gvp9000
Banned
Αυτό που γράφει είναι η ελάχιστη ... δεν νομίζω να την μέτρησαν ...μετα ειδα το ταμπελακι με την αποσταση...
Αυτό που γράφει είναι η ελάχιστη ... δεν νομίζω να την μέτρησαν ...μετα ειδα το ταμπελακι με την αποσταση...
Για ριχτο με τροπο...Αυτό που γράφει είναι η ελάχιστη ... δεν νομίζω να την μέτρησαν ...
Γιατί ποιος άλλος ρίχνει στα 100m εκτός από εμένα και τον ξάδερφο ?Αντε τωρα να σε αφησει ο εγκεφαλος να βαλεις τετοια προσκοπευση...
Πσρομοιως.Υπερβολικο μου ακουστηκε αυτο...
Έχουν φήμη. Αν σου ταιριάζουν τα κοντάκια τους, πάρε win sx4 η franchi affinity καινούργια.Καλημέρα σε όλους τους berettaκηδες. Το τελευταίο διάστημα ψάχνω και εγώ να αγοράσω ενα μεταχείρισμενο όπλο διότι οι καιροί δύσκολοι και οι υποχρεώσεις πολλές για καινούργιο όπλο. Βλέπω όμως κάτι τυπάδες πουλάνε όπλα 20-30 χρονών (α301-2-3, Α391 urika- teknys) 800 εως 1100 ευρώ(σε καλή έως άψογη κατάσταση). Και ρωτάω εγώ, γιατί να αγοράσω μια α302 800 ευρώ και να μην δώσω αλλά 200 ευρώ και να πάρω την a300 outlander καινούρια ή γιατί να αγοράσω μια teknys 1100 ευρώ όταν με τα ίδια λεφτά αγοράζω μεταχειρισμένη α400 και με αλλα 300 ευρώ αγοράζω την a400 lite καινούρια;
Έχουν κάτι τόσο ιδιαίτερο οι παλιές οι Beretta που δικαιολογούν τέτοιες τιμές;
Να δώσεις 800 να πάρεις φρανκαρα καινουργια να τελειωνειςΚαλημέρα σε όλους τους berettaκηδες. Το τελευταίο διάστημα ψάχνω και εγώ να αγοράσω ενα μεταχείρισμενο όπλο διότι οι καιροί δύσκολοι και οι υποχρεώσεις πολλές για καινούργιο όπλο. Βλέπω όμως κάτι τυπάδες πουλάνε όπλα 20-30 χρονών (α301-2-3, Α391 urika- teknys) 800 εως 1100 ευρώ(σε καλή έως άψογη κατάσταση). Και ρωτάω εγώ, γιατί να αγοράσω μια α302 800 ευρώ και να μην δώσω αλλά 200 ευρώ και να πάρω την a300 outlander καινούρια ή γιατί να αγοράσω μια teknys 1100 ευρώ όταν με τα ίδια λεφτά αγοράζω μεταχειρισμένη α400 και με αλλα 300 ευρώ αγοράζω την a400 lite καινούρια;
Η αλήθεια είναι κατά εκεί με κόβω αν λάβουμε υπόψιν ότι τόσα ζητάνε για μεταχειρισμένα όπλα 30 χρονών. Τουλάχιστον ας πάρω μια καινουρια καραμπίνα με αυτά τα λεφτάΝα δώσεις 800 να πάρεις φρανκαρα καινουργια να τελειωνεις
a300 outlander καινούρια
οχι δεν εχουν[εδω εισαι παραπανω και α350]a400 lite καινούρια;
Με #9 είναι όχι με #8.βρήκα κάποιες ντουφεκιές από την ιταλια με την Greystone ειναι και δυσεύρετες με ν8 στα 30 μετρα με 3 αστρα ετσι για να μας φυγει η απορία μια γεύση.
View attachment 78590View attachment 78591
Τράβα ρε στις φασολιες σου που έχεις και άποψη εσύ που πήρε μιξους.αν είναι δυνατόν δηλαδηΟ άνθρωπος έγραψε στο Beretta team και τα όπλα που αναφέρει, Beretta είναι, άρα;
Τι σχέση έχει η franchi και η Winchester; Γιατί μου θυμίζετε Facebook;
Αυτοί που την έχουν επιχειρήσει Άρη εάν δε τολμήσεις δε μαθαίνεις.Πόσοι μπορούν να πιστέψουν αυτή την προσκοπευση είναι το θέμα....