Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Κάτσε σε 25 ημέρες θα προσκυνάτε γατάκια την καινούρια κάνη.
Το ζητήσατε, σας το προσφέραμε.
Τσιχλοβλητική υπεροχή 😂

Πούλα τώρα που προλαβαίνεις.

Άστον εκεί να βάλει μυαλό.
Θα έρθει να αγοράσει όπλο vintage ... A302 ... Ωωω μον ντιέ, σε λα κονερί. 😂
Ρε Βασίλη έβαλες και τους Ιταλούς στο κόλπο εξισώσεις σχεδιαγράμματα και τα λοιπά; Λοιπόν αυτή η κάνη αν είναι καλύτερη από τις προηγούμενες θα ρίχνεις τουφέκια στη Λιβαδειά και θα πέφτουν οι τσίχλες στους διπλανούς νομούς.

Μεγάλες μάχες δόθηκαν στο ΜΩΡΙΑ 🤣😂🤣
Ακόμα παιδεύεσαι να βγάλεις 80% με #6 Percorso με 0,88 σύσφιξη ?
Να την χαίρεσαι την κάνη σου 😂 🤭
Βάλε κάνα πορδοφύσιγγο μπας και με περάσεις.
.yelling..sarcastic.

ps
Πήγες σήμερα Νίκο ;
Έκανες τίποτα ;

Ακόμα παιδεύεσαι να βγάλεις 80% με #6 Percorso με 0,88 σύσφιξη ?
Να την χαίρεσαι την κάνη σου 😂 🤭
Βάλε κάνα πορδοφύσιγγο μπας και με περάσεις.
.yelling..sarcastic.

ps
Πήγες σήμερα Νίκο ;
Έκανες τίποτα ;
Δεν αξίζει να δώσω λεφτα για περκορσο..
Πες ένα άλλο εργοστάσιακο φυσίγγι..να παίξουμε🤣😂
Οχι έχω να πάω από τότε που έκανα το τρυγόνι
Περδικα 1 Οκτωβρίου.. εχω παει 5 εκπαιδευτικά αυτό το μήνα..
Αν πάω με χομπίστα θα βαρέσω σίγουρα γουρούνι στα αλπικα αλλά θα με βάλουν στο μάτι ότι πάω για πέρδικες και έτσι το όπλο μόνο στον κάμπο 😁🥲

7
Δεν αξίζει να δώσω λεφτα για περκορσο..
Πες ένα άλλο εργοστάσιακο φυσίγγι..να παίξουμε🤣😂
Οχι έχω να πάω από τότε που έκανα το τρυγόνι
Περδικα 1 Οκτωβρίου.. εχω παει 5 εκπαιδευτικά αυτό το μήνα..
Αν πάω με χομπίστα θα βαρέσω σίγουρα γουρούνι στα αλπικα αλλά θα με βάλουν στο μάτι ότι πάω για πέρδικες και έτσι το όπλο μόνο στον κάμπο 😁🥲
Ξεχάστηκα, παλιά άνοιγαν 15/9 οι πέρδικες

Ετοιμάζω σκακια με τεχνητή νοημοσύνη μάγκες θα φτύνω ένα με το στόμα και θα κυνηγά την τσίχλα για ένα 5 αλεπτο δε θα κάτσει κάπου που θα πάει.Θα της μπαίνει μέσα στο μάτι και θα βγαίνει από το άλλο θα τις κάνω ΑΜΕΑ όλες.

Ετοιμάζω σκακια με τεχνητή νοημοσύνη μάγκες θα φτύνω ένα με το στόμα και θα κυνηγά την τσίχλα για ένα 5 αλεπτο δε θα κάτσει κάπου που θα πάει.Θα της μπαίνει μέσα στο μάτι και θα βγαίνει από το άλλο θα τις κάνω ΑΜΕΑ όλες.
Να τους βρεις κ θέση για πάρκινγκ😆😆😆😆😆

Και με την Maxus έριχνε ιδιογόμωση αλλά τζίφος στο κρύο.
Έφτυνε παγάκια.
Μάλλον θέλει εμπορικά πορδοφύσιγγα η Maxus για να αποδώσει το μέγιστο 😂
Οικολογικό όπλο μου προτείνεις Σαράντο ;
Ο άλλος ο Γιάννης είχε φαγωθεί για την ζημιάρα την V3.
Ρε σοβαρευτείτε, αλλά τα ψωμιά των μπερετάδων είναι λίγα ακόμα, ... 25 ημέρες για την ακρίβεια.
.sarcastic.

