Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτός έχει γεμίσει όλους τους καταψύκτες της Ηπείρου με κρέας ρε φίλε .. να χάσει και κανα δυο δεν τρέχει τίποτα ...

Ρώτα τον @Johnny brow να σου πει πως χάνονται τα γουρούνια από κλικ αχαχαχχα ... και στο καρτέρι, όχι στην στάμπα.
Θα το ανέβαζα το βίντεο αλλά μου έχει απαγορευτεί από τον σκηνοθέτη ...
Εχω παθει σε φασσα ενταξει τι νακανουμε και η μπερετα που και που βγαζει κανα φυσεκι πιο δεξια απ φη θαλαμη αχαχαχαχαχ μονο το μπρεντα δε καταλαβενει τπτ πραγματικα

Καλαμπουρτζης παντα παω για φασσες το μεσιμερι αφου υπαρχει σιγη πυρος συναταω μια παρεα γουρουναδες πθανουμε για εμπλοκες και λεει ο αρχηγος εμενα το οπλο μου το εχω 5 χρονια ουτε κυνηγι γλυτωσε ουτε εμπλοκη επαθε ουτε εσπασε τπτ αλμαρ 9000 λεω και γω αρα δεν τουφεκισε ποτε αχαχαχαχαχχα ξαπλωθικαν ολοι και πιο πολυ εσκασε στο γελιο αυτος μετα εγω φταιω που τα λεω????

Τι φορας αμερικανικο μαυροκοκκινο καρο πουκαμισο τυπου ξυλοκοπων αχαχαχχααχα
Νέα κολεξιόν 2021-2022.
Η μόδα πάνω απ' όλα ...

IMG_20211212_054328.jpg

Δεν θες να δεις αυτά που φόραγα πέρσι.
10 μπαλώματα στο παντελόνι είχε κάνει η μάνα μου :)

Νέα κολεξιόν 2021-2022.
Η μόδα πάνω απ' όλα ...

View attachment 39172

Δεν θες να δεις αυτά που φόραγα πέρσι.
10 μπαλώματα στο παντελόνι είχε κάνει η μάνα μου :)
Σβησε τη φοτο γρηγωρα μη τους κανουν μυνηση απ τη μπενελλι φαγωνει τα τζελ το κολορουχο αχαχαχαχα

Καλαμπουρτζης παντα παω για φασσες το μεσιμερι αφου υπαρχει σιγη πυρος συναταω μια παρεα γουρουναδες πθανουμε για εμπλοκες και λεει ο αρχηγος εμενα το οπλο μου το εχω 5 χρονια ουτε κυνηγι γλυτωσε ουτε εμπλοκη επαθε ουτε εσπασε τπτ αλμαρ 9000 λεω και γω αρα δεν τουφεκισε ποτε αχαχαχαχαχχα ξαπλωθικαν ολοι και πιο πολυ εσκασε στο γελιο αυτος μετα εγω φταιω που τα λεω????
Αυτά πες τα σε αυτούς που νομίζουν ότι τα όπλα χαλάνε από το κρέμασμα στον τοίχο ;)

Αν δεν βουίζει για κάνα μισάωρο το αυτί από το φυσίγγι, είναι για πέταμα αχαχαχα

Αυτά πες τα σε αυτούς που νομίζουν ότι τα όπλα χαλάνε από το κρέμασμα στον τοίχο ;)

Αν δεν βουίζει για κάνα μισάωρο το αυτί από το φυσίγγι, είναι για πέταμα αχαχαχα
Και εκει χαλανε αμ δε βρεις το κεντρο βαρους στον αορτηρα με τη μια μπαλαντζαρουν περα δωθε και κανουν γρατσουνιες

Αυτο το όπλο πωλούνταν στην Αθήνα στον Χατζηκουλουκη 550.000 δρχ. όταν το αντίστοιχο έτος τα benelli raffaello special lusso πωλούνταν 350.000 δρχ.
Μιλάμε για το έτος 91-92
Ε ναι ρε Τάκη απ τη φωτογραφία και μόνο φαίνεται οτι είναι άλλο πράγμα αυτό, ξεχειλίζει ποιότητα!

λει ο αλλος μπραβο ρε αιντε απο δω ρεζιλι εγινα και γτ δεν ειχα μονοβολα γτ ειναι ακρυβα και εχουμε πολλες ασπρες πετρες στα βουνα μας και κανουνε γαματη σκονη οταν τις βαρας και αμα δεν εχει φασσες τα ξοδεβω
.fff.

Ρε παλικαρια μη τρελενεστε γι τη σουπερ σπορτ φυκια για μεταξωτες κορδελες ειναι να πουμε τωρα πανε δωστε τα λεφτα για μια fabarm velocity να τελειονουμε αφου το οπλο αυτο τουλαχιστον τα δικαιολογει και τα αξειζει τα ευρα του τωρα μη κοροηδεβομαστε πια το εχω τι να πω αλλο τωρα ο αλλος λεει σκωτωνει γουρουνια στα 80 μετρα με τη ss ενταξει αυτος δε νικιετε τελος
Τολη την xlr την εχω στο σπιτι.

1.Βρε λεω πηγαν να με πουνε μπραβο για το καπρο και λεω ασε ρεζιλι εγινα
2. Επρεπε να εχω μονοβολα αλλα τα ξοδεψα στη σκοποβολη στης κοτρονες που καπνιζουν αχαχαχ
3. Λεω να.μιλαω αγγλικα απο δω και περα αχαχαχαχ

https://www.touris.eu/product/4675/karampina-fabarm-xlr-5-velocity-

70αρα θαλαμη, δεν ειναι κατα καποιο τροπο περιορισμος σε καποια κυνηγια?
Σε γουρούνια ναι. Σε ατσάλινα επίσης ναι.

Τολη την xlr την εχω στο σπιτι.

Κάνη 76-81 ;;;;;

Παναγιώτη θα σου βγάλουν παρατσούκλι: "Ο ασυρματιστής"

Και είναι και βαρύς ασύρματος 3.85kg
:)

Last edited:
Last edited:

70αρα θαλαμη, δεν ειναι κατα καποιο τροπο περιορισμος σε καποια κυνηγια?
Όχι αν χρησιμοποιείς 70 χιλ φυσίγγια, ΤΟΥΝΑΤΙΟΝ
περιορισμός (όχι δραματικός) είναι να χρησιμοποιείς κοντά φυσίγγια (70,67,65 χιλ) σε μάγκνουμ θαλάμη (76χ++++++ Χιλ)
περιορισμός (η 70αρα θαλαμη, ) είναι όταν πας στα γουρουνια με δράμια, εν προκειμένω Ο ΜΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ εν Ελλάδι
χχχμμμ και τα ατσαλινα που είναι σιδερένια

Last edited:

ΧΑΙΡΕ ΦΑΜΠΑΡΜ!!!
άντε να δω να ακολουθούν και οι άλλες εταιρείες (τα που λέω εγώ)
σαν προδιαγραφες εξαιρετικό καρτεροντούφεκο για πολύ υποψιασμένους καρτεριτζήδες
να δουμε την Μπενέλλα να βγάλει ένα, αν και δινει ακόμα κάννες με 70 χιλ θαλάμη...

Status
Not open for further replies.
Back