Και για τις bellmonte ισχύει αυτό.Προς πληροφόρηση στη vinci στον καινούργιο κατάλογο δεν υπάρχει προσφορά στα 1195. Είναι όλες 2χίλιαρο+. Από προσφορά ότι έχει μείνει. Ο Καλκα έχει τουλάχιστον 1 (αυτή που είδα στο ράφι). Όποιος θέλει μην καθυστερεί.
Καλά είπα 3η έκδοση. Η μπελμόντε στο 3 είναιΚαι για τις bellmonte ισχύει αυτό.
Ποια 3η έκδοση ;; Συνεχίζει και παράγεται ;Και κάπως έτσι έσβησε το όνειρο. Μέχρι να βρώ λεφτά θα έχει βγεί η 3η έκδοση.
Απ' όσο ξέρω όχι. Σταμάτησε το 2018 νομίζω.Ποια 3η έκδοση ;; Συνεχίζει και παράγεται ;
Κι εγώ ξέρω έχει σταματήσει η παραγωγή ,γι αυτό ρώτησα ποια 3η έκδοσηΑπ' όσο ξέρω όχι. Σταμάτησε το 2018 νομίζω.
Δε ξέρω κάτι.Ποια 3η έκδοση ;; Συνεχίζει και παράγεται ;
Dispercer ψάχνεις?Καλησπέρα πως μπορω να βρω τσοκ αμπλιατορ για benelli m2 που θέλω για μπεκατσα;Σαν αυτό που έχει το franchi becaccia
Για μπεκατσα το θέλω ψάχνω σαν αυτό που έχει επάνω το δικαννο το franchi becaccia ....Καλά πάντως το franchi το becaccia είχε 1200 ευρώ και τώρα το πήγαν 1700 το έχουνε χάσει εντελώς;Φυσίγγια αγόρασα εχθές 30 γρ για ορτυκια 10,60 πλήρωσα ...Dispercer ψάχνεις?
Να κάνει δουλειά αυτό το Spreader;Δε ξέρω τι έχει απάνω το Φράνκι αλλά αρνητική σύσφιξη σαν διασποράς δηλαδή βγάζει η τζεμινι αλλα πάει στα 100 περίπου.υπαρχει και seminole spreader αλλά είναι δυσεύρετο
Είναι καλύτερο από το 5 αστεριαΝα κάνει δουλειά αυτό το Spreader;
Είναι πολύ πιο ανοιχτοΕίναι καλύτερο από το 5 αστερια
Seminol ραβδωτό δεν υπήρχε.Αυτό ψάχνεις.ο Μανδηλαράς γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο.αν πετύχεις μόνο κάτι σε μεταχ η seminole
View attachment 91565
Ναι το ίδιο είναι κι αυτό Γιάννη απλά διαφορετική σχεδιασηSeminol ραβδωτό δεν υπήρχε.
Αντίστροφη καμπάνα είχε το Spreader.
Παρε τηλεφωνο Σωτηροπουλο και παρηγγειλε το BELLΚαλησπέρα πως μπορω να βρω τσοκ αμπλιατορ για benelli m2 που θέλω για μπεκατσα;Σαν αυτό που έχει το franchi becaccia