10 μπαικαλ
Παίρνει την s90 δεν μπορεί να χτυπήσει τρυγόνι και μου λέει ... από την πολύ συγκέντρωση θα πρέπει να είναι.Μαζι με τον ξάδερφο του Βασίλη... Με τη σούπερ 90
φέρτον απο δωΠαίρνει την s90 δεν μπορεί να χτυπήσει τρυγόνι και μου λέει ... από την πολύ συγκέντρωση θα πρέπει να είναι.
Πως το κατάλαβες ?
Τουφέκισα ένα τρυγόνι και γκρέμισα ένα κλαρί από το πλάτανο εκεί πίσω ...
Του λέω είδες που σου είπα να μην πάρεις σταθερό φουλ ?
Εεεε σιγά μου λέει θα την κόψω με τροχό.
Πως ρε θα την κόψεις ;;; θα κόψεις και το τσοκ μαζί.
Θα κόβω ένα ένα εκατοστό και θα την δοκιμάζω μου λέει αχαχαχαχ
Τελικά (μάλλον) τον έπεισα και θα πάρει άλλη κάνη με τσοκάκια ... μπορεί να πάρει καμιά 86cm αν υπάρχει
Του είπα να πάρει 71cm, δεν τόλμησα το 66cm μην πάθει καμιά ανακοπή.
Θα προτιμήσει το χαρακίριθα τον κάνω να πάρει 61 εκ κυλινδρο
συμπληρωσα το μηνυμαΘα προτιμήσει το χαρακίρι
Καλύτερα μιας ώρας μι φουλ στου κυνηγ παρά σαράντα χρουονια να είσυ για του πανγκυρΘα προτιμήσει το χαρακίρι
Είναι αηδία δεν μου αρέσει και το ξύλο δεν παθαίνει τίποτα εγώ τα δικά μου τα κυνηγάω και με βροχή και δεν έχω δει καμιά ζημιά άσε που το πλαστικό δεν μπορείς να το πειράξεις ελαφρά αν δεν σου κάθετε απλά τώρα βγάλαν οι εταιρείες αυτές τις μόδες για να βγάζουν πιο πολλάΤο πλαστικό το παίρνεις για τη πρακτικότητα τη άνεση λόγο συστημάτων απόσβεσης αλλά και της αντοχής σε κακές καιρικές συνθήκες .
Αυτό αρκείΕίναι αηδία δεν μου αρέσει
Είναι επιλογή καθαρά του χρήστη.και το ξύλο δεν παθαίνει τίποτα εγώ τα δικά μου τα κυνηγάω και με βροχή και δεν έχω δει καμιά ζημιά άσε που το πλαστικό δεν μπορείς να το πειράξεις ελαφρά αν δεν σου κάθετε απλά τώρα βγάλαν οι εταιρείες αυτές τις μόδες για να βγάζουν πιο πολλά
Αν ήσουν ψυχαναγκαστηκος δεν θα συμβιβαζοσουν με την πλαστικούρα τα όπλα είναι για να τα χαιρόμαστε όχι για να ανυσηχουμε αν γραντζουνιστουνΝικο εγω που ειμαι ψυχαναγκαστικος, αρρωσταινω οταν βλεπω σε ενα ακριβο οπλο σημαδια στο ξυλο...οποτε πηγα συνθετικουρα και μου εφυγε αυτος ο πονοκεφαλος...
Έχω μια παλιά Rafaello special lousso....λυπομουν τα ξύλα της επειδή ήταν και αρκετά καλής κατηγορίας..... έβαλα πλαστικά πριν 10-12 χρόνια και δεν τα αλλάζω με τίποτα.... άσε που με βόλεψε η πιο κλειστή χούφτα στο πιστολε του πλαστικού. οπως όμως ειπώθηκε.... αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός.....Αν ήσουν ψυχαναγκαστηκος δεν θα συμβιβαζοσουν με την πλαστικούρα τα όπλα είναι για να τα χαιρόμαστε όχι για να ανυσηχουμε αν γραντζουνιστουν
κουκλαραααααααα..............................Έχω μια παλιά Rafaello special lousso....λυπομουν τα ξύλα της επειδή ήταν και αρκετά καλής κατηγορίας..... έβαλα πλαστικά πριν 10-12 χρόνια και δεν τα αλλάζω με τίποτα.... άσε που με βόλεψε η πιο κλειστή χούφτα στο πιστολε του πλαστικού. View attachment 54935οπως όμως ειπώθηκε.... αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός.....
Καλά λέω ότι είσαι μυστικός πράκτορας της Benelli με χειριστή τον Lukas αχαχαχαhttps://benelli.it/en/technologies?tec=crio-system
αυτα ειναι τα οπλα που φορανε CB (Crio Barrel)....πατηστε πανω στο κουτακι Discover Related Firearms...ειναι μεσα η black eagle και η εκπληξη ακουει στο ονομα m2 ceracote...
Αν περπατάω στο δρόμο και το δω κάτω θα του ρίξω μια κλωτσιά να πάει στο χαντάκι να μην μαγαριζει το δρόμο βάλε τα ξύλινα και ξανά πόσταρε τηνΈχω μια παλιά Rafaello special lousso....λυπομουν τα ξύλα της επειδή ήταν και αρκετά καλής κατηγορίας..... έβαλα πλαστικά πριν 10-12 χρόνια και δεν τα αλλάζω με τίποτα.... άσε που με βόλεψε η πιο κλειστή χούφτα στο πιστολε του πλαστικού. View attachment 54935οπως όμως ειπώθηκε.... αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός.....
Θεός !!!!Αν περπατάω στο δρόμο και το δω κάτω θα του ρίξω μια κλωτσιά να πάει στο χαντάκι να μην μαγαριζει το δρόμο βάλε τα ξύλινα και ξανά πόσταρε την
Η κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείοΠάρε μία ακόμη....χαχαχαχα...... μόνο να μας πεις σε ποιο χαντάκι τις κλωτσας να τις μαζεύουμε εμείς....View attachment 54938
Συνηθως αυτη τη λέξη την ακούω από τις γυναίκες μα θεος και στα όπλα?Θεός !!!!
Μου βγήκε ο καφές από την μύτη.