Ευτυχώς που το πυρομαχικά ήταν Remington.View attachment 77050
Υπολογίζοντας και την γωνία η απόσταση ήταν 110-130μ.
Remington Hoghammer.
50kg καθαρό.
View attachment 77051
View attachment 77052
Ευτυχώς που το πυρομαχικά ήταν Remington.View attachment 77050
Remington Hoghammer.
50kg καθαρό.
View attachment 77051
View attachment 77052
Ωραίο ζώο Βασίλη.Εγγύηση για εμένα το Hog αλλά αυτές οι 2 τουφεκιές ήταν εξωφρενικές.
Στον σβέρκο 2 καρφωμένα σφαιρίδια από Hog και ένα στα πλευρά.
Οι φωτό θα αφαιρεθούν συντόμως.
View attachment 77053
Γιατί ;;Εγγύηση για εμένα το Hog αλλά αυτές οι 2 τουφεκιές ήταν εξωφρενικές.
Στον σβέρκο 2 καρφωμένα σφαιρίδια από Hog και ένα στα πλευρά.
Οι φωτό θα αφαιρεθούν συντόμως.
View attachment 77053
Σεβασμός στο νεκρό ζώο και δική μου λόξαΓιατί ;;
Μα αυτό που βλέπουμε είναι σεβασμός ενός θηράματος καθαρισμένο σωστά ,δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να προκαλέσει αρνητικά σχόλια.Σεβασμός στο νεκρό ζώο και δική μου λόξα
Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια Παναγιώτη.Μα αυτό που βλέπουμε είναι σεβασμός ενός θηράματος καθαρισμένο σωστά ,δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να προκαλέσει αρνητικά σχόλια.
Παιζει ναναι κ ήμερο.Μα αυτό που βλέπουμε είναι σεβασμός ενός θηράματος καθαρισμένο σωστά ,δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να προκαλέσει αρνητικά σχόλια.
Αν κοιταξεις προσεκτικα κατω δεξια στην φωτο εχει την τριχια και μια κουδουναΠαιζει ναναι κ ήμερο.
Τι εννοεις ελαστικοτητα και δεν σφραγιζει ακαριαια?Το έχω δει το συγκεκριμένο βίντεο.....Αυτό έκανα κ εγώ με πολυ προσοχη ...τους λόγους τους ανέφερα λίγο πιο πάνω....το θέμα είναι ότι δημιουργείθηκε μια ελαστικότητα στο κλείδωμα του κλείστρου...Δεν σφραγίζει ακαριαία όπως ήταν μαμα....γι'αυτό ανέφερα ότι είναι Ρίσκο...το χειρουργείο ...πάντος κλικ..
ΠΑΠΑΑ..Όπως λέει κ ο μικρός γιός μου..
Επίσης να πω ότι έγινε δοκιμή με 28.30.40.56.γραμμάρια φυσίγγια για να δω πως λειτουργεί χωρίς μειωτηρα..8+1 ριπή.. δεν είχα κάποιο θέμα.....οπότε...!!!!
Άσε ρε συ και τίποτα να πέσει.View attachment 77050
Remington Hoghammer.
50kg καθαρό.
View attachment 77051
View attachment 77052
Τι εννοεις ελαστικοτητα και δεν σφραγιζει ακαριαια?
τώρα δεν είναι benelli με «πέντε τουφεκιές σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο»...
Αυτό εδώ εννοώ...αναπηδισει
Όπόιος ρίξει 3 σε 1 second κ κρατήσει 3 γουρούνια του τη κάνω δώρο....!!!!!τώρα δεν είναι benelli με «πέντε τουφεκιές σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο»
Θέλει χρόνο μέχρι να κλειδώσει και να ξαναρίξει
Μην τον βλεπεις που το παιζει κινεζος(μπενελακιας), ξερει τι εχει, του ειπε και ο Νικος το φυσιγγι κανει τη διαφορα οποτε αγοραζει ακριβα φυσιγγια.....Ευτυχώς που το πυρομαχικά ήταν Remington.
Ρε σι μετά Ιμερα γουρούνια θα με πάρεις το όπλο......Έχω άλλη ιδέα φιλαρακι σφάξε 1 Κ φέρτό εγώ βάζω τσίπουρα κ σαλατες κ για σβήσιμο 1 κασα παγωμένες ΑΛΦΑ...Τα έχω κούπα και τα τρία, με μία ντουφεκιά σε κλάσματα του δευτερολέπτου
Πότε πάμε για μεταβίβαση;View attachment 77079
Οκ σε ευχαριστω πολυ για το βιντεο σου Μπορω να το χρησιμοποιησω σε ενα σεμιναριο?...
Αυτό εδώ εννοώ...αναπηδισει
Αν δεν κλειδώσει το κλείστρο το όπλο δεν πρέπει να ρίχνει.Κι αν πατήσεις τη σκανδάλη μη μου πεις ότι κάνει ΚΛΙΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να δουλεύει σε βάθος χρόνου χωρίς προβλήματα.γιατί άλλαξε η Benelli όλον τον σχεδιασμό του κλείστρου για να διορθώσει το κλικ;