Κι αν πατήσεις τη σκανδάλη μη μου πεις ότι κάνει ΚΛΙΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάντως και στην sx4 αν αφήσεις πολύ μαλακά το κλείστρο δεν κλειδώνει πάντα. Τουλάχιστον στη δικιά μου.
Δε θυμάμαι. Το σπρωξα και πήρα μπενελι.Κι αν πατήσεις τη σκανδάλη μη μου πεις ότι κάνει ΚΛΙΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγαλη υποθεση το αποκουμπη ΣΙΓΟΥΡΙΑ !Δε θυμάμαι. Το σπρωξα και πήρα μπενελι.
Ετσι, κανεις και ενα κωνο και εισαι κομπλε!!!!Μεγαλη υποθεση το αποκουμπη ΣΙΓΟΥΡΙΑ !
Το έχω δει το συγκεκριμένο βίντεο.....Αυτό έκανα κ εγώ με πολυ προσοχη ...τους λόγους τους ανέφερα λίγο πιο πάνω....το θέμα είναι ότι δημιουργείθηκε μια ελαστικότητα στο κλείδωμα του κλείστρου...Δεν σφραγίζει ακαριαία όπως ήταν μαμα....γι'αυτό ανέφερα ότι είναι Ρίσκο...το χειρουργείο ...πάντος κλικ..Όχι την κεφαλή. Λάθος. Στον κορμό ήταν στο σημείο που γλυστραει το πειρακι που μπαίνει στην κάθετα στην κεφαλη
Μπράβο για το αποτέλεσμα και ΜΠΡΑΒΟ που το τόλμησες!!Το έχω δει το συγκεκριμένο βίντεο.....Αυτό έκανα κ εγώ με πολυ προσοχη ...τους λόγους τους ανέφερα λίγο πιο πάνω....το θέμα είναι ότι δημιουργείθηκε μια ελαστικότητα στο κλείδωμα του κλείστρου...Δεν σφραγίζει ακαριαία όπως ήταν μαμα....γι'αυτό ανέφερα ότι είναι Ρίσκο...το χειρουργείο ...πάντος κλικ..
ΠΑΠΑΑ..Όπως λέει κ ο μικρός γιός μου..
Επίσης να πω ότι έγινε δοκιμή με 28.30.40.56.γραμμάρια φυσίγγια για να δω πως λειτουργεί χωρίς μειωτηρα..8+1 ριπή.. δεν είχα κάποιο θέμα.....οπότε...!!!!
Ευχαριστώ φίλε.....Μπράβο για το αποτέλεσμα και ΜΠΡΑΒΟ που το τόλμησες!!
Βάλτε ρε παιδιά το βίντεο να μορφωθουμε κι εμείς...Το έχω δει το συγκεκριμένο βίντεο.....Αυτό έκανα κ εγώ με πολυ προσοχη ...τους λόγους τους ανέφερα λίγο πιο πάνω....το θέμα είναι ότι δημιουργείθηκε μια ελαστικότητα στο κλείδωμα του κλείστρου...Δεν σφραγίζει ακαριαία όπως ήταν μαμα....γι'αυτό ανέφερα ότι είναι Ρίσκο...το χειρουργείο ...πάντος κλικ..
ΠΑΠΑΑ..Όπως λέει κ ο μικρός γιός μου..
Επίσης να πω ότι έγινε δοκιμή με 28.30.40.56.γραμμάρια φυσίγγια για να δω πως λειτουργεί χωρίς μειωτηρα..8+1 ριπή.. δεν είχα κάποιο θέμα.....οπότε...!!!!
Έτσι είναι!Αλλά για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, αν ήταν τόσο απλό γιατί άλλαξε η Benelli όλον τον σχεδιασμό του κλείστρου για να διορθώσει το κλικ;
Μεγάλο λάθος έχεις.......... Καλά τα πηγαίνουν τα δράμια και τα μονοβολα,αλλά υπάρχει και ο παράγοντας ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ...... Ο οποίος επηρεάζει την ταχύτητα και την ευστοχία της δεύτερης και τρίτης ντουφέκιας κι εκεί τα benelli λόγω μηχανισμού αδράνειας απλά ΠΑΤΏΝΟΥΝ!!!!!!Στα δραμια και μονοβολα δεν έχουν αντίπαλο τα benelli
Και σκοτώνει γουρούνια ; Μήπως έπεσες σε ελαττωματική; Τι έκανες για το κλικ ; κάνε καμια παρουσίαση .
Κανει σεξουαλικα υπονοουμενα αυτη ή στρωνει το κλειστρο????
Βαγγέλη καταλαβαίνω τι λες , αλλά επειδή η ανάκρουση είναι πρωτίστως θέμα μέτρων και μετά μηχανισμού , αν φέρεις το οποιοδήποτε αδράνειας απάνω σου , η ανάκρουση δε θα είναι απαγορευτική.Μεγάλο λάθος έχεις.......... Καλά τα πηγαίνουν τα δράμια και τα μονοβολα,αλλά υπάρχει και ο παράγοντας ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ...... Ο οποίος επηρεάζει την ταχύτητα και την ευστοχία της δεύτερης και τρίτης ντουφέκιας κι εκεί τα benelli λόγω μηχανισμού αδράνειας απλά ΠΑΤΏΝΟΥΝ!!!!!!
Πολύ καλά η 18,6 και τώρα πήρα μια 18,3 περισσότερο για μονοβολα....... Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω εκτενώς........Βαγγέλη καταλαβαίνω τι λες , αλλά επειδή η ανάκρουση είναι πρωτίστως θέμα μέτρων και μετά μηχανισμού , αν φέρεις το οποιοδήποτε αδράνειας απάνω σου , η ανάκρουση δε θα είναι απαγορευτική.
στο προηγούμενο μήνυμα μου εστίασα στο ποσό σφικτά πηγαίνουν τα δράμια και πόσο ευθύβολα τα μονοβολα. Και όντως από όσα τουφέκια έχω δοκιμάσει η μπενελλι ήταν καλύτερη .
Το ψηλοτουφεκισμα σε όσα έχουν υπερυψωμένη με χαλάει για αυτό και βάζεις είτε σκοπευτικά ( εφόσον βολεύουν το χειριστή ) είτε πας σε flat rib.
Η 391 σου, πως πάει τα δράμια και τα μονοβολα ;
Μην το ξαναπείς αυτό. Εννοείται οτι στρώνει το κλείστρο. Αλλοίμονο...Κανει σεξουαλικα υπονοουμενα αυτη ή στρωνει το κλειστρο????
Χεστήκαμε για τα υπόλοιπα.Στα δραμια και μονοβολα δεν έχουν αντίπαλο τα benelli