Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω στη κατοχή μου το σεντετιε το ρομπιστ το 222, το ποζε Σίλβερ πιτζεον, την Μπρέντα την αλαιρ, το Μπερέτα το391 το λάιτ, τη Φράνκι τη ριμπβ τη μαύρη, και τη Μπενελι τη μ2 τη καμο Μαξ 5....ένα θα πω και όποιος κατάλαβε κατάλαβε ...κυνηγάω πλέον με τη μ2 που αγορασα πριν 2 χρόνια....από τσοκ με άριστα αποτελέσματα τα τζεμινι 2,3,4 άστρα τα μπραιν τα τμ και το μπελ, καθώς και το κικς το 30......το πώς κάθετε και τουφεκαει αυτό το όπλο είναι άλλο πράγμα.... Αυτά...
Ρε φίλε λες και γράφω εγώ για σένα... Χαχαχα. Benelli έχω και εγώ becaccia. Τσοκ GEMINI LM KAI LF BRAIN TM KAI BELL KAI KIKCS LF 30.ΟΤΙ εχω και εγώ. Με τα Gemini τα έχουμε βρει παρα πολυ καλα. Αλλά με το kikcs το δοκίμασα τελευταία και κάτι δεν μου καθετε καλά. Σε απόσταση που πιστευα ότι δουλευει. Εσυ εισαι ευχαριστημένος;με το κικcs ;.

Ρε φίλε λες και γράφω εγώ για σένα... Χαχαχα. Benelli έχω και εγώ becaccia. Τσοκ GEMINI LM KAI LF BRAIN TM KAI BELL KAI KIKCS LF 30.ΟΤΙ εχω και εγώ. Με τα Gemini τα έχουμε βρει παρα πολυ καλα. Αλλά με το kikcs το δοκίμασα τελευταία και κάτι δεν μου καθετε καλά. Σε απόσταση που πιστευα ότι δουλευει. Εσυ εισαι ευχαριστημένος;με το κικcs ;.
Το κικς 30 ναι μέχρι τα 40μέτρα αριστο...όχι παραπάνω......μέχρι εκεί τέλειο...παραπάνω αρχίζει και χάνει....αυτά που λένε για 50 και 60 μέτρα ούτε κατά διάνοια...είναι πολλά τα μέτρα....το θετικό είναι ότι μέχρι 36 μέτρα καθαρά σκότωμα τα.....μπορώ να πω ότι το τζεμινι lf κρατάει και πουλιά ίσως και μέχρι 45 μέτρα....το έχω δοκιμάσει στα τρυγωνια και είναι πολύ καλό....αυτό που μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις είναι το μπραιν ΤΜ γιατί τουφεκαει το ίδιο από τα 20 έως τα 40 μέτρα ...πολύ καλό κυνηγετικό τσοκ.....

