Αυτό εξαρτάται από τι αποστάσεις κυνηγάς εγώ ποιο πολύ χρησιμοποιώ 4*και 3* αλλά αν πας υδρόβια και πετούν ψηλά χρειάζεσαι 2*Ευχαριστώ, ποιό τσόκ πηγαίνει καλύτερα στην κάνη της Μ2, πιστεύεις?
Αυτό εξαρτάται από τι αποστάσεις κυνηγάς εγώ ποιο πολύ χρησιμοποιώ 4*και 3* αλλά αν πας υδρόβια και πετούν ψηλά χρειάζεσαι 2*Ευχαριστώ, ποιό τσόκ πηγαίνει καλύτερα στην κάνη της Μ2, πιστεύεις?
Λαγό και τσίχλαΑυτό εξαρτάται από τι αποστάσεις κυνηγάς εγώ ποιο πολύ χρησιμοποιώ 4*και 3* αλλά αν πας υδρόβια και πετούν ψηλά χρειάζεσαι 2*
Όταν είχα τη Μ2 είχα πάρει κι εγώ τζεμινι 4* και το ίδιο χρησιμοποιούσα και στην αφινιτυ. Εγώ δε σηκώνω όπλο μετά τα 30 μέτρα όμως. Και το 30 είναι πολύ για μένα πιο κάτω ακόμα.Ποιάς εταιρείας τα τσόκ πιστεύετε αποδίδουν καλύτερα στην μ2?
λογικο...μπενελι...μετα τα 30 δεν.....Όταν είχα τη Μ2 είχα πάρει κι εγώ τζεμινι 4* και το ίδιο χρησιμοποιούσα και στην αφινιτυ. Εγώ δε σηκώνω όπλο μετά τα 30 μέτρα όμως. Και το 30 είναι πολύ για μένα πιο κάτω ακόμα.
Και με τα άλλα τα ίδια σκατα Αντρέα. Καλά λέω να βάλω αριστερή φλατζα, εσείς γελάτε.λογικο...μπενελι...μετα τα 30 δεν.....
Gemini πλερωνεις λιγα περνεις πολλα και απο πιοτητα πολυ ανωτερα απο ακριβοτερα τα μαμα δωκιμασετα μερικα μπορει να σου στραβοτουφεκανε μιλαω ως παθωνΠοιάς εταιρείας τα τσόκ πιστεύετε αποδίδουν καλύτερα στην μ2?
Αυτο ακριβως.Ευχαριστώ, αυτό εδώ https://www.ehunter.gr/tsok-gemini-...ted-20-mm-crio-plus-bore-18301840-p-6812.html ταιριάζει στην μ2 σωστά??
Λογικο με αυτό που πήρες μέχρι εκεί 30μετρα maxΌταν είχα τη Μ2 είχα πάρει κι εγώ τζεμινι 4* και το ίδιο χρησιμοποιούσα και στην αφινιτυ. Εγώ δε σηκώνω όπλο μετά τα 30 μέτρα όμως. Και το 30 είναι πολύ για μένα πιο κάτω ακόμα.
Στη δικια μου τη powerbore εχω aftermarket briley lm και full κι ενα carlsons skeet για κοντα ..απ τα εργοστασιακα ειναι καλυτερα.Ευχαριστώ, ποιό τσόκ πηγαίνει καλύτερα στην κάνη της Μ2, πιστεύεις?
Τα gemini πάει πολύ καλά το μ2 καθώς και το Κικς smoke 30...... Gemini im και lm και καθάρισες ......Ποιάς εταιρείας τα τσόκ πιστεύετε αποδίδουν καλύτερα στην μ2?
μην παρεις πορτινγκ..παρε εσω εξω χωρις πορτινγκ....το ειχα εγω στη μ2 για 10 χρονια...βρονταγε λες και εριχνε κανονιες....Ευχαριστώ, αυτό εδώ https://www.ehunter.gr/tsok-gemini-...ted-20-mm-crio-plus-bore-18301840-p-6812.html ταιριάζει στην μ2 σωστά??
Υπάρχουν τα όπλα που σκοτώνουν από λόφο σε λόφο και τα όπλα που ακούγονται από λόφο σε λόφο ευτυχώς έχουμε τα δεύτεραμην παρεις πορτινγκ..παρε εσω εξω χωρις πορτινγκ....το ειχα εγω στη μ2 για 10 χρονια...βρονταγε λες και εριχνε κανονιες....
Δεν αναγράφετε κάπου ο αυλός , ούτε πάνω στην κάνη που κοιταξαΝα κοιταξεις 1α τι αυλο εχει η Μ2.Μετα θα παρεις τους πίνακες συσφιξης που εχουν οι εταιρειες των αφτερ τσοκ.
Και αναλογως των αποστασεων που επιθυμεις να τουφεκας θα προσαρμοσεις το αναλογο τσοκ.Σου εφιστω την προσοχη εαν η συσφιξη του τσοκ μαμα ταυτιζεται με το αφτερ μην πεταξεις αδικα τα λεφτα σου διοτι βγαζουν παραπλησια αποδοση.Αυτο δεν ισχυει σε τσοκ φρενου οπως πχ τα kicks.Προτεινω να παρεις ενα LM σε 0.30-0.38 αποδοση επι του αυλου και να ξεκινησεις μονο με αυτο.Η Μ2 βγαζει σφιχτα κεντρα και αυτη η συσψιξη θα σου βελτιωσει σημαντικα την περιφερεια και θα εχεις μια καλη κυνηγετικη ροζετα απο τα 15μ μεχρι τα 27μ.Ξεκινα προσαρμοσου και στη συνεχεια θα αναζησεις η οχι κατι περισσοτερο. Το μαμα 3αρι αποδιδει οσα του αναλογουν στον πινακα καθως και το2αρι σε ποιο χοντρα σκαγια αποδιδει δυνατα.Θεωρω οτι απευθυνομε σε καποιον που δεν εχει και πολυετη εμπειρια στα πραγματα για να μην παρεξηγηθω .
Παντελη αστα.να πανε και ακομα δεν εχεις δει τιποτα.Με βλεπω με berettaΔεν το περίμενα ποτέ από σένα αυτό...
Είδες άμα κάνεις κακές συναναστροφές εδώ μέσα;;;;