Βασίλη σοβαρά χωρίς πλάκα, μερικές φορές σκέφτομαι πως αποδίδουν τα παλιά όπλα καλά, άσε το μακριά μην κολλάς εκεί, νορμάλ απόστασης, όταν ήμουν σε ηλικία 17-18 χρόνον, τη νομίζεις ότι η πατεράδες μας, μας έδιναν χαρτζιλίκι αβερτα, χαρτζιλίκι με λίμα ήταν, ξέρεις με τη τουφεκουσαμε πάπια σοκολ, μαπακι, ζαγοραιο, Σταρ Ελλάς, κι αποδιδαν καλά, τα όπλα τότε Μπερέτα 302, Μπρέντα που έμοιαζε με την Μπερέτα εξωτερικά, ρεμικτον, μπενελλι με σεντετιεν κάνη, αυτά τα όπλα ήσαν τότε, και άπορο κανένας δεν είχε παράπονο ότι και φυσίγγια εμπορίου, το πίνακα δεν τον ξέραμε για να μην χαλάμε φυσίγγια στης δοκιμές, αφού δεν είχαμε λεφτά τι δοκιμές να κάνουμε, αρκεί να είχαμε φυσίγγια, ότι ποιο φτύνω να κάνουμε κυνήγι, και επειδή ήμασταν έφηβη και καυλωμένη δεν τουφεκουσαμε κοντά, βαρουσαμε όλοι μας, προσπαθούσαμε τουφεκιά και θήραμα, αν ήταν μέρα που φίλος από την παρέα και δεν βαρουσε γάιδαρο φορτωμένο, έφευγε για να μην χαλάσει τα φυσίγγια, λοιπόν αυτά τα όπλα τα παλιά υπάρχουν και σήμερα, και ακόμα και σήμερα ότι και να τους βάλεις αποδίδουν καλά. Ενώ τα καινούργια, παίρνεις φυσίγγια, οο το ένα δεν τους κάνει, το άλλο τους βρωμάει, πως εξηγείται ;; Δεν είναι περίεργο ;; Του πατέρα μου το πλάγιο, αν έχω πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω να γεμίσω περνώ ότι νάνε τα πιο φτηνά για τσίχλες, πως διάλο αποδίδουν, ;; εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Άσε στην άκρη τους κώνους και τους παρακονους.