Καλά Χριστουγεννα Κωστα με υγεία. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!Είναι ωραία αίσθηση το νέο όπλο. Καλορίζικα ότι κι αν πάρετε και να τα γουστάρετε. Είναι ωραίες οι αλλαγές.
Καλά Χριστουγεννα Κωστα με υγεία. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!Είναι ωραία αίσθηση το νέο όπλο. Καλορίζικα ότι κι αν πάρετε και να τα γουστάρετε. Είναι ωραίες οι αλλαγές.
Χτυπατες και τις δυο να γουσταρειςΣήμερα όταν ξύπνησα, είδα ένα όραμα: Φανερώθηκαν μπροστά μου μέσα από ένα σύννεφο μια V3 και μια SX4 χιαστί . Δεν είναι σημάδι αυτό;
Επίσης φίλε Γιώργο. Να είμαστε καλά να απολαμβάνουμε το χόμπι μας.Καλά Χριστουγεννα Κωστα με υγεία. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!
Καλέ μου άνθρωπε!!!Χτυπατες και τις δυο να γουσταρεις
Τα θέλει βλέπω ο.........οργανισμός σου!Σήμερα όταν ξύπνησα, είδα ένα όραμα: Φανερώθηκαν μπροστά μου μέσα από ένα σύννεφο μια V3 και μια SX4 χιαστί . Δεν είναι σημάδι αυτό;
Αν σε περνει ενωειτε φιλε μκαρι να μπορουσα και γω μια σχ4 ενα δικανο και μια 870 πακετο και τα τρειαΚαλέ μου άνθρωπε!!!
Και τα 2 με τίποτα. Η SX4 είναι οπλαρα, αλλά κάτι με τρώει με τη V3 καιρό τώρα. Από τότε που την είχα επωμισει. Κοντό κοντάκι, αλλά ωραίο πάνω μου.Αν σε περνει ενωειτε φιλε μκαρι να μπορουσα και γω μια σχ4 ενα δικανο και μια 870 πακετο και τα τρεια
Η sx4 στο car πάντως αν λέμε την ίδια είναι εντελώς ατουφέκιστη, μάλλον δεν είναι κυνηγός και είναι στα 820 ευρώ!!!Σήμερα όταν ξύπνησα, είδα ένα όραμα: Φανερώθηκαν μπροστά μου μέσα από ένα σύννεφο μια V3 και μια SX4 χιαστί . Δεν είναι σημάδι αυτό;
Έχεις όρεξη για μπλεξίματα!!!Και τα 2 με τίποτα. Η SX4 είναι οπλαρα, αλλά κάτι με τρώει με τη V3 καιρό τώρα. Από τότε που την είχα επωμισει. Κοντό κοντάκι, αλλά ωραίο πάνω μου.
Πάρτες.Καλέ μου άνθρωπε!!!
Όχι ίσιο κοντάκι με δύο φλάτζες επιμήκυνσης του κοντακιού!!!Πάρτες.
Κρατάς την καλύτερη από τις 2, σου φεύγει και ο νταλκάς.
Η sx4 έχει κλίσεις ;
Όχι άλλα έχει προσεχτεί ιδιαιτερα η βλητική της απόδοση.Due cone είναι αυτή ;
Προχτές την ειχε 900. Έχεις προτεραιοτητα.Η sx4 στο car πάντως αν λέμε την ίδια είναι εντελώς ατουφέκιστη, μάλλον δεν είναι κυνηγός και είναι στα 820 ευρώ!!!
Καμιά δεν έχει. Η sx είναι ότι πάρεις αλλά μου ρχεται. Την είχα κανά δυο χρόνια. Η άλλη μπορεί με καμιά πατέντα να κάνεις κάτι γιατί δεν έχει το σουραυλι του ελατηρίου μέσα στο κοντάκι. Νομίζω όμως ότι έχει να πάρεις έξτραΠάρτες.
Κρατάς την καλύτερη από τις 2, σου φεύγει και ο νταλκάς.
Η sx4 έχει κλίσεις ;
Τα είχες, τα πουλάς, και μετά θές να τα ξαναπάρειςΗ sx είναι ότι πάρεις αλλά μου ρχεται. Την είχα κανά δυο χρόνια
Μην τρως βαριά το βράδυ.Σήμερα όταν ξύπνησα, είδα ένα όραμα: Φανερώθηκαν μπροστά μου μέσα από ένα σύννεφο μια V3 και μια SX4 χιαστί . Δεν είναι σημάδι αυτό;
Εγώ σε κάνα μήνα θα χτυπήσω όπλο δεν βιάζομαι εξάλλου με τη benelli τα έχω βρει ειδικά μετά τη λαβή που έφτιαξα στον Γιάννη το όπλο είναι τέλειο πάνω μου!!!Προχτές την ειχε 900. Έχεις προτεραιοτητα.
Εν Τούτω Νίκα!Σήμερα όταν ξύπνησα, είδα ένα όραμα: Φανερώθηκαν μπροστά μου μέσα από ένα σύννεφο μια V3 και μια SX4 χιαστί . Δεν είναι σημάδι αυτό;