νούμερο 8 λέει ότι ήταν η δοκιμή 33 γραμμάρια και ο στοχος 1χ1
νούμερο 8 λέει ότι ήταν η δοκιμή 33 γραμμάρια και ο στοχος 1χ1
Γεννάει σκάγια τότε η Greystoneνούμερο 8 λέει ότι ήταν η δοκιμή 33 γραμμάρια και ο στοχος 1χ1
32gr #9 είναι ... δεν είναι δυνατόν να είναι #8 ... δεν βγαίνουν τα σκάγια.όμως από τις φωτογραφίες λέει αλλά ότι η μια είναι με A1 boss70 inn.616 1,60x32 pb9 borra GT και η αλλη A1 boss.70 inn.686 1,65x32 copp.NSI+borr Diana+sugherino pb9 τι να πω δεν ξερω.
θα σε πιασει κρυος ιδρωτας γατακι!Και αυτή για να χαρεί λιγάκι ο φίλος μου ο @outlander και ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. και γενικά όλοι οι Berettάκηδες.
Θεωρητικά τα σκάγια στο φυσίγγι πάντα.
View attachment 78611
Σιγά μην περίμενε να δει μια τουφεκιά από Beretta για να χαρεί ο Γιάννης!Και αυτή για να χαρεί λιγάκι ο φίλος μου ο @outlander και ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. και γενικά όλοι οι Berettάκηδες.
Κράτα και καμιά πισινή...Όταν λέω ότι όλα ρίχνουν το ίδιο με δουλεύετε γατσούλια ... και με μετρημένα σκάγια ένα προς ένα οι δικές μου όχι ότι να ναι.
Πάει και η Greystone ...
View attachment 78613
Ποιό άλλο όπλο ρίχνει σφιχτά να πάρει σειρά ?
ps
Πλάκα κάνουμε ρε μην φορτώσει κανένας ...
Τι δουλειά έχεις στο Beretta team;Τράβα ρε στις φασολιες σου που έχεις και άποψη εσύ που πήρε μιξους.αν είναι δυνατόν δηλαδη
Θα το ξαναπώ τελευταία φορά και όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.Κράτα και καμιά πισινή...
Μην λες μετά,εεε όχι ακριβώς το ίδιο έχουν κάποιες διαφορές...
κατσε και σου ερχεται!Όταν λέω ότι όλα ρίχνουν το ίδιο με δουλεύετε γατσούλια ... και με μετρημένα σκάγια ένα προς ένα οι δικές μου όχι ότι να ναι.
Πάει και η Greystone ...
View attachment 78613
Ποιό άλλο όπλο ρίχνει σφιχτά να πάρει σειρά ?
ps
Πλάκα κάνουμε ρε μην φορτώσει κανένας ...
Άμα δεν βρέξει,θα χιονίσει....Θα το ξαναπώ τελευταία φορά και όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.
Κανένα όπλο δεν ρίχνει το ίδιο με ένα άλλο.
Ρίχνουν όμως όλα περίπου το ίδιο με το κατάλληλο φυσίγγι και τσοκ.
Διαφορετικά ρίχνει ένα όπλο που βγάζει πάνω από 90% όταν όλα τα άλλα πλαφονάρουν στο 75%, ανεξαρτήτως τσοκ και με φυσίγγια της ίδιας χρηματικής κατηγορίας.
Αυτό είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟ !!!!
Έγινε Σπανούλης ο Γιούρι μεγαλουργεί με την ομάδα του Ουρμπίνο τώραΤι δουλειά έχεις στο Beretta team;
Ρε ουστ από δώ.... προδότη!
Έχει μετανιώσει πίκρα για τις πράξεις του φίλε...Έγινε Σπανούλης ο Γιούρι μεγαλουργεί με την ομάδα του Ουρμπίνο τώρα
Ότι και να κάνει ο τρελαμεντος θα είναι ο Γιούρι της καρδιάς μας!Έχει μετανιώσει πίκρα για τις πράξεις του φίλε...
Άσχετα ότι δεν το δείχνει...
Είμαι πλέον επίτιμο μέλος ασεβή οποροπωληΤι δουλειά έχεις στο Beretta team;
Ρε ουστ από δώ.... προδότη!