Σωστος!!!συμφωνώ σε όλα με μια μεγαλύτερη ένσταση στον θόρυβο του κλείστρου
ο Λεωνίδας όμως έχω την εντύπωση ότι ρωτάει για την lite και όχι την light.....κάνω λάθος Λεωνίδα;;;;;
http://www.berettahellas.com/beretta-a400-lite/
Σωστος!!!συμφωνώ σε όλα με μια μεγαλύτερη ένσταση στον θόρυβο του κλείστρου
ο Λεωνίδας όμως έχω την εντύπωση ότι ρωτάει για την lite και όχι την light.....κάνω λάθος Λεωνίδα;;;;;
http://www.berettahellas.com/beretta-a400-lite/
το λοιπόν:Σωστος!!!
σε μένα όχι που έχω δοκιμάσει 3 a400 xrlor και 1 light υποψήφια για αγορά.....άλλους δεν τους ενοχλεί....τι να σου πω;;;;;Αυτο ρε παιδια με το κλειστρο (επειδη το εχω δει σε πολλες αναφορες) δεν εχω καταλαβει τι προβλημα δημιουργει ή απλα ειναι εκνευριστικο;Δεν παιρνει "γιατρια";.xm.
Ο θορυβος δεν ειναι απο το κλειστρο,ειναι απο το επανατατικο ελατηριο που βρισκεται μπροστα στην αποθηκη.Παντως ειναι θεμα συνηθειας,αν σε καλυπτει στα υπολοιπα!!!Αυτο ρε παιδια με το κλειστρο (επειδη το εχω δει σε πολλες αναφορες) δεν εχω καταλαβει τι προβλημα δημιουργει ή απλα ειναι εκνευριστικο;Δεν παιρνει "γιατρια";.xm.
Μάκη το είδα το τουφέκι αλλά έχει καμμία διαφορα απ τη light.ίδια δεν είναι?το λοιπόν:
6 τουφεκιές έριξα με ενός φίλου και μου άρεσε αρκετά
ελαφριά είναι δεν κλωτσάει και το κλείστρο δεν είναι τόσο ενοχλητικό (για μένα πάντα)
βλητικά το ίδιο με όλη την σειρά A400 όπως μου λέει ο φίλος μου
καλά και ποιοτικά πλαστικά μερη σε σχέση με 2 άλλα φθηνότερα μοντέλα της εταιρείας
να πάς όμως να την επωμίσεις πολλέ πολλές φορές .....το κοντάκι με ξένισε λίγο σε σχέση με όλες τις beretta όπου με την φλαντζα 65 μου είναι καρφί
σαν σύνολο μου άρεσε πολύ
Γεια σας κι απο μενα ,εγω παιδια που εγινα κατοχος μιας light πριν λιγους μηνες δεν εχω αντιληφθει καποιον ενοχλητικο θορυβο , θα το κοιταξω αν παω στο σκοπευτηριο. Υπαρχει εσεις που ξερετε προβλημα στο οπλο ?
Κανένα μα κανένα μα κανένα και το τονίζω αυτό.είναι καθαρά προσωπικό θέμα αν σε ενοχλεί ή οχι
όπως τα λέει ο Ευρυπίδης συμφωνώ κι εγώ ΑργύρηΤο όπλο που εχεις είναι απ τα καλυτερα αυτογεμη της αγοράς αυτή τη στιγμη με φοβερή κάννη και καταπληκτικές τουφεκιες
ίδια σε πλαστικό είναι φίλεΜάκη το είδα το τουφέκι αλλά έχει καμμία διαφορα απ τη light.ίδια δεν είναι?
Κι εγώ δεν είμαι οπαδός του kick off άλλωστε και ο φίλος την έχει χωρίς αυτό και δεν βλέπω να έχει πρόβλημα.πάντως προσωπική γνώμη είναι να έχει η κάννη μήκος 66π.για γενική χρηση.αλλά ο πληρωσας έχει κύρια άποψη και γνωσηΟ Κώστας το φιλαράκι μου έχει βάλει στο πρόγραμμα για αγορα με τη νεα σεζόν την a400 light αλλά τη θέλει μόνο με κάνη 61 εκ για μπεκατσα και χωρίς kick off. Έχασε τη προσφορά των 1.100 €. Δεν την έχω τουφεκισει αλλά όταν με το καλό την πάρει θα την κυνηγησω και εγώ.
Τώρα υπάρχει εδώ στο νησί κατάστημα που τη δίνει 1300€ αλλα με κάνη 66 και kick off.