Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
η πολιτική της beretta στην Ελλάδα πάντα έτσι είναι εδώ και χρόνια
αγοράζεις ένα όπλο και σε 3-5 χρόνια το πουλάει 30% λιγότερο
η συνθετική είναι νέα στην αγορά και κρατάει τιμή ακόμα,σε 1 χρόνο θα πάρει τούμπα κι αυτή
διαλέγει και παίρνει Λεωνίδα ο καθένας ανάλογα την προσφορά της κάθε εταιρείας
προσωπικά δεν συμφωνώ γι αυτό μέσα στα πολλά όπλα που άλλαξα σε 30 χρόνια μόνο 2 beretta ήταν
Η μία θα ήταν λογικά 302/303...η άλλη?? :):)

Λοιπον μπερετακηδες επειδή ερωτηθην σήμερα για bellmonte και δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο αν κάποιος την έχει ακούω εντυπωσεις

παιδες καλος σας βρηκα ειμαι νεος κατοχος ενος υπεροχου οπλου ( αγορα απο φιλο στο φορουμ) μιας βερρετα uniko 66cm εχει τα 3 τσοκ που δινει η βερρετα + ενα skeet αμα το λεω καλα σημερα πηγα και στην εκθεση και πηρα λαδια καθαρισμου την εκανα βιδες και ειναι σε πολυ καλη κατασταση και ready για τουφεκιες σε κανα σκοπευτηριο μεχρι να αρχισει η σεζον για να παμε για κανα πουλι
καπιος που την εχει να μου πει καμια συμβουλη κτλ θα ηταν ευπρσδεκτο
υγ πως ανεβαζω φωτογραφιες?

upload

post a picture
[url=http://postimage.org/]
20mb image hosting
[/URL]

Last edited:
παιδες καλος σας βρηκα ειμαι νεος κατοχος ενος υπεροχου οπλου ( αγορα απο φιλο στο φορουμ) μιας βερρετα uniko 66cm εχει τα 3 τσοκ που δινει η βερρετα + ενα skeet αμα το λεω καλα σημερα πηγα και στην εκθεση και πηρα λαδια καθαρισμου την εκανα βιδες και ειναι σε πολυ καλη κατασταση και ready για τουφεκιες σε κανα σκοπευτηριο μεχρι να αρχισει η σεζον για να παμε για κανα πουλι

Γιάννη καλορίζικο το όπλο με πολλά και όμορφα κυνήγια.
Για ανέβασμα φωτογραφίας διάβασε εδώ: Ανέβασμα Φωτογραφίας

Καλοριζικο και καλοτουφεκο Γιάννη.

Θελω να αγορασω το τσοκ ιc ( ****) για την a400 εκτος το μαμα μου ειπαν και της briley ποια η γνωμη σας ? Το εχει δουλεψει κανεις ?

Θελω να αγορασω το τσοκ ιc ( ****) για την a400 εκτος το μαμα μου ειπαν και της briley ποια η γνωμη σας ? Το εχει δουλεψει κανεις ?
Είχα ρωτήσει και εγώ πριν από καιρό και μου απάντησε ο Αρις.

Καλοτουφεκα Κωνσταντινε... Αν ποτε ψαχτεις για τσοκ για την Α400 παρε ενα εσω-εξω Beretta IC κ σε βαζω κ στοιχημα οτι δεν θα το ξαναβγαλεις απο πανω... ;)

Ασε τα Briley κ δουλεψε το κοκκινο, το κιτρινο κ αν βαλεις χοντρα σκαγια το μαυρο... ;)

Ριξε μια ματια και στα εσω έξω της BERETTA.

http://postima

Συμφωνώ κι επαυξανω με altair.θα κανεις έγκλημα.το μαμά είναι απιστευτο

όχι φυσίγγια σουβλάκια σουβλάκια .sarcastic.
Αργύρη στα **** δεν θα καταλάβεις διαφορά μαμά με briley που θα σου δώσει το <<<ωωωωωωωωω τι τουφεκιά ήταν αυτή;;;;>>
το μόνο είναι η ευκολία στο βίδωσε ξεβίδωσε που δίνει το έσω έξω....
πρόταση όχι συμβουλή:πάρε 1 skeet και αφήνεις στο σπίτι τα μαμά cyl. και ic
συμβουλή όχι πρόταση:πάρε 1 im να κάνεις πολλά <<ωωωωωωω>> στα μπασίματα και γενικά στο καρτέρι
σημ.προτάσεις και συμβουλές μόνο λόγω της τρέλας που έχουμε :)

Αργυρη αν δεν κανω λαθος η Α400 σου δινει μονο 1,3 και 5 στα τσοκ? Αν ναι τοτε επιμενω να παρεις το εξωτερικο της Bertetta, αν οχι, σου δινει δηλαδη ολα τα εσωτερικα τοτε μεινει εκει, η Beretta εχει καλα τσοκ γενικα στα οπλα της, αποδιδουν σωστα...

Ευχαριστω για τις συμβουλες σας μαλλον τις beretta το IC και IM θα καταληξω τα περισσοτερα κυνηγια μου ειναι καρτερια. Το cyl (*****) το χρεισιμοποιει κανεις για περπατητο η για κανα ορτυκι..??

Αργυρη αν δεν κανω λαθος η Α400 σου δινει μονο 1,3 και 5 στα τσοκ? Αν ναι τοτε επιμενω να παρεις το εξωτερικο της Bertetta, αν οχι, σου δινει δηλαδη ολα τα εσωτερικα τοτε μεινει εκει, η Beretta εχει καλα τσοκ γενικα στα οπλα της, αποδιδουν σωστα...
Αρη 1,3και 5 εσωτερικα

Ερωτηση...δεν εχω παει ποτε ,ισως καποια φορα μου δωθει η ευκαιρια. Στα παπια το ful * κανει η πρεπει να δω και για τσοκ ** ?..hit.
Η βολευετε η κατασταση με το MOD (***) ?

Status
Not open for further replies.
Back