Την πηρα εγω πολυ προσφατα. Ειναι πισόβαρο αρκετα (η 71εκ που εχω). Η ποιοτητα κατασκευης, εφαρμογες, βαφες, λειανσεις ειναι σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο. Τουφεκιες δεν μπορω να πω, δεν το εχω δοκιμασει. Ερχεται με ντροπ 60χιλ και χωρις αλλες φλαντζες (μπορεις να αγορασεις τις υπολοιπες) και 3 τσοκ (1,3,4) κριο πλας 7εκ. Ολα αυτα σε χαρτοκουτο.
Το μονο αρνητικο που εχει για μενα ειναι το κοντο κοντακι στα 36εκ. Θελω καπου αναμεσα 36,5 με 37. Διορθωνεται ομως αλλα με κοστος 36-100 ευρω αναλογα ποια λυση επιλεξεις (προσωρινή ή μονιμη). Τα 36 ευρω αφορουν σε φορετο πελμα με ενθετα της beartooth. Η αλλη λυση (κουμπωτος ανταπτορας που εφαρμοζει στο εσωτερικο του κοντακιου, φετες επιμυκηνσης και νεο πελμα), απαιτει φιταρισμα απο οπλουργο (αν δεν μπορεις εσυ) με το αναλογο κοστος.
Η ψαθα της παπιας ειναι πολυ εντονη και ενοχλεί μετα απο πολλες τουφεκιες 50+ (τουλαχιστον εμενα)
Αν το προτεινω? Ναι αν εισαι οκ με το μηκος του κοντακιου. Επιμενω σ αυτο γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο και οπως καταλαβες δεν ειναι και τοσο ανεξοδο να το διορθωσεις.
Μπορω να ζησω με 36 εκ κοντακι?
Εννοειται ναι, αλλα αμα σου μπει στο κεφαλι.......