο car χάρμα οφθαλμών..Τώρα πωλείται και μια διαστημική με 62 κανη και τσοκ στο car εχθές την κοιτούσα γιατί δεν μπορούσα να θυμίθω του χωριανού μετά τα γραφόμενα σου ποια ήταν .

Μηπως δεν ταιριαζουν τα συγκεκριμενα μονοβολα με τη καννη?
Και γτ να μη πανε και κανα δεξια αριστερα ασε που τωρα το θυμηθικα μου το κανει και στα σκαγια θα μου πεις παει αυτος ειναι τρελος αλλα τι να πω φιλε εχω χαζεψει

Πλάκα πλακα την δυναμη στην τουφεκια που βγάζει η Απολλο μόνο σε μια Αυτό 5 είχα βρει, κσι παλι η Μπρέντα νίκησε
Εχω λυσει και περιεργαστει καταρχας φοβερη πιοτητα και κατεργασια μεταλλων για τοτε

κρυφομπρεντάκηδες είστε όλοι αλλά benelli έχετε ,τουφεκάτε ωρέ :D !!!
Αφου ειναι εργαλεια ρε φιλε και τα μπρεντα εγω εχω και την αλτερ σπεσιαλ με τα εξωτερικα και μπενελλι με μπρεντα κανη η αληθεια να λεγετε κολλημενος δεν ειμαι

Αφου ειναι εργαλεια ρε φιλε και τα μπρεντα εγω εχω και την αλτερ σπεσιαλ με τα εξωτερικα και μπενελλι με μπρεντα κανη η αληθεια να λεγετε κολλημενος δεν ειμαι
την θυμάμαι την benellobreda σου Τόλη !

Να πω και κατι ακομα απο παλια η μπρεντα ηταν πολυ πιοτικες η αλτερ καλυτερες αυτων που αντεγραψαν και οι ερμης παλι καλυτερες αυτων που αντεγραψαν νομος πρεπει να ειναι ετσι παντα αλιως δε πουλας ψαξτε καμια ερμης να πουλιετε η αλτερ το χωριο μου μονο εχει πεντε με κατοικους καμια 40

Status
Not open for further replies.
Back