Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
νούμερο 8 λέει ότι ήταν η δοκιμή 33 γραμμάρια και ο στοχος 1χ1
Γεννάει σκάγια τότε η Greystone 😜

Αφού στο όνομα του αρχείου της φωτογραφίας που έχεις βάλει γράφει pb9 ...
A1 boss.70 inn.686 1,65x32 copp.NSI+borr Diana+sugherino pb9.jpg

pb = χημικό σύμβολο του μολύβδου
9 λογικά το νούμερο σκαγιού

όμως από τις φωτογραφίες λέει αλλά ότι η μια είναι με A1 boss70 inn.616 1,60x32 pb9 borra GT και η αλλη A1 boss.70 inn.686 1,65x32 copp.NSI+borr Diana+sugherino pb9 τι να πω δεν ξερω.
32gr #9 είναι ... δεν είναι δυνατόν να είναι #8 ... δεν βγαίνουν τα σκάγια.

Και αυτή για να χαρεί λιγάκι ο φίλος μου ο @outlander και ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. και γενικά όλοι οι Berettάκηδες.
Σιγά μην περίμενε να δει μια τουφεκιά από Beretta για να χαρεί ο Γιάννης!🙂
Λες κι εμείς δεν έχουμε ρρργαλεια που να βγάζουν τουφεκιές!😎
Και δεν είναι -ακης!
Ότι βλέπει λέει!

θα σε πιασει κρυος ιδρωτας γατακι! .big smile.
Όταν λέω ότι όλα ρίχνουν το ίδιο με δουλεύετε γατσούλια ... και με μετρημένα σκάγια ένα προς ένα οι δικές μου όχι ότι να ναι.

Πάει και η Greystone ...
1693983041595.png

Ποιό άλλο όπλο ρίχνει σφιχτά να πάρει σειρά ? 😜

ps
Πλάκα κάνουμε ρε μην φορτώσει κανένας ...

Όταν λέω ότι όλα ρίχνουν το ίδιο με δουλεύετε γατσούλια ... και με μετρημένα σκάγια ένα προς ένα οι δικές μου όχι ότι να ναι.

Πάει και η Greystone ...
View attachment 78613

ps
Κράτα και καμιά πισινή...
Μην λες μετά,εεε όχι ακριβώς το ίδιο έχουν κάποιες διαφορές...😇

Το θέμα δεν είναι τι βλέπεις πάντα αλλά το πόσο κρατάει μέτρα αυτό που βλέπεις .Προσωπικά έχω δει ντουφέκιες πολλές εκτός ορίων που οι προσκοπευσεις φαντάζουν αδύνατες εκεί κατάλαβα και την δύναμη διάτρησης κάποιων σκαγιων γι'αυτό γράφω μερικές φορές ότι το τάδε νουμ σκοτώνει πολύ πιο πέρα από ότι δείχνουν τα πινακακια που αναρτώνται.Εαν δεν δεις καταβολές και πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις. Είχα την τύχη ας πούμε να έχω κυνηγήσει με κάποιους ανθρώπους που έκαναν σκοτωματα εξωφρενικά σε σχέση με τους υπόλοιπους που διαπιστωμένα εκτός της ικανότητας τους είχαν ντουφέκια που έδειχναν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ο ένας βέβαια έριχνε και με συγκεκριμένο νουμ σκαγιων .Γι'αυτό μου έχει κολλήσει ο 18.5 αυλός το 9αρακι και το νουμ 6 με μαμά κανες όχι πειραγματα κτλ.Εχω εικόνες πολλές που αν ήταν σε βίντεο θα χαζεύαν όλοι και θα άλλαζαν άποψη για πολλά επάνω στο θέμα νουμ σκαγιου και τι μπορεί να κάνει .Και θα αναφέρω τις πολύ μακρινές ντουφέκιες δε μπορεί να στις διδάξει κανείς είναι θέμα αντίληψης και επανάληψης ,(εμπειρίας) και μόνο δεν μπορεί να σου πει κανείς ότι εκεί θέλει 2/3 μέτρα προσκοπευση είναι κάτι που πρέπει να το μάθεις μόνος .Και πως το λέω γιατί ρωτούσα και άκουγα έριξα 2 μέτρα μπροστά 3 μέτρα μπροστά και ο άνθρωπος που το έλεγε είχε πολύ άριστη εικόνα των αποστάσεων καθώς είχε κερδίσει αρκετά στοιχήματα με το πόσα μέτρα είναι μέχρι εκεί εκεί να δείτε γέλια που τα 60 και 70 κάποιοι τα έλεγαν 100 και έλεγε πάνε στοίχημα ότι είναι τόσα και είχε δίκιο .Άρα καταλάβετε ότι η εμπειρία και η ικανότητα σε κάνει να μάθεις τι κάνει ένα όπλο και ένα φυσίγγι το χαρτί απλά δείχνει μια στιγμιαία αποτύπωση της συγκεκριμένης απόστασης που δεν ξέρεις αν είναι αναλογική σε 10 μέτρα πιο πέρα .Γι'αυτό να κρατάτε μικρό καλάθι για τα πινακακια και το τι κάνει το κάθε τι.

