Αυτο δεν μου φαίνεται καθόλου μα καθόλου παραξενο οχι μονο για τον Κεφαλά αλλά για τον οποιοδήποτε....
Είχε γράψει κ ένα ωραίο άρθρο "ο μυθος του τέλειου κοντακιου"..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φερ-το-στα-μέτρα-σου.125/page-26
Πεστε σωστη κυνηγετική τεχνικη-σκοπευση, ακόμα πεστε το κ ένστικτο....
Η όπως αλλιώς θέλετε....
Αυτά ειναι που μετράνε για εμένα κ οχι τα κοντάκια κ τα παρακόντακα...
Με λίγα λόγια είναι σημαντικό ποιος κρατάει το όπλο κ τι κάνει με αυτο, όπως λες κ εσυ Παναγιώτη...
Οπως γνωρίζετε αριστεροχειρας είμαι κ εγώ...
Μια δεξιά Mossberg με ισιο κοντάκι κ ένα δεξί πλαγιοκαννο Baikal είναι τα βασικά μου όπλα κ δεν...αλλάζονται....
Να είστε βέβαιοι πως στα τοσα χρονια που κυνηγάω θα ειχα φτιάξει όχι ένα αλλά δέκα αριστερά κοντακια αρκεί να έβλεπα κάτι που θα με οδηγουσε σε μια τέτοια κίνηση....
Αμα λάχει βάζω κ το κοντακι απο το 36αρι ij18 στο επίσης ij18 cal.12 κ κανω το κυνηγάκι μου γιατί το δικό του μου είχε σπάσει επειτα από χτυπημα..
Δεν γίνεται κάθε φορά που έχουμε επιτυχίες η μεγάλες επιτυχιες να δοξάζουμε το κοντακι μας κ κάθε φορά που αστοχουμε να το περνει ο διάολος η να βγάζουμε την...ράσπα από την κωλότσεπη....
Θα το ξαναπω...
Μαζέψτε οσους κυνηγούς που έχουν την φήμη πως δεν χαρίζουν κάστανα κ δείτε αν κ κατά ποσο τους ταιριαζουν τα κοντακια, πως επωμιζουν,κ αν κάνουν μονόφθαλμη σκοπευση κλπ κ είμαι σίγουρος πως θα εκπλαγείτε.......
Φυσικά ειναι κ να "το εχει" ο καθένας..
Πχ μπορεί ένας να οδηγάει ΙΧ για 30χρ κ να μην μπορεί να πάει 100μ ένα λεοφωρειο κ ένας 25χρ να κουμαντάρει νταλίκα.....
...Και ρωταει κάποιος....σήμερα....
Γιατί δεν εχω επιτυχιες στο κυνήγι?
Και η απαντηση είναι...άμεση..
Φτιάξε κοντακι φίλε!!
Για μισό λεπτο ρε παιδια, τον ρωτήσατε αν είναι νέος κυνηγός, πως σκοπευει,τι κανει η τι προσπαθει να κάνει,τι φυσίγγια ρίχνει κλπ κλπ...
Λες κ όσοι έφτιαξαν κοντακι στα μέτρα τους έκαναν καριέρα....
Αν ήταν έτσι όλοι θα ειμασταν digweed...
Τα ανοιχτα τσοκαρίσματα πανε κ έρχονται αλλά αυτό είναι φυσιολογικό θα μου πειτε γιατι με τέτοια κοντάκια..λέιζερ κατακερματιζονται τα θηράματα κ είναι κριμα..
(Για να γελασουμε κ λιγο)...
ΥΓ
Δικές μου απόψεις κ οποιαδήποτε άλλη άποψη μου είναι σεβαστή!
Αλλα να χαρείτε μην κάνετε την τρίχα τροχιά.....
Αυτό δεν το... αντεχω......
Γενικά μιλάω κ όχι σε εσένα παναγιωτη γιατί κατά καιρους διαβαζω παρεξενα πραγματα..