Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάπτεν δεν θα σε πιάνει κανένας στην σκορποσκαγιά !!!! .very funny.
Την έχουν πατεντάρει κιόλας !!!!
https://benelli.it/el/τεχνολογίες?tec=ampliator-system
Βλέπω να πάει το μπινελίκι σύννεφο ... και τα γραμμάρια από τις τετράγωνες γομώσεις στα 50++ ... .pray to God.

Μην αγοράζετε benelli ... δεν φτάνουν για όλους !!!! .sarcastic.

https://benelli.it/el/arma/beccaccia-supreme

Τράτση από πλαγιόκανο cal16 κατευθείαν σε αυτογεμές cal12 και benelli ... ;;;
Αναβαθμίστηκες αυτόματα σε windows 11 από dos 6.22 :)
... καλά από τα λόγια μέχρι τα καμώματα ... που λένε και οι επτανήσιοι ... είπα - ξείπα - χ@ζω την παρόλα μου!!!;).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Βλέπω να πάει το μπινελίκι σύννεφο ... και τα γραμμάρια από τις τετράγωνες γομώσεις στα 50++ ... .pray to God.

...+ampliator!!!.....ΑΣΕ ρε Βασίλη είπαμε.....οχι να του χαλάσω και τα σκυλάκια του Κουρέα!....εεε....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

...ρε συ Μπιλ...αυτή είναι καλή??? ...60 πόντοι λέω ....(θα τον φάω τον Κουρέα στα κουνέλια!!!).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

View attachment 44991
  • Καραμπίνα Benelli Beccaccia Supreme Cal.12
  • Προδιαγραφές BECCACCIA SUPREME :
  • Διαμέτρημα Cal.12
  • Θαλάμη 76mm/3" Magnum
  • Μηχανισμός Σύστημα αδρανείας με περιστρεφόμενη κεφαλή
  • Κάννη 61cm & 66cm |
  • Ρίγα με ανθρακονήματα.
  • Τσοκ 3 Εσωτερικά κρυογενή τσοκ (***, ****, *****)
  • Βάση Ergal (κράμα αλουμινίου)
  • Κοντάκι Καρυδιά με Elegant System και κολάρα αλλαγής κλίσης πάνω κάτω αριστερά και δεξιά
  • Πάπια Καρυδιά με Elegant System
  • Αποθήκη 2+1 Φυσιγγίων
  • Βάρος 2750 γρ.
  • Εγγύηση Πενταετής
  • Καινοτομίες BECCACCIA SUPREME :
  • Ειδικό φινίρισμα που εφαρμόζεται στο ξύλο καρυδιάς του κοντακιού για μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές, την υγρασία και τις ακραίες καιρικές συνθηκες
Υ.Γ...λες να τα μπουρδουκλώσω, να μη μπορώ να ρίξω?:rolleyes:
Είχα την προηγούμενη μπεκάτσια Το μόνο όπλο που μετάνιωσα μετο πατέρα μου τότε που το δώσαμε είχαμε τότε 11 νομίζω διαφορετικά πολύ ωραίο όπλο αλλά δεν έπρεπε να ρίχνεις πάνω από 36 γρ επειδή ήταν πολύ ελαφρύ όμως έριχνες και με ένα χέρι .Την καινούρια που δείχνεις την έχει φίλος μου μπεκατσας την έχω επωμισει αρκετές φορές προσωπικά κάτι δεν μου αρέσει δεν ξέρω τι αλλά σε σχέση με το πρώτο μοντέλο δεν έχει την ίδια αίσθηση αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ ωραίο όπλο .

