Σήμερα βρεθήκαμε στο σκοπευτήριο με φίλο οποίος έχει αποκτήσει εδώ και λίγες ημέρες την A350 xtrema καινούρια. Τον είδα πολύ προβληματισμένο και στην κουβέντα μου είπε ότι στην πρώτη του επίσκεψη στο σκοπευτήριο του παρουσίασε εμπλοκές και ήρθε σήμερα για μια δεύτερη δοκιμή με διαφορετικά φυσίγγια. Πάλι όμως του παρουσιάστηκαν εμπλοκές. Τα φυσίγγια και τις δυο φορές ήταν 28gr και όπως συζητούσαμε μου είπε ότι διάβασε στο manual πως το όπλο ρίχνει από 32gr και πάνω και ίσως έτσι να εξηγούνται οι εμπλοκές. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;
Οι εμπλοκές φαίνονται στην παρακάτω φωτό:
Την εχω εγω παιδια και εριξα και πολλα 24 γρ περυσι αυτα που γεμιζα εγω και εριχνα ηταν 30γρ στο εγχειριδιο δε θυμαμαιννα γραφει για 32 γρ και πανω θα σας πω ψεματα,εμενα η μονη εμπλοκη που μου εκανε ηταν στην αρχη οταν την πηρα που ειχε πολλα γρασσα η κεφαλη του κλειστρου και απο τισ πολλες ντουφεκιες απο την πυριτιδα που μαζευοταν εκανε σωμα και δεν κλειδωνε το κλειστρο.Στα περασματα περυσι τον οκτωβρη εριξα γυρω στα 200 φυσιγγια ιδιογομωσης στα 30 γρ χωρις καμια εμπλοκη και ολο το χειμωνα την πηγα κοφτες στις φασσες και στα γουρουνια δεν μου εκανε εμπλοκες καθολου τι να πω ισως θελει λιγο δουλεμα για να μαλακωσει το ελατηριο το οποιο ειναι οντως σκληρο!Σήμερα βρεθήκαμε στο σκοπευτήριο με φίλο οποίος έχει αποκτήσει εδώ και λίγες ημέρες την A350 xtrema καινούρια. Τον είδα πολύ προβληματισμένο και στην κουβέντα μου είπε ότι στην πρώτη του επίσκεψη στο σκοπευτήριο του παρουσίασε εμπλοκές και ήρθε σήμερα για μια δεύτερη δοκιμή με διαφορετικά φυσίγγια. Πάλι όμως του παρουσιάστηκαν εμπλοκές. Τα φυσίγγια και τις δυο φορές ήταν 28gr και όπως συζητούσαμε μου είπε ότι διάβασε στο manual πως το όπλο ρίχνει από 32gr και πάνω και ίσως έτσι να εξηγούνται οι εμπλοκές. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;
Οι εμπλοκές φαίνονται στην παρακάτω φωτό:
[url=https://postimg.cc/image/nshwa3njb/][/URL]
Last edited: