Όχι!Λειόκαννο και πάνω από 35μ = τύχη.
Δε ξέρω Γιάννη. Είναι μεγάλη απόσταση ρε φίλε. Καλά καλά δε βλέπεις το πουλίΌχι!
Κατηγορηματικα όχι!
Ε όχι ρε Κώστα...Λειόκαννο και πάνω από 35μ = τύχη.
Μάλλον θέλω φροντιστήριο. Τώρα που θα μου κάνει κοντάκι ο Μαστρογιάννης, μπορεί να τα καταφέρω.Ε όχι ρε Κώστα...
Στο παπί σε ξεγελά η απόσταση πάντα πολύ μεγαλύτερησχεδόν οριακές βολές πάντα κάνουμε.Δε θα ξεχάσω ένα μεγάλο σφυριχταρι που το έστειλα για αναγκαστική προσγείωση κοντά στα 80+++μέτρα,ένα σκάγι τσίμπησε στον κωλο(αλλά τι ΣΚΑΓΙμηηηηητρομανιουμ)το βρήκα μετά από 3 ώρες (αφου μας χώριζε ένα ποτάμι ,συνέχισα το κυνήγι)Μάλλον θέλω φροντιστήριο. Τώρα που θα μου κάνει κοντάκι ο Μαστρογιάννης, μπορεί να τα καταφέρω.
εκανες απορτ?κολυμπησες και το πηρες?μηηηηητρομανιουμ)το βρήκα μετά από 3 ώρες (αφου μας χώριζε ένα ποτάμι ,συνέχισα το κυνήγι)
Κοντά στα 3 χιλιόμετρα απόσταση με το αυτοκίνητο,έβαλα σημάδι ένα δέντρο κ το βρήκα....μάρεσει που έλεγα να πάω χωρίς το όπλο,πετάχτηκε στα 10 μέτρα από ένα χωράφι με 2 μέτρα χόρτομια βολή στα 25-30 καπνιστόεκανες απορτ?κολυμπησες και το πηρες?
Λάθος!!!Λειόκαννο και πάνω από 35μ = τύχη.
Λειόκαννο και πάνω από 35μ = τύχη.
Στην τελευταία σχετική συζήτηση που κάναμε καταλήξαμε στα 60-70mΌχι!
Κατηγορηματικα όχι!
Κώστα η απόσταση από τον ένα πύργο του σκητ στον άλλο είναι 35 μέτρα περίπου.το πιατακι εκεί σπάει με 24 γραμ 9,5 με κύλινδρο οπότε δεν είναι οριακά τα 35 μέτρα.ειναι απλά θέμα εμπειριών και εικόνων.αυτο που θέλω να πω ότι ο μέσος όρος των κυνηγών τουφεκαει μέχρι τα 40 μέτρα.ειναι πολύ λίγοι αυτοί που μπορούν να πάρουν το μέγιστο από τ όπλο τουςΕγώ πάντως πάνω από 35μ σε θήραμα (όχι σε δισκάκι που ξέρω την τροχιά του και το περιμένω να το σκουπίσω), νομίζω είναι οριακή τουφεκιά (για τις δικές μου ικανότητες), με μικρές πιθανότητες καταβολής.
Θέλω πρακτις
Τις έχω δει αλλά η καψούρα μου είναι η Deluxe που εκεί ανεβαίνει το μπάτζετ....στα 950€....Έριξα μια ματιά στο car και έχει κάποιες σε σχεδόν καινούργια κατάσταση στο 500αρικο. Μία νομίζω είναι ατουφέκιστη.
Αυτή η καψούρα δεν πολεμιέται, η αλήθεια είναι. Άντε λοιπόν με το καλό. Να βάλεις καμιά φωτό να χαλβαδιάσουμε όλοι.Τις έχω δει αλλά η καψούρα μου είναι η Deluxe που εκεί ανεβαίνει το μπάτζετ....στα 950€....