Είχα την προηγούμενη μπεκάτσια Το μόνο όπλο που μετάνιωσα μετο πατέρα μου τότε που το δώσαμε είχαμε τότε 11 νομίζω διαφορετικά πολύ ωραίο όπλο αλλά δεν έπρεπε να ρίχνεις πάνω από 36 γρ επειδή ήταν πολύ ελαφρύ όμως έριχνες και με ένα χέρι .Την καινούρια που δείχνεις την έχει φίλος μου μπεκατσας την έχω επωμισει αρκετές φορές προσωπικά κάτι δεν μου αρέσει δεν ξέρω τι αλλά σε σχέση με το πρώτο μοντέλο δεν έχει την ίδια αίσθηση αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ ωραίο όπλο .
...θα πάω να τη δω άμα γυρίσω , αλλα μ' έχει επηρεάσει ψυχολογικά ο άλλος από πάνω-μη πω!!!:(.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Βασίλη νομίζω ότι αυτό το τσοκ πλέον δεν το βάζουν μέσα κατά την αγορά . Στην Ιταλία το δίνουν μαζί με το όπλο. Μόνο όταν πρωτοβγηκε το έδιναν μαζί μετά το αφαίρεσαν και ούτε το βρίσκεις σαν αφτερμαρκετ.

...θα πάω να τη δω άμα γυρίσω , αλλα μ' έχει επηρεάσει ψυχολογικά ο άλλος από πάνω-μη πω!!!:(.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ο μόνος που να σε επηρεάζει είναι η αίσθηση που θα νιώσεις όταν την αγγίξεις και την επωμισης.Ειναι σαν να βλέπεις μια γκόμενα που σου αρέσει και να σου λέει ο άλλος άστο δε λέει έχω πηδήξει τη φίλη της.

Βασίλη νομίζω ότι αυτό το τσοκ πλέον δεν το βάζουν μέσα κατά την αγορά . Στην Ιταλία το δίνουν μαζί με το όπλο. Μόνο όταν πρωτοβγηκε το έδιναν μαζί μετά το αφαίρεσαν και ούτε το βρίσκεις σαν αφτερμαρκετ.
Εννοείται ότι έχουν κάτι το ιδιαίτερο και πάνε πακέτο με το όπλο θα μπορούσε να λυθεί το μυστήριο εάν είχε ένας τετοι όπλο και το συγκρεινε με άλλο μπενελι θα βλέπαμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

Εννοείται ότι έχουν κάτι το ιδιαίτερο και πάνε πακέτο με το όπλο θα μπορούσε να λυθεί το μυστήριο εάν είχε ένας τετοι όπλο και το συγκρεινε με άλλο μπενελι θα βλέπαμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.
Το θέμα είναι πως δεν πάνε πακέτο το αμπλιετορ όπως το αναφέρει η μπενελι αλλά γιατί όταν αγοράζει κάποιος μια μπεκάτσια δεν το έχει μέσα το κουτί. Εγώ να σου πω ότι φέτος βρήκα ένα αμπλιετορ και αυτό που είδα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Εσύ μιλάς για το διασποράς με ραβδώσεις αυτό το έχει πάρει και ο φίλος που έχει την μπεκάτσια τη καινούρια εγώ αναφέρομαι στα τσοκ που έχει βγάλει για την μεγάλη διασπορά από 10 -25 και την μεγάλη συγκέντρωση και καλά για φάσες .Το ελικοειδή το πήρε ο φίλος από καλκατζακο που του είπε περνώ τη καραμπίνα με τη προϋπόθεση να μου δώσεις και αυτό το τσοκ ήταν το τελευταίο από ότι του είπε αλλιώς του λέει δεν την αγοράζω .

Τι έχουμε πει ;;;
Όπλο αξιόπιστο, που μας έρχεται , δεν αισθανόμαστε τίποτα ξένο πάνω του και μας αρέσει.
Επίσης δεν αγοράζουμε όπλο χωρίς να το πιάσουμε στα χέρια μας.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ περί βλητικών υπεροχών και δηλητηριασμένων κανών ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ή λεπτομέρειες (για εμένα).

Φτάσε με το καλό και πήγαινε αγόρασε όποιο σου αρέσει.
Για τα κυνήγια που κάνεις αυτό θα ήταν μέσα στα υποψήφια για εμένα.
Δες και τα 16άρια αν υπάρχουν.
Κατέβα Αθήνα και δες και άλλα όπλα.

