Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωνσταντίνε κι εδώ ο νόμος προβλέπει safe στα 10 όπλα και με συναγερμό μαλιστα
Χρειάζεται Ευριπίδη δεν είναι πολυτέλεια, καλή ώρα εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο με αυτό ,δεν έχουν γίνει και λιγα στο νησί μέχρι και εκκλησίες ανοίγουνε τώρα τελευταία .

Αυτό είναι η δικτατορία της δημοκρατίας.!
Μάλλον αυτό ειναι το πολιτευμα εδώ χούντα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύουν το νόμιμο και ελεγχόμενο κάτοχο όταν είναι εύκολο να βρεις στη μαύρη αγορά ότι θες.
Αυτά είναι τα καλά "έργα" που έκαναν οι Δημοκρατικοί (οι θεωρούμενοι ... προοδευτικοί φιλολαϊκοί μοντέρνοι αριστεροί πολιτικοί της Αμερικής) ... από τους Κέννεντυ, μέχρι τον Κλίντον και τον Ομπάμα. Μια ατέλειωτη σειρά από ανόητους νόμους, άχρηστες απαγορεύσεις και περιορισμούς στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των αμερικανών πολιτών στην οπλοκατοχή, για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια της αφελούς κοινής γνώμης. Για να δείχνουν ότι δήθεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα ... Και για να ικανοποιήσουν το οπλοφοβικό λόμπυ και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν. Και τώρα με τη Χίλαρυ ... τα χειρότερα έρχονται ... :(

Ακριβώς όπως τα λέει ο Στέλιος είναι πριν κάνα εξάμηνο παραγγελνες φυσιγγια από το τηλέφωνο ή από τη σελίδα της κάθε εταιρείας τώρα λίγο καιρό πριν κοπηκαν αυτά.

Kωσταντινε, και το σταματαω εδω το offtopic, τα συγκεκριμενα επεσαν στα χερια μου μια κατοσταδα. Σε οτι καλυκα τα γεμισα ηταν μια χαρα, γιατι οπως παρατηρησα εχουν πολυ βαθια φουστα απο την μερια της πυριτιδας

Ενα μπεκατσοπαντελονο ποσο εχει.......
Λάμπρο είναι πολύ γενική ερώτηση, σίγουρα θα μπορείς να βρεις μπεκατσοπαντέλονο από 10$ μέχρι 200$, αν θες μπες σε κάποια Αμερικάνικα sites και δες κάποιο που να σου αρέσει. Συνήθως αυτός ο ρουχισμός αναφέρεται σαν upland.

Beretta a400 lite τιμη 1370€,beretta a400 xtreme unico(με μαυρα συνθετικα μερη) 1930€.Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβως το ιδιο οπλο με διαφορετικη τιμη και ελαφρως διαφορετικο ονομα?Κι αν εχω δικιο δεν πεφτει μεγαλη κοροιδια?.xm.

Beretta a400 lite τιμη 1370€,beretta a400 xtreme unico(με μαυρα συνθετικα μερη) 1930€.Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβως το ιδιο οπλο με διαφορετικη τιμη και ελαφρως διαφορετικο ονομα?Κι αν εχω δικιο δεν πεφτει μεγαλη κοροιδια?.xm.
Απ οσο ειχα κοιταξει η extreme εκτος του οτι ειναι s.magnum εχει αλλη επεξεργασια για τη διαβρωση στη βαση εχει το kick off mega εχει βιδα παπιας μπουτον και ενθετα με μαλακο υλικο στα πλαστικα μερη και γενικα ειναι πιο βαρια ισως πιο ενισχυμενη. Τωρα αν δικαιολογειται αυτη η διαφορα τιμης κι εγω πιστευω πως οχι

η πολιτική της beretta στην Ελλάδα πάντα έτσι είναι εδώ και χρόνια
αγοράζεις ένα όπλο και σε 3-5 χρόνια το πουλάει 30% λιγότερο
η συνθετική είναι νέα στην αγορά και κρατάει τιμή ακόμα,σε 1 χρόνο θα πάρει τούμπα κι αυτή
διαλέγει και παίρνει Λεωνίδα ο καθένας ανάλογα την προσφορά της κάθε εταιρείας
προσωπικά δεν συμφωνώ γι αυτό μέσα στα πολλά όπλα που άλλαξα σε 30 χρόνια μόνο 2 beretta ήταν

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back