Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Άσχετη ερώτηση:
Πως κόβεις το χούι να ξεκολλάς το κεφάλι από το κοντάκι κατά τη βολή???
:mad::mad::mad::mad:
Να υποθέσω ότι το κάνεις στην δεύτερη τουφεκιά?
Αν θέλεις κουβέντα πήγαινε εκεί που πρέπει να γράψουμε μπάς κ ξαναμπεί και ο @leo να βοη6ήσει.

Να υποθέσω ότι το κάνεις στην δεύτερη τουφεκιά?
Αν θέλεις κουβέντα πήγαινε εκεί που πρέπει να γράψουμε μπάς κ ξαναμπεί και ο @leo να βοη6ήσει.
Θα το παλέψω λίγο ακόμα. Βασικά είναι συνδυασμός με άλλα λαθάκια. Θα επανέλθω μετά από λίγο καιρό. Χρόνο δεν έχω :(

Από την επώμιση ξεκινά. Δεν κουμπώνω καλά και μετά είναι αλυσίδα. Θα το φτιάξω..... Χρόνο και χρήμα θέλει
Η απάντηση είναι σκοπευτήριο,και πολλές επωμίσεις,σπίτι και προπάντων σε ότι πετάει στο κυνήγι,μέχρι να σου γίνει συνήθειο.

Άσχετη ερώτηση:
Πως κόβεις το χούι να ξεκολλάς το κεφάλι από το κοντάκι κατά τη βολή???
:mad::mad::mad::mad:
Ή έχεις το σύνδρομο του περιεργου ή αλλοιως της Σουρικατας (κοιτάς τριγύρω από περιέργεια)😄
600px-Meerkat_feb_09.jpg
Ή έχεις μακρύ λαιμό και αβολο ,
Ή έχεις φάει κλωτσιές από λάθος κοντακια και ασυναίσθητα κρατάς απόσταση από αυτό(το πιο πιθανό) .
Ένας καλός προπονητής αν σε δει θα καταλάβει.

Ή έχεις το σύνδρομο του περιεργου ή αλλοιως της Σουρικατας (κοιτάς τριγύρω από περιέργεια)😄
View attachment 79292
Ή έχεις μακρύ λαιμό και αβολο ,
Ή έχεις φάει κλωτσιές από λάθος κοντακια και ασυναίσθητα κρατάς απόσταση από αυτό(το πιο πιθανό) .
Ένας καλός προπονητής αν σε δει θα καταλάβει.
Αν κρατήσεις απόσταση απ' το κοντάκι,τρως σουτια απ' τον μεσσί‼️

Και στις 2
Το έγραψες εσύ, επωμίσεις σε διαφορετικά ύψη και γωνίες μέχρι να βλέπεις το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Όχι βιαστικές επωμίσεις, ούτε στο σπίτι, ούτε στο κυνήγι ούτε στο σκοπευτήριο.
Βρες τον ρυθμό σου. Όχι χελώνας, ούτε Λούκι Λουκ.
Πάντα κάποιες δεν θα πετυχαίνουν.
Οκ τις μειώνουμε όσο μπορούμε, ούτε σε εμένα βγαίνουν όλες.
Ούτε σε κανέναν κοινό θνητό.

Το να σηκώνεις λίγο κεφάλι στο κυνήγι στην δεύτερη τουφεκιά για εμένα δεν είναι τραγικό, έρχεσαι πάλι πολύ γρήγορα.

Από την επώμιση ξεκινά. Δεν κουμπώνω καλά και μετά είναι αλυσίδα. Θα το φτιάξω..... Χρόνο και χρήμα θέλει
Κι εγώ το ίδιο,το καταλαβαίνω κιόλας ότι έκανα μαλάκια και σήκωσα το κεφάλι.Παντα λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω και ασυναίσθητα μερικές φορές βγαίνει από μόνο του.Θελει πολύ φυσίγγι αυτό το χούι.

Status
Not open for further replies.
Back