Last edited:
Εσύ μιλάς για το διασποράς με ραβδώσεις αυτό το έχει πάρει και ο φίλος που έχει την μπεκάτσια τη καινούρια εγώ αναφέρομαι στα τσοκ που έχει βγάλει για την μεγάλη διασπορά από 10 -25 και την μεγάλη συγκέντρωση και καλά για φάσες .Το ελικοειδή το πήρε ο φίλος από καλκατζακο που του είπε περνώ τη καραμπίνα με τη προϋπόθεση να μου δώσεις και αυτό το τσοκ ήταν το τελευταίο από ότι του είπε αλλιώς του λέει δεν την αγοράζω .
Ναι αυτό ότι δεν το έχουν μεσα δηλαδή πιο πάνω ο Βασίλης που την κατέβασε από το μπενελι Ιταλία τον δίνουν μαζί.

Τι έχουμε πει ;;;
Όπλο αξιόπιστο, που μας έρχεται , δεν αισθανόμαστε τίποτα ξένο πάνω του και μας αρέσει.
Επίσης δεν αγοράζουμε όπλο χωρίς να το πιάσουμε στα χέρια μας.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ περί βλητικών υπεροχών και δηλητηριασμένων κανών ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ή λεπτομέρειες (για εμένα).

Φτάσε με το καλό και πήγαινε αγόρασε όποιο σου αρέσει.
Για τα κυνήγια που κάνεις αυτό θα ήταν μέσα στα υποψήφια για εμένα.
Δες και τα 16άρια αν υπάρχουν.
Κατέβα Αθήνα και δες και άλλα όπλα.
Εγώ Βασίλη ότι όπλο πάρω έχω ένα βαρελάκι με δηλητήριο πριν πάω για κυνήγι βουτάω μέσα τη κανη και καθάρισα δηλητήριο μετά η ντουφεκιααααα

...ρε συ Μπιλ...αυτή είναι καλή??? ...60 πόντοι λέω ....(θα τον φάω τον Κουρέα στα κουνέλια!!!).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

View attachment 44991
  • Καραμπίνα Benelli Beccaccia Supreme Cal.12
  • Προδιαγραφές BECCACCIA SUPREME :
  • Διαμέτρημα Cal.12
  • Θαλάμη 76mm/3" Magnum
  • Μηχανισμός Σύστημα αδρανείας με περιστρεφόμενη κεφαλή
  • Κάννη 61cm & 66cm |
  • Ρίγα με ανθρακονήματα.
  • Τσοκ 3 Εσωτερικά κρυογενή τσοκ (***, ****, *****)
  • Βάση Ergal (κράμα αλουμινίου)
  • Κοντάκι Καρυδιά με Elegant System και κολάρα αλλαγής κλίσης πάνω κάτω αριστερά και δεξιά
  • Πάπια Καρυδιά με Elegant System
  • Αποθήκη 2+1 Φυσιγγίων
  • Βάρος 2750 γρ.
  • Εγγύηση Πενταετής
  • Καινοτομίες BECCACCIA SUPREME :
  • Ειδικό φινίρισμα που εφαρμόζεται στο ξύλο καρυδιάς του κοντακιού για μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές, την υγρασία και τις ακραίες καιρικές συνθηκες
Υ.Γ...λες να τα μπουρδουκλώσω, να μη μπορώ να ρίξω?:rolleyes:
Την έχω.. Με 66 cm και της έβαλα τσοκ Gemini LM. Πολυ καλές κατανομές. Μετάνιωσα που δεν την πειρα 61

Την έχω.. Με 66 cm και της έβαλα τσοκ Gemini LM. Πολυ καλές κατανομές. Μετάνιωσα που δεν την πειρα 61
...και που τη δουλεύεις Παναγιώτη?....γιατί 61 καλύτερα? για πες...

....εγώ ας πούμε για Πέρδικα και Αγριοκούνελο την 66 λέω θα πάει πιο καλά...αλλα από αυτογεμή άσχετος...

Status
Not open for further replies.
Back