gvp9000
Banned
Brow έχειShimano
Brow έχειShimano
benelli ολοι οι δρομοι οδηγουν στη θαλασσαΤι οπλάρα είπαμε έχεις να σου πετάξω μια συγκριτική ?
Benelli τωρα και με περιστρεφομενη κεφαλη(για να μην κανει κλικ), οπλαρα λεμε.....συγνωμη κλειστρο ηθελα να πω....Τι οπλάρα είπαμε έχεις να σου πετάξω μια συγκριτική ?
Αν δεν δω δεν πιστεύω και που είσαι φωτό να την έχεις αγκαλιάBenelli τωρα και με περιστρεφομενη κεφαλη(για να μην κανει κλικ), οπλαρα λεμε.....συγνωμη κλειστρο ηθελα να πω....
Δεν εχω smartphone kardia μου, δεν εχω κανενα προβλημα να ανεβασω φωτο.Αν δεν δω δεν πιστεύω και που είσαι φωτό να την έχεις αγκαλιά
Μην ντρέπεσαι βρε .. πες τοbenelli ολοι οι δρομοι οδηγουν στη θαλασσα
ShimanoΜην ντρέπεσαι βρε .. πες το
Ούτε καν ένα καλαμάκι μπαμπού!το φουκαριαρικο η απο πεσιμο η απο χεσιμο θα παει τον μειωτηρα τον ειδες?
Ο καλυτερος μειωτηρας ειναι το ξυλακι απο το σουβλακι το μεγαλο...και η mossberg 500a τοτε που την πηρα εγω καινουρια τετοιο ειχε(ενταξει ειχε λιγο πιο μεγαλη διαμετρο και αν θυμαμαι καλα και δυο o-ring περασμενα ...) τι δηλαδη αυτοι πιο μαγκες ειναι αυτοι...ή παιρνεις καβιλια του μετρου φ6 και κανεις την δουλεια σου...Ούτε καν ένα καλαμάκι μπαμπού!
Πόσο κάνει ? Εγώ το έφτιαξα μόνος μουThe best there is.
View attachment 74410
Αγορά άλλης μιας Μ2-61cm σήμερα από φίλο.
Προσπάθησα να τον πείσω ότι δεν σκοτώνει, μάταια όμως.
Πόσο κάνει ? Εγώ το έφτιαξα μόνος μου
Δεν έχει υποδοχή για νύχιΔεν ξέρω δεν έχει χρειαστεί να τον αλλάξω
Δεν έχει υποδοχή για νύχι
Δεν πειράζει Bill!Αγορά άλλης μιας Μ2-61cm σήμερα από φίλο.
61 πόντους και πολύ καλά έκανε, είναι πολύ μανιτζεβελο το όπλο.Αγορά άλλης μιας Μ2-61cm σήμερα από φίλο.
Φωτό το βράδυ.
Πόσο κάνει ? Εγώ το έφτιαξα μόνος μου
Να γιατί πληθαίνουν τα γουρούνια , γιατί οι γουρουνοκυνηγοι αγοράζουν benelli......Αγορά άλλης μιας Μ2-61cm σήμερα από φίλο.
Φωτό το βράδυ.
Έτσι ακριβώς ...Να γιατί πληθαίνουν τα γουρούνια , γιατί οι γουρουνοκυνηγοι αγοράζουν benelli......