την εχω πολλα χρόνια ειναι με 66αρα κανη ,πιστεύω πως για την τουφεκιά που βγαζει η 71 ειναι το ιδανικό μήκος ,στο μονο οπλο που έκανα κοντάκι μια και με το μαμα δεν, τα σκοτωματα που θα δεις απλα δεν υπάρχουν .Για εξηγησετο λιγο παρακαλω γιατι αυτο το κατεπειγον;Το παιδι δικο μου ειναι μιλαγα μιση ωρα στο τηλεφωνο και ανεξαρτητα αν προβω σε αγορα του οπλου θελησε να συναντηθουμε προσεχως στην Ηπειρο για φασσες να γνωριστουμε και απο κοντα.
Αυτο με ανακατευει και μενα η 66αρα κανη δεν ειχα ποτε οπλομε τετοια κανη κατ αλλα αυριο παω να επωμισω το οπλο και να το επεξεργαστω.Φιλος μου σκοπευτης μου λεει χθες ειναι αυστηρο στις τουφεκιες πρεπει να το μαθεις εκει που ριχνει η greystone με 5αρι η Μ2 θελει 2αστρα.Εαν δεν μπορω νατην εχω πολλα χρόνια ειναι με 66αρα κανη ,πιστεύω πως για την τουφεκιά που βγαζει η 71 ειναι το ιδανικό μήκος ,στο μονο οπλο που έκανα κοντάκι μια και με το μαμα δεν, τα σκοτωματα που θα δεις απλα δεν υπάρχουν .
Εννοείται ότι θα ανέβει η φώτο... σε λίγο καιρό που θα μαζέψω τα χρήματα για την αγορά..Αυτή η καψούρα δεν πολεμιέται, η αλήθεια είναι. Άντε λοιπόν με το καλό. Να βάλεις καμιά φωτό να χαλβαδιάσουμε όλοι.
Φίλε μου εσύ το θέλεις για τα βλητικα χαρακτηριστικά η σου αρέσει σαν όπλο?Αυτο με ανακατευει και μενα η 66αρα κανη δεν ειχα ποτε οπλομε τετοια κανη κατ αλλα αυριο παω να επωμισω το οπλο και να το επεξεργαστω.Φιλος μου σκοπευτης μου λεει χθες ειναι αυστηρο στις τουφεκιες πρεπει να το μαθεις εκει που ριχνει η greystone με 5αρι η Μ2 θελει 2αστρα.Εαν δεν μπορω να
το υποστηριξω να μη το παρω και δεν ξερω ποσο ακριβης ειναι αυτος ο λογος.
Βρέθηκε ένας με greystone.την εχω πολλα χρόνια ειναι με 66αρα κανη ,πιστεύω πως για την τουφεκιά που βγαζει η 71 ειναι το ιδανικό μήκος ,στο μονο οπλο που έκανα κοντάκι μια και με το μαμα δεν, τα σκοτωματα που θα δεις απλα δεν υπάρχουν .
δεν ξέρω να σου πω για τις συνγρισεις με την μ2 παντός βγαζει στενές ροζετες που αν δεν εισαι κεντρο εχασες . εγω την δουλευω στα παπια περπατητο και στα μπασίματα της τσίχλας,δεν εχει αδικο στο τελευταίο μερος του λογου του ο φιλος ,εγω εκανα κοντακι γιατι δεν μου ερχόταν το μαμα ,δεν ηταν το πρώτο μου οπλο ,δεν εχει 76αρα θαλαμη ,δεν εχει τίποτα το εξωτικό,για να το κρατήσω κατι ειδα Παναγιώτη.Αυτο με ανακατευει και μενα η 66αρα κανη δεν ειχα ποτε οπλομε τετοια κανη κατ αλλα αυριο παω να επωμισω το οπλο και να το επεξεργαστω.Φιλος μου σκοπευτης μου λεει χθες ειναι αυστηρο στις τουφεκιες πρεπει να το μαθεις εκει που ριχνει η greystone με 5αρι η Μ2 θελει 2αστρα.Εαν δεν μπορω να
το υποστηριξω να μη το παρω και δεν ξερω ποσο ακριβης ειναι αυτος ο λογος.