Βασίλη,αν έχεις προσέξει έχω επισημάνει πολλές φορές ότι μιλάω για τα όπλα που κατέχω!
Όπως και να χει δεν μιλάω γενικολογα εκτός και πρόκειται για πείραγμα και χαβαλε.
Για μένα,αν έχεις δοκιμές καλό είναι να τις παρουσιάζεις και να κάνουμε κουβέντα!
Δεν είμαι παραπονιαρης όμως αυτό το "εσείς τα έχετε βάλει",με χάλασε λίγο...
Δεν είμαι μέλος καμιάς ομάδας "αντί "πολύ περισσότερο δεν εκπροσωπώ κάποια τέτοια!
Ότι ρωτάω,απαντάω σε όποια κουβέντα έχω συμμετοχή αφορά εμένα!
Μην χαλιέσαι ... επίσης ξέρεις ότι σε εκτιμώ και δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για τα σίδερα.
Δεν θα ανεβάσω καμία δοκιμή γιατί αφορά 2 δικά μου όπλα ...
Και εμένα με χαλάει να κοπιάζω και να ανεβάζω πράγματα και κάποιοι να βγάζουν όπλα σκάρτα γιατί νομίζουν ότι όλα της τάδε μάρκας είναι οπλάρες και ένα η εξαίρεση.
Επειδή όμως δεν αφήνω τίποτα στην τύχη έχω δοκιμάσει άλλη μια 1187 και μια 1100.
Δεν έδωσαν κάτι διαφορετικό από την δική μου 1187 σε συγκέντρωση και πρόχειρες δοκιμές διάτρησης.
Και κατά διαβολική σύμπτωση ούτε του Νίκου που είχε δοκιμάσει και αυτός μια 1100 σε συγκέντρωση.
Σου λέω όμως ότι στις δοκιμές διάτρησης κεντρικής και περιφερειακής η 1187 έδωσε ότι και η Μ2 με διαφορές ανάξιες λόγου απλά διάλεξα 3 φυσίγγια και τσοκ που από προηγούμενες δοκιμές είδα ότι βγάζουν παραπλήσια ποσοστά.
Η δοκιμή αυτή ήταν να γίνει τα Χριστούγγενα με την V3 αλλά ο Γιώργος δεν μπορούσε να έρθει.
Οι διαφορές πέρα από το ότι ήταν μικρές δεν ήταν και στις 3 δοκιμές υπέρ του ενός όπλου.
Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουν να επηρρεάζουν τα βαρομετρικά χαμηλά, τα μέταλλα, οι θερμοκρασίες, το πως έβγαλε το όνομα το κάθε όπλο και λοιπές ιστορίες
ας ρίχνει ο καθένας με ότι γουστάρει.
Εγώ εξάλλου γουρούνια κυνηγάω ... όποιος κυνηγάει παπιά ας κάνει τις δικές του δοκιμές με τα δικά του όπλα, σίγουρα τον ενδιαφέρουν περισσότερο από τα δικά μου.
Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος 2 κυνηγετικά όπλα να βγάζουν διαφορετική κεντρική και περιφερειακή διάτρηση αν βγάζουν τα ίδια ποσοστά με την ίδια αρχική.
Όποιος έχει
λογική εξήγηση, μας την λέει.
Η υπεροχή της περιφερειακής διάτρησης (μακάρι να υπήρχε) είναι μια τεράστια μπαρούφα (για εμένα πάντα), όπως η άτρακτος στα φρενάτα μετρούμενη από τον ήχο, η διάτρηση των Kicks από το σκάσιμο των σκαγιών στον πίνακα κτλ πράγματα που ακούγαμε συνέχεια και κάποιοι ακόμα ίσως τα πιστεύουν.
Μακάρι να κάνω λάθος για την περιφερειακή διάτρηση αλλά οι πιθανότητες φοβάμαι ότι είναι μηδαμινές.