Benelli Team

Καλοτουφεκα τα μπενελια!!!!Υπάρχει περίπτωση να ταιριάζει η μία κάννη στην άλλη;
Καλορίζικη και να την ευχαριστηθείς είναι πανέμορφη η άτιμη 😊. Αυτό θα ήταν ένα καλό τεστ αν μπορείς να το κάνεις να μας λυθεί και εμάς η απορία αν ταιριάζει και αν θέλει καινούρια πάπια.

Καλορίζικη και να την ευχαριστηθείς είναι πανέμορφη η άτιμη 😊. Αυτό θα ήταν ένα καλό τεστ αν μπορείς να το κάνεις να μας λυθεί και εμάς η απορία αν ταιριάζει και αν θέλει καινούρια πάπια.
Οι κανες ταιριάζουν, οι πάπιες όχι Παναγιώτη.... εννοώ ότι δεν κουμπώνει η πάπια της ethos στη super sport και αντίστροφα.

Γιάννη καλορίζικη..
Είναι πιο όμορφη από την προηγούμενη γενιά...
Βάζοντας την κάννη της ethos στην supersport κουμπωνει μετα η πάπια κανονικά??
Δηλαδή όποιος έχει την super sport και θέλει να πάρει την ΑΙ κάννη γίνεται (ταιριάζει)???

Ερχετεεεε...
Πουτ@@α benelli δε παίζετε στην κομψότητα και στο ανέβασμα μια φορά τη πιάνεις και αρρωσταίνει!θέλω να αγειασω μα δε.μπορω...χαχα
Be diamond 💎 best AI κάνη 66αρα
Τρελέ καλορίζικη και σε σένα !!!🥰🥰🥰🤣🤣🤣Από νεροσωληνα σε νεροσωληνα πας βλέπω ... Εγώ τις έστειλα για τσαιιι !! Πέρα την πλάκα βγάζουν ωραίες τουφεκιες οι καινούργιες benelli ! Aπο impact κανη δεν έχω κάνει δοκιμές ο ίδιος

Οι κανες ταιριάζουν, οι πάπιες όχι Παναγιώτη.... εννοώ ότι δεν κουμπώνει η πάπια της ethos στη super sport και αντίστροφα.
Ναι κατάλαβα έχει και τη ποιο παλιά όχι την ίδια με απλή κάνη! Βέβαια το έχω δει ότι είναι πιο φαρδιά η κάνη οπότε θα χρειάζεται η αλλαγή ή λίγο να φαγωθεί με τρίψιμο.

Άρα να υποθέσουμε ότι η κάννη AI ταιριάζει και στην προηγούμενη γενιά μοντεφελτρο.

Άρα να υποθέσουμε ότι η κάννη AI ταιριάζει και στην προηγούμενη γενιά μοντεφελτρο.
Παντως στο επισημο site της benelli που μπηκα καννες Α.Ι. εχει μονο στην σειρα rafaello, εχει και μια αριστερη την BEST με κανη Α.Ι. για οσους ενδιαφερονται, επισης η beretta εχει αριστερη xtreme plus. Εδω δεν τις φερνουν, {ρατσισμος :D} δεν ξερω αν γινεται με παραγγελια.

Που υπάρχει η διαφορά Γιάννη?
Στην μπασκουλα?
Γιάννη έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τη προηγούμενη....στο καπάκι της βάσης, στη ρίγα που στην ethos είναι από ανθρακόνημα, στο σχήμα της πάπιας, φυσικά στα τσόκ, στο κοντάκι comfort που έχει περισσότερα μαλακά επιθέματα, στη γλώσσα που έχει ένα αυλάκι να μπαίνει ευκολότερα το φυσηγγι, στη πάπια αλλά και στην αποθήκη που έχουν διάτρητα σημεία να βλέπεις πόσα φυσηγγια έχει στην αποθήκη και τέλος στο βάρος που είναι 90 γραμμάρια ελαφρύτερη η ethos. Γνώμη μου, αν εξαιρέσεις την AI κάνη και τα τσόκ όλες οι άλλες διαφορές περισσότερο αισθητικές είναι πάρα ουσιαστικές.

Γιάννη καλορίζικη..
Είναι πιο όμορφη από την προηγούμενη γενιά...
Βάζοντας την κάννη της ethos στην supersport κουμπωνει μετα η πάπια κανονικά??
Δηλαδή όποιος έχει την super sport και θέλει να πάρει την ΑΙ κάννη γίνεται (ταιριάζει)???
Τάκη η πάπια δεν κουμπώνει, δεν μπαίνει κάν η μία στην άλλη. Μόνο οι κάννες κουμπωνουν.

Τάκη η πάπια δεν κουμπώνει, δεν μπαίνει κάν η μία στην άλλη. Μόνο οι κάννες κουμπωνουν.
Η παλιά πάπια μπαίνει με τη καινούρια καννη στην παλιά βάση; δηλ γίνεται λειτουργικό όπλο η θέλει κάποιο φάγωμα η παλιά πάπια για να κουμπωσει;

Παντως στο επισημο site της benelli που μπηκα καννες Α.Ι. εχει μονο στην σειρα rafaello, εχει και μια αριστερη την BEST με κανη Α.Ι. για οσους ενδιαφερονται, επισης η beretta εχει αριστερη xtreme plus. Εδω δεν τις φερνουν, {ρατσισμος :D} δεν ξερω αν γινεται με παραγγελια.
Στη προηγούμενη σειρά η μοντεφελτρο με τη ραφαελο είχαν τις ίδιες κάννες .Αυτή η αριστερή κάννη ΑΙ θα μας βάλει στα έξοδα μου φαίνεται.

Last edited:
Κατάλαβα Γιάννη κι ευχαριστώ...
Οπότε αυτό που μένει να γίνει όποιος θέλει σώνει και ντε την AI κάννη,εφόσον έχει raffaelllo με ξύλα,μπορεί να αγοράσει την καινούργια κάννη και να φτιάξει καινούργια πάπια με πιο φαρδύ εσωτερικό για να κουμπώνει κανονικά....

View attachment 97040

Βάρος με 71 εκ κάνη 3.040.
Πολλή καλή εργονομία και αίσθηση στα χέρια. Η AI κάνη σαν "χωανι" , μια τεράστια μπούκα, το τσόκ σε σχέση με τις προηγούμενης super sport φαινόταν σαν παιδικά δίπλα τους. Από ομορφιά τα λόγια είναι περιττά. Δοκιμές στο σκοπευτήριο εν καιρό.
Καλοντουφεκα με υγεία λεβέντες....περιμένουμε δοκιμές να δούμε διάφορες

Back