Παιδια εστειλα μεσα απο το site της εταιρειας...και απαντησαν εδω Benelli Commerciale • info@benelli.it
Εμείς θα κάναμε καλές δουλειές μαζί,στο μυαλό μου είσαιΆλλαξέ τις όταν δεν κοιτάει
Θα τους φτιάξω καλά τώρα, περίμενε ...Παιδια εστειλα μεσα απο το site της εταιρειας...και απαντησαν εδω Benelli Commerciale • info@benelli.it
Σίγουρα θες να ρωτήσεις εάν φτιάχνονται όλα τα μέρη του όπλου Ιταλία για να λυθούν οι οποίες απορίες
Σιγά μην γράψουν σε email ότι φτιάχνονται Τουρκία αχαχαΣίγουρα θες να ρωτήσεις εάν φτιάχνονται όλα τα μέρη του όπλου Ιταλία για να λυθούν οι οποίες απορίες
Η εγγύηση είναι από αυτούς ή από τον Κύργια;αν η εγγύηση είναι από αυτούς ή τον Κύργια.
Τι κώνο έχει;Σιγά μην γράψουν σε email ότι φτιάχνονται Τουρκία αχαχα
2 ερωτήσεις τους είχα κάνει ... Σε διαφορετικά μηνύματα ...
Τους είχα ρωτήσει για το μήκος κώνου αλλά το μέτρησα τελικά και αν η εγγύηση είναι από αυτούς ή τον Κύργια.
Από 9/2020 αν δεν κάνω λάθος έτσι είναι όπως λες.Η εγγύηση είναι εργοστασιακή, το αναφέρει το έντυπο και γι αυτό πρέπει να δηλώνεται το νέο όπλο εντός μηνός από την αγορά του στο μητρώο της Μπενέλι.
Δέκα έτη για τα μηχανικά μέρη (όχι ξύλα και πλαστικά)
Είκοσι πέντε έτη για τη βαφή be.s.t.
Καναδυο φορές μου είχε απαντήσει παλιά ο κυργιας κανονικά.Από 9/2020 αν δεν κάνω λάθος έτσι είναι όπως λες.
Εγώ όμως την αγόρασα Ιανουάριο του 2020 άρα έχω 5ετή εγγύηση.
Το θέμα είναι από ποιον την έχω ;;;;;;
Εν το μεταξύ έστειλα το έντυπο συμπληρωμένο στον Κύργια και συστημένο και μετά από 15 ημέρες τον ρώτησα αν το έχει παραλάβει και αν έχει ενεργοποιηθεί η εγγύηση.
2 email ...
Σε κανένα δεν απάντησε και αυτός.
Μετά τον Σεπτέμβριο του 2000 από benelli.it, πριν, ... μόλις μάθω θα σας πω ...Η εγγύηση είναι από αυτούς ή από τον Κύργια;
Ποιος είπαμε είναι καλός μάστορας για κώνο?.......
Δεν την πουλάω καλύτερα ...Ποιος είπαμε είναι καλός μάστορας για κώνο?.......
Χρησιμοποίησε χαρτί 1*1 και στα 30μ
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ θα ξανά δοκιμάσω και θα σας πω αλλιώς την έδωσα και όσο καψούρα την είχα τόσο με ξενέρωσε
Για πες κ τη δική μου μοίρα....μισή ιντσα 18.8 το ΕΡΡΡΡΡΡΡΓΑΛΕΙΟ
Αν την έκανες την ερώτηση χθες θα το έβαζα και αυτό στο email που τους έστειλαΠόσο σίγουρο είναι ότι η Benelli κατασκευάζει η ίδια τα τσοκ για τα όπλα της;
Μόνο μισή ίντσα το browning ;;;Για πες κ τη δική μου μοίρα....μισή ιντσα 18.8 το ΕΡΡΡΡΡΡΡΓΑΛΕΙΟ