Έχεις δίκιο...Στην αρχή το πέρασα για Γερμανοπολυγωνο.Φάσσα, δεν την βλέπεις ?
Έχεις δίκιο...Στην αρχή το πέρασα για Γερμανοπολυγωνο.Φάσσα, δεν την βλέπεις ?
Βαγγέλη τα κομμάτια αυτά με το carbon τα φτιάχνει η benelli ή είναι χειροποίητα με ανθρακοΰφασμα ?ναι Ηλια κανω κεραμικες .Το carbon εχει μια λογικη αντοχη, εαν κανεις κανονικη χρηση δεν εχεις κανενα απολυτως θεμα. Εαν το παιζεις ομως τενιστας εκει δεν μπορω να σου εγγυηθω
Καλορίζικο, να το ευχαριστηθεις!Καλημέρα! Το καινούργιο μου παιχνίδι! View attachment 49749
Baσιλη δεν ειναι αυτοκολητο ,ουτε της benelli To συγκεκριμενο ειναι εκτυπωση στο νερο [water transfer printing] Ειναι λιγο μπελαλιδικο μπορεις να κανειςομως πολλα πραγματα. Απο εξοπλισμο δεν θελει τιποτα περιπλοκα πραγματαΒαγγέλη τα κομμάτια αυτά με το carbon τα φτιάχνει η benelli ή είναι χειροποίητα με ανθρακοΰφασμα ?
Μανίκι πρέπει να είναι τα χειροποίητα.
Υδρογραφία;Benelli m2 τοποθετηση carbon κοντακι παπιαView attachment 49771View attachment 49773
Καλορίζικο,ότι καλύτερο!!!Καλημέρα! Το καινούργιο μου παιχνίδι! View attachment 49749
30-32γρ νο8-9Αυτό είναι δοκιμασμένο? και με τι Νο σκαγίων?
Καλορίζικη τα υπόλοιπα είναι γνωστά (ομορφιά,φινέτσα,αξιοπιστία, ντουφέκιες).Καλημέρα! Το καινούργιο μου παιχνίδι! View attachment 49749
Όλα τα benelli ίδια κάννη δεν έχουν ;Εγώ θα κράταγα τα δικά του ,η θα κοιταγα τα brain που υπόσχονται κάτι διαφορετικό από τα άλλα.Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα καλά σας λόγια! Εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα! Τώρα για να μην μπώ σε τρυπάκια με δοκιμές, τσόκ μέσα έξω, εκείνα, τα άλλα, μπορεί κάποιος να μου πεί εάν έχει εμπειρία του ίδιου όπλου τι θα ήταν καλύτερα για το όπλο αυτό?. (Φυσίγγια, μάρκα, νούμερο και τσόκ?) Τα κυνήγια μου γενικά είναι τα πουλιά! Περιστασιακά λαγός και αγριογούρουνο!.
Ναι μαριεΥ
Υδρογραφία;
Καλορίζικο, εύχομαι να το λιώσεις,να σαι γερός να το χαρείςΚαλημέρα! Το καινούργιο μου παιχνίδι! View attachment 49749
https://benelli.it/en/arma/montefel...l&utm_campaign=B_montefeltro_wood_09_06_22_IT
Μτοστειλε ο Lucas για του Γιαννου...
Μόνο αν παραγγείλει ο Τσίπρας
Δεν ρωτάς το κολλητάρι σου τον Lucas πότε θα βγάλουν την αριστερή;;;
Πες του ότι εμείς εδώ έχουμε μαζέψει ήδη παραγγελίες...
Εγώ θα περιμένω να ρίξει η δικιά μου 500000 φυσίγγια ,όπως κάνουν στην Αργεντινή και μετά να την αλλάξω με την καινούργια.
Δεν ρωτάς το κολλητάρι σου τον Lucas πότε θα βγάλουν την αριστερή;;;
Πες του ότι εμείς εδώ έχουμε μαζέψει ήδη παραγγελίες...
Έχει σταματήσει να παράγει τα (παλιά)για να αρχίσει να παράγει τα νέα ;Θα ανταγωνίζεται τον εαυτό της. μπορεί να ετοιμάσει κάτι νέο.το θεμα ειναι γιατι δεν υπαρχει το κομφορτ σε αυτο το οπλο....δεν εξηγειται λογικα αυτο ...δε στεκει με τη φιλοσοφια της εταιρειας ολα τα προηγουμενα χρονια
Άμα βρω αυτόν τον Λούκα θα τον σαπίσω στην σφαλιάρα που δεν απαντά στα δικά μου email.https://benelli.it/en/arma/montefel...l&utm_campaign=B_montefeltro_wood_09_06_22_IT
Μτοστειλε ο Lucas για του Γιαννου...