Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα βρεθήκαμε στο σκοπευτήριο με φίλο οποίος έχει αποκτήσει εδώ και λίγες ημέρες την A350 xtrema καινούρια. Τον είδα πολύ προβληματισμένο και στην κουβέντα μου είπε ότι στην πρώτη του επίσκεψη στο σκοπευτήριο του παρουσίασε εμπλοκές και ήρθε σήμερα για μια δεύτερη δοκιμή με διαφορετικά φυσίγγια. Πάλι όμως του παρουσιάστηκαν εμπλοκές. Τα φυσίγγια και τις δυο φορές ήταν 28gr και όπως συζητούσαμε μου είπε ότι διάβασε στο manual πως το όπλο ρίχνει από 32gr και πάνω και ίσως έτσι να εξηγούνται οι εμπλοκές. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;

Οι εμπλοκές φαίνονται στην παρακάτω φωτό:

Σήμερα βρεθήκαμε στο σκοπευτήριο με φίλο οποίος έχει αποκτήσει εδώ και λίγες ημέρες την A350 xtrema καινούρια. Τον είδα πολύ προβληματισμένο και στην κουβέντα μου είπε ότι στην πρώτη του επίσκεψη στο σκοπευτήριο του παρουσίασε εμπλοκές και ήρθε σήμερα για μια δεύτερη δοκιμή με διαφορετικά φυσίγγια. Πάλι όμως του παρουσιάστηκαν εμπλοκές. Τα φυσίγγια και τις δυο φορές ήταν 28gr και όπως συζητούσαμε μου είπε ότι διάβασε στο manual πως το όπλο ρίχνει από 32gr και πάνω και ίσως έτσι να εξηγούνται οι εμπλοκές. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;

Την εχω εγω παιδια και εριξα και πολλα 24 γρ περυσι αυτα που γεμιζα εγω και εριχνα ηταν 30γρ στο εγχειριδιο δε θυμαμαιννα γραφει για 32 γρ και πανω θα σας πω ψεματα,εμενα η μονη εμπλοκη που μου εκανε ηταν στην αρχη οταν την πηρα που ειχε πολλα γρασσα η κεφαλη του κλειστρου και απο τισ πολλες ντουφεκιες απο την πυριτιδα που μαζευοταν εκανε σωμα και δεν κλειδωνε το κλειστρο.Στα περασματα περυσι τον οκτωβρη εριξα γυρω στα 200 φυσιγγια ιδιογομωσης στα 30 γρ χωρις καμια εμπλοκη και ολο το χειμωνα την πηγα κοφτες στις φασσες και στα γουρουνια δεν μου εκανε εμπλοκες καθολου τι να πω ισως θελει λιγο δουλεμα για να μαλακωσει το ελατηριο το οποιο ειναι οντως σκληρο!

[url=https://postimg.cc/image/nshwa3njb/][/URL]

Last edited:
Μάλιστα!!!δηλαδή εσύ το δέχεσαι.....οκ!

Άρα πιο είναι το συμπέρασμα;
:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Benelli που τα ρίχνει ολαααααααααα.........
.bye2..bye2.
Άναψα τη φωτιά και την κάνω.......
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ε ρε και να έγραφε benelli πάνω πόσες σελίδες θα είχαν γραφτεί..! .yel.

Μερικά όπλα που ειναι 3.5 ίντσες δεν τα ρίχνουν τα 28αρια. Προορίζονται για ποιο βαριά φυσίγγια. Αλλά πιστεύω αν την στρώσει λίγο στην αρχή με ποιο βαριά μετά θα τα ρίχνει και τα 28αρια
Αυτό πιστεύω κ εγω,ας ρίξει τώρα αρκετά φυσίγγια για να δουλέψουν καλά όλα τα κινητά μέρη του όπλου κ στο μέλλον δεν νομίζω να μην τα ρίχνει τα 28άρια,ας ρίξει κ κανά 2 κουτιά lambro biturbo

Last edited:
Ε ρε και να έγραφε benelli πάνω πόσες σελίδες θα είχαν γραφτεί..! .yel.
αφου σου δινει προδιαγραφες, δεν μπορεις να πας με ferrari χωματοδρομο .sarcastic.

εμενα που ειναι 3,5 ριχνει και 24 βεβαια μερικα εχω δοκιμασει απο 28 απροβληματιστα ολα
Είτε μας αρέσει είτε όχι η ferrari στις καραμπίνες είναι η benelli...ειδικά τσίχλα γουρούνι μπεκάτσα τρυγόνι ορτύκι...παίζει μόνη της!!!.terror..terror..RESPECT.

Είτε μας αρέσει είτε όχι η ferrari στις καραμπίνες είναι η benelli...ειδικά τσίχλα γουρούνι μπεκάτσα τρυγόνι ορτύκι...παίζει μόνη της!!!.terror..terror..RESPECT.
y3dbq.jpg

να παρεις Αυτο5 να πας για τσιχλες τοτε.yel..yel..yel.
Λοιπον τα οπλα οπως και τα αυτοκινητα τα αγοραζουμε συμφωνα με τις αναγκες μας
μακαρι να ειχαμε λεφτα ολοι μας να εχουμε ενα για καρτερι ενα για περπατητο ενα για παπι και εν πλαγιο για λαγο ετσι για να γουσταρουμε

να παρεις Αυτο5 να πας για τσιχλες τοτε.yel..yel..yel.
Λοιπον τα οπλα οπως και τα αυτοκινητα τα αγοραζουμε συμφωνα με τις αναγκες μας
μακαρι να ειχαμε λεφτα ολοι μας να εχουμε ενα για καρτερι ενα για περπατητο ενα για παπι και εν πλαγιο για λαγο ετσι για να γουσταρουμε
Στα λόγια μου έρχεσαι!