Κράτα και καμιά πισινή...
Μην λες μετά,εεε όχι ακριβώς το ίδιο έχουν κάποιες διαφορές...😇
Θα το ξαναπώ τελευταία φορά και όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.

Κανένα όπλο δεν ρίχνει το ίδιο με ένα άλλο.
Ρίχνουν όμως όλα περίπου το ίδιο με το κατάλληλο φυσίγγι και τσοκ.
Διαφορετικά ρίχνει ένα όπλο που βγάζει πάνω από 90% όταν όλα τα άλλα πλαφονάρουν στο 75%, ανεξαρτήτως τσοκ και με φυσίγγια της ίδιας χρηματικής κατηγορίας.

Αυτό είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟ !!!!

Πάει και η Greystone ...
View attachment 78613

ps
κατσε και σου ερχεται! 🤫 .yel..sex hard.

Saluti a tutti. Così come ho già fatto in altro forum praticato da molti vecchi amici, per chi fosse interessato ad assetti di caricamento destinati per tiri alle lunghe distanze ai colombacci e tortore per la prossima apertura allego le foto dei risultati ottenuti,utilizzando per i colombacci polveri TECNA(lott.2001),PSB2,REX36 e per le tortore, ancora PSB2, MBx32 e A1. Preciso che le prove alla placca, sono state effettuate solo per saziare la passione a questo tipo di prove del mio carissimo amico e collega top-igno, in quanto le stesse cartucce sono state testate dal sottoscritto e da qualche altro amico, con eccezionali risultati sul campo nelle annate passate. Salvo dove specificato nel file stesso con distanza a 40mt., i tiri sono stati effettuati a 35mt. su una placca da 1mt.x1mt. con cerchio in evidenza da 75 cm circa, strozzatura due stelle, canna Greystone da 66cm senza bindella di proprietà del Top. Gli amici interessati al tipo di risultato che a questo punto possono vedere dalle foto, non rimane altro che clonare le cariche utilizzate, nella speranza di fare cosa gradita.

the hunter e top-igno

A1- boss. cartone cx2000 1,65x32  borra LB6 stell.58mm.jpgMB 1,70x33 boss.plast. inn.616 copp. NSI+borra vegetale Diana+sugh.2mm stell 57,7mmm.jpgPSB2 1,75x34 boss.cartone DFS688 copp.Gualandi+borra DIANA+ sugh 2mm Pb9 stell.58,5.jpgPSB2_688_1,70x33_BORRA AQUILA_P. 10.jpgPSB2_DFS616_1,80x35,5_BORRA SG19_P.6 NIK_STELL. 58mm..jpg

Θα το ξαναπώ τελευταία φορά και όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.

Κανένα όπλο δεν ρίχνει το ίδιο με ένα άλλο.
Ρίχνουν όμως όλα περίπου το ίδιο με το κατάλληλο φυσίγγι και τσοκ.
Διαφορετικά ρίχνει ένα όπλο που βγάζει πάνω από 90% όταν όλα τα άλλα πλαφονάρουν στο 75%, ανεξαρτήτως τσοκ και με φυσίγγια της ίδιας χρηματικής κατηγορίας.

Αυτό είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟ !!!!
Άμα δεν βρέξει,θα χιονίσει....🤗

Status
Not open for further replies.
Back