Το κικς 30 ναι μέχρι τα 40μέτρα αριστο...όχι παραπάνω......μέχρι εκεί τέλειο...παραπάνω αρχίζει και χάνει....αυτά που λένε για 50 και 60 μέτρα ούτε κατά διάνοια...είναι πολλά τα μέτρα....το θετικό είναι ότι μέχρι 36 μέτρα καθαρά σκότωμα τα.....μπορώ να πω ότι το τζεμινι lf κρατάει και πουλιά ίσως και μέχρι 45 μέτρα....το έχω δοκιμάσει στα τρυγωνια και είναι πολύ καλό....αυτό που μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις είναι το μπραιν ΤΜ γιατί τουφεκαει το ίδιο από τα 20 έως τα 40 μέτρα ...πολύ καλό κυνηγετικό τσοκ.....
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είχα ανεβάσει πριν λίγες μέρες και εγώ φωτο απο δοκιμές και σε ευχαριστώ γιατί αυτην ακριβως την εικόνα είχα. Το πειρα το kikcs για ποιο μακρινές βολες αλλά μετρημένα μέχρι Μαξίμου τα 40 μέτρα εμένα μου δουλεψε. Και είχα την απορία μηπος εγώ κάνω λάθος κάτι η μήπως έχει θέμα το όπλο μου. Αλλά ακριβός ότι γράφεις ακριβός όμως είδα και εγώ με το δικό μου. Και το Gemini LF μου εδωσε πολυ καλα αποτέλεσματα σχεδόν όπως το kikcs.πιστευα ότι θα με καληβε το kikcs και δεν ξέρω αν το foul το 35 ήταν καλητερο. Εχω και τα 2 brain όπως λες. TM KAI BELL. Δεν μου εχουν κατσει τόσο καλά εμένα. Με αυτό που τα βρήκα καλά είναι το GEMINI LM. Σε ευχαριστώ και παλι για την απάντηση σου γιατί είχα χαλάστει πολυ με το kikcs και δεν ήξερα αν φταει το όπλο η κάτι άλλο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είχα ανεβάσει πριν λίγες μέρες και εγώ φωτο απο δοκιμές και σε ευχαριστώ γιατί αυτην ακριβως την εικόνα είχα. Το πειρα το kikcs για ποιο μακρινές βολες αλλά μετρημένα μέχρι Μαξίμου τα 40 μέτρα εμένα μου δουλεψε. Και είχα την απορία μηπος εγώ κάνω λάθος κάτι η μήπως έχει θέμα το όπλο μου. Αλλά ακριβός ότι γράφεις ακριβός όμως είδα και εγώ με το δικό μου. Και το Gemini LF μου εδωσε πολυ καλα αποτέλεσματα σχεδόν όπως το kikcs.πιστευα ότι θα με καληβε το kikcs και δεν ξέρω αν το foul το 35 ήταν καλητερο. Εχω και τα 2 brain όπως λες. TM KAI BELL. Δεν μου εχουν κατσει τόσο καλά εμένα. Με αυτό που τα βρήκα καλά είναι το GEMINI LM. Σε ευχαριστώ και παλι για την απάντηση σου γιατί είχα χαλάστει πολυ με το kikcs και δεν ήξερα αν φταει το όπλο η κάτι άλλο.
Όχι συνάδελφε....είναι ακριβώς όπως τα γράφεις....τα gemini τίμια φτηνά και πολύ καλά τσοκ .....

Μόνιμα βιδωμένο το Gemini LM.
Μονόβολα, μπίλιες, σκάγια, ότι πετάει και ότι περπατάει εκτός από παπιά.

Μόνιμα βιδωμένο το Gemini LM.
Μονόβολα, μπίλιες, σκάγια, ότι πετάει και ότι περπατάει εκτός από παπιά.
Ναι ρε φίλε. Αλήθεια είναι. . Είναι ότι καλητερο έχω βάλει στο όπλο μου. Μου δουλευει σχεδόν σε όλα μου τα κυνηγια.και όπως λες οτι και να του βάλεις τα δουλευει

Τελικά η Μ2 και Μ3 δεν ταιριάζουν κάνες…τζίφος!!!
Τωρα μου θυμησες το Βαγγο που ελεγε για ενα τυπο που κουμπωσε καννη ρεμιγκτον σε μπενελι και μετα εστειλε μηνυμα στη μπενελι γιατι το οπλο δεν λειτουργουσε καλα. Ακομα γελαω .very funny.

Ξεκ@λιασε δυο οπλα για να φτιαξει το υπερτατο. Να κυνηγησει δρακους
Καμιά αλλαγή στην κάνη και στο τσοκ δεν πρόκειται να φέρει το αποτέλεσμα που θα έχεις από ένα φυσίγγι ραμένο για την κάνη σου.
Πάντα για την μέγιστη συγκέντρωση μιλάω.
Το έχουμε δει πάμπολες φορές το έργο εδώ μέσα.

Άρα, αν είσαι καλός ιδιογομωτής τελείωσες.
Αν ψάχνεσαι γενικά, ... κάνεις διάφορα.

Status
Not open for further replies.
Back