Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σωστος!!!
το λοιπόν:
6 τουφεκιές έριξα με ενός φίλου και μου άρεσε αρκετά
ελαφριά είναι δεν κλωτσάει και το κλείστρο δεν είναι τόσο ενοχλητικό (για μένα πάντα)
βλητικά το ίδιο με όλη την σειρά A400 όπως μου λέει ο φίλος μου
καλά και ποιοτικά πλαστικά μερη σε σχέση με 2 άλλα φθηνότερα μοντέλα της εταιρείας
να πάς όμως να την επωμίσεις πολλέ πολλές φορές .....το κοντάκι με ξένισε λίγο σε σχέση με όλες τις beretta όπου με την φλαντζα 65 μου είναι καρφί
σαν σύνολο μου άρεσε πολύ

Αυτο ρε παιδια με το κλειστρο (επειδη το εχω δει σε πολλες αναφορες) δεν εχω καταλαβει τι προβλημα δημιουργει ή απλα ειναι εκνευριστικο;Δεν παιρνει "γιατρια";.xm.

Αυτο ρε παιδια με το κλειστρο (επειδη το εχω δει σε πολλες αναφορες) δεν εχω καταλαβει τι προβλημα δημιουργει ή απλα ειναι εκνευριστικο;Δεν παιρνει "γιατρια";.xm.
σε μένα όχι που έχω δοκιμάσει 3 a400 xrlor και 1 light υποψήφια για αγορά.....άλλους δεν τους ενοχλεί....τι να σου πω;;;;;

Ο θορυβος δεν ειναι απο το κλειστρο,ειναι απο το επανατατικο ελατηριο που βρισκεται μπροστα στην αποθηκη.Παντως ειναι θεμα συνηθειας,αν σε καλυπτει στα υπολοιπα!!!;)

το λοιπόν:
6 τουφεκιές έριξα με ενός φίλου και μου άρεσε αρκετά
ελαφριά είναι δεν κλωτσάει και το κλείστρο δεν είναι τόσο ενοχλητικό (για μένα πάντα)
βλητικά το ίδιο με όλη την σειρά A400 όπως μου λέει ο φίλος μου
καλά και ποιοτικά πλαστικά μερη σε σχέση με 2 άλλα φθηνότερα μοντέλα της εταιρείας
να πάς όμως να την επωμίσεις πολλέ πολλές φορές .....το κοντάκι με ξένισε λίγο σε σχέση με όλες τις beretta όπου με την φλαντζα 65 μου είναι καρφί
σαν σύνολο μου άρεσε πολύ
Μάκη το είδα το τουφέκι αλλά έχει καμμία διαφορα απ τη light.ίδια δεν είναι?

Γεια σας κι απο μενα ,εγω παιδια που εγινα κατοχος μιας light πριν λιγους μηνες δεν εχω αντιληφθει καποιον ενοχλητικο θορυβο , θα το κοιταξω αν παω στο σκοπευτηριο. Υπαρχει εσεις που ξερετε προβλημα στο οπλο ?

Το όπλο που εχεις είναι απ τα καλυτερα αυτογεμη της αγοράς αυτή τη στιγμη με φοβερή κάννη και καταπληκτικές τουφεκιες

Γεια σας κι απο μενα ,εγω παιδια που εγινα κατοχος μιας light πριν λιγους μηνες δεν εχω αντιληφθει καποιον ενοχλητικο θορυβο , θα το κοιταξω αν παω στο σκοπευτηριο. Υπαρχει εσεις που ξερετε προβλημα στο οπλο ?
Κανένα μα κανένα μα κανένα και το τονίζω αυτό.είναι καθαρά προσωπικό θέμα αν σε ενοχλεί ή οχι
Το όπλο που εχεις είναι απ τα καλυτερα αυτογεμη της αγοράς αυτή τη στιγμη με φοβερή κάννη και καταπληκτικές τουφεκιες
όπως τα λέει ο Ευρυπίδης συμφωνώ κι εγώ Αργύρη .well done.

Εχω την α400light με kick-off. Φετος δεν τουφεκισε καθολου, μου ριχνει συνεχως παραπονεμενες ματιες. Θεωρω οτι ειναι ενα εξαιρετικο
οπλο, ιδιαιτερα αποτελεσματικο, ελαφρυ, ικανο για ολα τα κυνηγια. Μου αρεσει παρα πολυ, ειναι βεβαια και πολυ περιποιημενο,
κατασκευαστικα εννοω. Καταπληκτικες τουφεκιες, απολυτως κανενα προβλημα.

