Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για μία Benelli, την supernova (που είναι χραπα χρουπα).

Την έχω δει ότι βγαίνει με slug κάννη 50εκ (σταθερός κύλινδρος 5*. Δηλαδή χωρίς τσοκ, αλλά και χωρίς υποδοχή για τσοκ). Και επίσης βγαίνει με κάννη με ρίγα σε 61,66,71εκ με υποδοχή για τσοκ κανονικά.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με τον αυλό. Λέτε ότι οι Benelli έχουν 18.4 αυλό (δεν ξέρω εάν όλες οι Benelli έχουν 18.4 αυλό). Να φανταστώ ότι και της supernova η κάννη με την ρίγα θα είναι 18.4 λογικά.

Αλλά η κάννη slug των 50εκ θα έχει και αυτή τον ίδιο 18.4 αυλο? Η μήπως επειδή είναι 5* σταθερός κύλινδρος για slug, θα έχει μεγαλύτερο αυλό, πχ 18.6-18.8?

Ευχαριστώ.

Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για μία Benelli, την supernova (που είναι χραπα χρουπα).

Την έχω δει ότι βγαίνει με slug κάννη 50εκ (σταθερός κύλινδρος 5*. Δηλαδή χωρίς τσοκ, αλλά και χωρίς υποδοχή για τσοκ). Και επίσης βγαίνει με κάννη με ρίγα σε 61,66,71εκ με υποδοχή για τσοκ κανονικά.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με τον αυλό. Λέτε ότι οι Benelli έχουν 18.4 αυλό (δεν ξέρω εάν όλες οι Benelli έχουν 18.4 αυλό). Να φανταστώ ότι και της supernova η κάννη με την ρίγα θα είναι 18.4 λογικά.

Αλλά η κάννη slug των 50εκ θα έχει και αυτή τον ίδιο 18.4 αυλο? Η μήπως επειδή είναι 5* σταθερός κύλινδρος για slug, θα έχει μεγαλύτερο αυλό, πχ 18.6-18.8?

Ευχαριστώ.
Το παχυμετρο, για αυτές τις δουλειές είναι ‼️μέτρα το τσοκ,αφού είναι κύλινδρος

Κακομοίρες είναι ... .sarcastic.
Φαντάσου έφτασα και εγώ να κοροϊδεύω μικρούς κώνους ... Tragic αχαχαχα
Μην φοβάστε ρεεεεε
Όλα τα όπλα σκοτώνουν, ... τα κυνήγια που είναι ...
βασιλη θεου θελοντος θα σε παω σε κατι κοτετσια την επομενη σεζον,και εκει θα δεις τι κανει στο ποπουδακι .sex hard.της γαλαζιας κυριας ο μικρος κωνος .yel.

Οταν εισαι ατυχος τελευταια μερα του κυνηγιου
Τυχερός είσαι, όχι άτυχος.
Πρώτον, γιατί δεν έπαθες τίποτα.
Δεύτερον, γιατί έγινε την τελευταία μέρα του κυνηγιού, οπότε δεν έμεινες εν μέσω της σεζόν χωρίς όπλο.
Τρίτον, επειδή έχει τόσους μήνες για να πάρεις καινούργιο όπλο ή κάννη και να χαρείς τη νέα αγορά.

Status
Not open for further replies.
Back