καλησπέρα παιδιά φίλος με 350 αγορασμενη πριν λίγο καιρό....δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα 28αρια..... είναι κάθε βδομάδα σκοπευτήριο πρόβλημα πότε....απλα με το που αγοράστηκε το όπλο προηγήθηκε ένα πολυ καλό καθάρισμα.....λογικό όσο δουλεύει το όπλο να είναι και καλύτερα.....στρώνει στρώνει!!!!!

Kαλησπέρα φίλοι μπερετάκηδες,
Με αφορμή την 391 που αναφέρει ο φίλος παραπάνω θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας για το παρακάτω:
Αγόρασα μια beretta teknys al391 με αυλό 18,6 η οποία δείχνει ολοκαίνουρια. Η τιμή της ήταν στα 900 ευρώ.
a) Mε αυλό 18.4 έκανε 700ευρω, αξίζουν τα παραπανω χρήματα για την 18,6; (και οι δυο κάννες ήταν 66cm)
b)Mε 18,4 αυλό ήταν 3,080 κιλά ενώ με τον 18,6 είναι 3,230 και δεν έχει το ζύγισμα που είχε με την 18,4 διότι έγινε πιο μπροσθόβαρο το όπλο. Το προτιμούσα ελαφρύτερο για ταχύτερη επώμιση. Έπρεπε να επιλέγω την παλαιότερης τεχνολογίας 18,4;
c) Kυνηγώ πολύωρο περπατητό τσίχλας θεωρείται ότι χρειάζομαι κάποιο καλλύτερο τσοκ απ αυτό που έχει απ το εργοστάσιο; (3*)

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
Εάν μιλάμε για παγανες περπατητο βάλε πάνω το 4*

Εάν μιλάμε για παγανες περπατητο βάλε πάνω το 4*
Κώστα έχω εγώ έχω το 391 το urika με 18.3 αυλό....71 Πόντους κάνω αρκετά κυνήγια ανάμεσα τους και περπατητο τσίχλας είμαι ευχαριστημένος πολύ με το carlson ported το 4αρι.....για καρτέρι έχω brilley

Αυτό πιστεύω κ εγω,ας ρίξει τώρα αρκετά φυσίγγια για να δουλέψουν καλά όλα τα κινητά μέρη του όπλου κ στο μέλλον δεν νομίζω να μην τα ρίχνει τα 28άρια,ας ρίξει κ κανά 2 κουτιά lambro biturbo
Ρίξε καμιά 40αρια super magnum να κερδίσεις χρόνο χσχαχαχαχαχα!!!!!!!!!παιδιά αστειεύομαι έτσι δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο ,όντως το ελατήριο πιθανόν θα μαλακώσει το πότε όμως δεν το ξέρω και με τα κυνήγια που κάνει ας αλλάξει ένα ελατήριο να τελειώνει

δυστυχώς την επάτησε με το manual να γράφει 32 γρ
πέρα από το ότι αυτό το όπλο δεν μου αρέσει,αυτή η διαφήμηση ειδικά για τους Ελληνες κυνηγούς αγριόχοιρου δεν με.........

Η δικια μου χρηστο, αν και το μανουαλ λεει 32γρ< μ τα ριχνει τα 28γρ. Τα 24γρ οχι όμως. Ενος άλλου γνωστου τα ριχνει και τα 24γρ. Τι ψαχνεις να βρεις.

Με τον καιρο ισως στρωσει και του ριχνει και τα 28γρ.
πολύ πιθανόν αν στρώσει το ελατήριο,αν βέβαια οφείλεται εκεί

Δεν είναι θέμα ποιος έχει δίκιο ή άδικο.λεει το εγχειρίδιο απ' ότι ειπώθηκε παραπάνω ότι ρίχνει από 32 και πάνω.αν θες να ρίχνεις 28 όπως είπαν παραπάνω τα παιδιά αλλάζεις ελατήριο ή κόβεις ελατηριο
η χειρότερη επιλογή για μένα ειδικά το κόψιμο ελατηρίου,
1)τι γίνεται η εγγύηση μετά σε καινούργιο όπλο;;;;αν του συμβεί κάτι σε μεταλλικά μέρη που όλες οι εταιρίες καλύπτουν;;;;; μετά τι;;;;
2)γίνεται κατι απ τα 2 η και τα 2 διαδοχικά,ποιός είναι σίγουρος ότι θα δουλέψει τα 28αρια;;;;; μετά τι;;;;;;
ο άνθρωπος ήδη από ψυχολογία πρέπει να είναι προς τα κάτω να μπεί και σε άλλες περιπέτειες με όπλο καινούργιο;;;

Αφου επιβεβαιωθηκε οτι η Beretta επισημα αναφερει οτι το οπλο προοριζεται για χρηση φυσιγγιων απο 32gr και πανω, θσ πρεπει ο φιλος να το αποδεχτει και να περευτει με την ενδεδειγμενη χρηση...

Status
Not open for further replies.
Back