Mafia Calabria
Moderator
Ακούω παραγγελία.Στειλε τπτ ρε φιλε απο το αμερικα...... χεχε
Ακούω παραγγελία.Στειλε τπτ ρε φιλε απο το αμερικα...... χεχε
Χρειάζεται Ευριπίδη δεν είναι πολυτέλεια, καλή ώρα εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο με αυτό ,δεν έχουν γίνει και λιγα στο νησί μέχρι και εκκλησίες ανοίγουνε τώρα τελευταία .Κωνσταντίνε κι εδώ ο νόμος προβλέπει safe στα 10 όπλα και με συναγερμό μαλιστα
.hit.Όχι για εξωτερικό μιλάμε, μην ανησυχείς.
Αυτό είναι η δικτατορία της δημοκρατίας.!
Μάλλον αυτό ειναι το πολιτευμα εδώ χούντα.
Αυτά είναι τα καλά "έργα" που έκαναν οι Δημοκρατικοί (οι θεωρούμενοι ... προοδευτικοί φιλολαϊκοί μοντέρνοι αριστεροί πολιτικοί της Αμερικής) ... από τους Κέννεντυ, μέχρι τον Κλίντον και τον Ομπάμα. Μια ατέλειωτη σειρά από ανόητους νόμους, άχρηστες απαγορεύσεις και περιορισμούς στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των αμερικανών πολιτών στην οπλοκατοχή, για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια της αφελούς κοινής γνώμης. Για να δείχνουν ότι δήθεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα ... Και για να ικανοποιήσουν το οπλοφοβικό λόμπυ και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν. Και τώρα με τη Χίλαρυ ... τα χειρότερα έρχονται ...Δεν καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύουν το νόμιμο και ελεγχόμενο κάτοχο όταν είναι εύκολο να βρεις στη μαύρη αγορά ότι θες.
Μην ταζεις σε μας τ αρρωστα παιδάκια γιατί θα βρεις μπελααααααΑκούω παραγγελία.
Gun safe = οπλοκιβωτιο ασφαλείαςΤι ειναι αυτο περι gunsafe???εχω χασει επεισοδια......
Εδώ είναι υποχρεωτικό για πάνω από 10 όπλα.Όχι για εξωτερικό μιλάμε, μην ανησυχείς.
Μισό κιλό ταραμα από Αστορια. .what.Ακούω παραγγελία.
Και γω άρρωστος είμαι.Μην ταζεις σε μας τ αρρωστα παιδάκια γιατί θα βρεις μπελαααααα
Γενικά μιλάς Λάμπρο η για όπλα.Αδερφε τι παιζει εκει απο τιμες ????
Έχουμε βγει εκτός θέματος και θα μας χεσ £€₩νε αλλά το χω απορία οι ταπες αυτές κάνουνε για ευρωπαϊκές πυρίτιδες και κάλυκες η υπάρχει πρόβλημα.Eυριπιδη ζητησε του Federal 12s3![]()
Ρουχισμο πιο φτηνά εδώ, τα μποτακια τους εδώ δεν μαρεσουνε χονροκομενα και ασουλουποτα.Οχι για οπλα για ρουχισμο και αρβυλο......
Λάμπρο θα σου απαντήσω στο θέμα ενδυση.Ενα μπεκατσοπαντελονο ποσο εχει.......
Λάμπρο είναι πολύ γενική ερώτηση, σίγουρα θα μπορείς να βρεις μπεκατσοπαντέλονο από 10$ μέχρι 200$, αν θες μπες σε κάποια Αμερικάνικα sites και δες κάποιο που να σου αρέσει. Συνήθως αυτός ο ρουχισμός αναφέρεται σαν upland.Ενα μπεκατσοπαντελονο ποσο εχει.......
Απ οσο ειχα κοιταξει η extreme εκτος του οτι ειναι s.magnum εχει αλλη επεξεργασια για τη διαβρωση στη βαση εχει το kick off mega εχει βιδα παπιας μπουτον και ενθετα με μαλακο υλικο στα πλαστικα μερη και γενικα ειναι πιο βαρια ισως πιο ενισχυμενη. Τωρα αν δικαιολογειται αυτη η διαφορα τιμης κι εγω πιστευω πως οχιBeretta a400 lite τιμη 1370€,beretta a400 xtreme unico(με μαυρα συνθετικα μερη) 1930€.Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβως το ιδιο οπλο με διαφορετικη τιμη και ελαφρως διαφορετικο ονομα?Κι αν εχω δικιο δεν πεφτει μεγαλη κοροιδια?.xm.
η πολιτική της beretta στην Ελλάδα πάντα έτσι είναι εδώ και χρόνιαBeretta a400 lite τιμη 1370€,beretta a400 xtreme unico(με μαυρα συνθετικα μερη) 1930€.Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβως το ιδιο οπλο με διαφορετικη τιμη και ελαφρως διαφορετικο ονομα?Κι αν εχω δικιο δεν πεφτει μεγαλη κοροιδια?.xm.