Ο Κώστας το φιλαράκι μου έχει βάλει στο πρόγραμμα για αγορα με τη νεα σεζόν την a400 light αλλά τη θέλει μόνο με κάνη 61 εκ για μπεκατσα και χωρίς kick off. Έχασε τη προσφορά των 1.100 €. Δεν την έχω τουφεκισει αλλά όταν με το καλό την πάρει θα την κυνηγησω και εγώ. .sarcastic.
Τώρα υπάρχει εδώ στο νησί κατάστημα που τη δίνει 1300€ αλλα με κάνη 66 και kick off.

Μπαίνω κ γω στο club! Κάτοχος μιας 302 κληρονομιάς απο τον πατέρα! Ταλαιπωρημένο αλλά ακόμα αξιόπιστο όπλο με πολλές χιλιάδες φυσίγγια στο ενεργητικό του με 71εκ. σταθερή κάννη 2 άστρα. Με ακολουθεί τα τελεύταια χρόνια σε όλα μου τα κυνήγια! Η αλήθεια όμως είναι οτί με έχει κουράσει λίγο κ κάποια στιγμή θα ήθελα ένα πιο καλοζυγισμένο όπλο. Του χρόνου θα κυνηγήσω με breda aries 2 κ αν όλα πάνε καλά θα το υιοθετήσω!

Έχω 302 με 2 κάννες κληρονομιά απο τον πατερα.1 71π.με τσοκ και μια magnum full τσοκ με φαρδιά ρίγα.απίστευτο όπλο σε άριστη κατασταση.δεν θέλω καλυτερο αυτογεμες.η breda είναι σχεδόν ίδιο όπλο.δεν θα εχεις κανένα θέμα και μην την εγκαταλείψεις ποτε

Ο Κώστας το φιλαράκι μου έχει βάλει στο πρόγραμμα για αγορα με τη νεα σεζόν την a400 light αλλά τη θέλει μόνο με κάνη 61 εκ για μπεκατσα και χωρίς kick off. Έχασε τη προσφορά των 1.100 €. Δεν την έχω τουφεκισει αλλά όταν με το καλό την πάρει θα την κυνηγησω και εγώ. .sarcastic.
Τώρα υπάρχει εδώ στο νησί κατάστημα που τη δίνει 1300€ αλλα με κάνη 66 και kick off.
Κι εγώ δεν είμαι οπαδός του kick off άλλωστε και ο φίλος την έχει χωρίς αυτό και δεν βλέπω να έχει πρόβλημα.πάντως προσωπική γνώμη είναι να έχει η κάννη μήκος 66π.για γενική χρηση.αλλά ο πληρωσας έχει κύρια άποψη και γνωση

Δεν πρόκειται να την εγκαταλείψω, έτσι κ αλλιώς αυτό το όπλο έχει συναισθηματική αξία για μένα με πολλές αναμνήσεις απο τα παλία! Η breda είναι του αδερφού μου και σχεδόν αχρησιμοποίητη, με τρώει κανά δυο χρόνια τώρα να την καπνίσω!

Η Aries είναι τρομερό τουφέκι κι έχει αποδείξει την αξία της χρόνια τώρα σε δύσκολα κυνήγια.άλλαξε της τα φώτα και θα το ευχαριστηθεις.πριν 7-8 χρόνια εψαχνα να πάρω αλλά δεν εβρισκα εδώ Κρήτη γιατί σε μετά.θέλεις και να το δοκιμασεις.αλλά δεν με πείραξε γιατί έστω και πέρυσι έπεσε στα χέρια μου η 302

Η Aries πραγματι ειναι ενα πολυ καλο τουφεκι, βρηκα μια πριν κανα-δυο χρονια και την πηρα, ατουφεκιστη, με το καρτελακι της επανω.
Ξυλα, καννη, ακομα και το τελευταιο εξαρτημα της δειχνουν ενα πολυ ποιοτικο οπλο. Η βαση της ομως δεν με "γεμιζει", δεν ειναι βεβαια
magnum, αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να ειχε προσεχθει περισσοτερο, σε συγκριση με το ολο συνολο.

Status
Not open for further replies.
Back