... για τσίχλες ... μην ξεχνιόμαστε ... 😜

ps
Πλάκα κάνω ρε, μην τα πάρει κανένας.
Μην ακούς Μπαρούφας ρε Βασίλη,αυτά τα λένε εδώ η Ελληνες.Υπαρχουν φατρίες που ο κάθε ένας υποστηρίζει κάποια κατηγορία όπλων όσο αφορά το κρύο.Τα είπαμε αυτά,δεν υπάρχη θέμα με τα γκάζια όσο υπάρχη ιδιογομωση,αλλά και να την σταματήσουν,υπάρχουν τρόποι.

Καλησπέρα στη παρέα. Αν μπορείτε να με συμβουλέψετε ρε παιδιά ένας μ…κας μου χτύπησε το σκυλί σήμερα στο κυνήγι και το πήρε μια δράμιαρα στο στόμα μπροστά , και μια στο ποδι χωρίς να του το σπάσει. Πήγαμε χειρουργείο αμέσως , το ράψαμε αλλά έχασε πολύ αίμα , και μου είπε ο κτηνίατρος αν δε χάσει ακόμη πολύ , μπορεί να τη γλιτώσουμε , είμαι να πεθάνω από τη στενοχώρια μου . Μετά το χειρουργείο και χανει ακόμη αίμα….
Έχετε καμία συμβουλή , έχει τύχει σε κανεναν παρόμοια περίπτωση , να σταματήσω έστω αυτό το αίμα που χάνει ακόμη από το στόμα. Ευχαριστώ πολύ μάγκες !

Καλησπέρα στη παρέα. Αν μπορείτε να με συμβουλέψετε ρε παιδιά ένας μ…κας μου χτύπησε το σκυλί σήμερα στο κυνήγι και το πήρε μια δράμιαρα στο στόμα μπροστά , και μια στο ποδι χωρίς να του το σπάσει. Πήγαμε χειρουργείο αμέσως , το ράψαμε αλλά έχασε πολύ αίμα , και μου είπε ο κτηνίατρος αν δε χάσει ακόμη πολύ , μπορεί να τη γλιτώσουμε , είμαι να πεθάνω από τη στενοχώρια μου . Μετά το χειρουργείο και χανει ακόμη αίμα….
Έχετε καμία συμβουλή , έχει τύχει σε κανεναν παρόμοια περίπτωση , να σταματήσω έστω αυτό το αίμα που χάνει ακόμη από το στόμα. Ευχαριστώ πολύ μάγκες !
Με λαχτάρισες βραδιάτικα. Μακάρι να σωθεί πολύ κρίμα.

Μα καλά αυτός τι σου είπε❓γιατί δλδ συνεχίζει να χάνει αίμα❓

Ρε Βασίλη έβαλες και τους Ιταλούς στο κόλπο εξισώσεις σχεδιαγράμματα και τα λοιπά; Λοιπόν αυτή η κάνη αν είναι καλύτερη από τις προηγούμενες θα ρίχνεις τουφέκια στη Λιβαδειά και θα πέφτουν οι τσίχλες στους διπλανούς νομούς.
Θα βαραει μεχρι τα 40 μετρα σιγουρα...
Για benelli μιλαμε, μην ξεχνιομαστε ε;;;

Αν η πληγή είναι μέσα στο στόμα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Σε εξωτερική πληγή βάζε τον καπνό από δύο τσιγάρα πάνω στην ανοιχτή πληγή και πίεσε το μερικά λεπτά.

Το σκυλάκι πως ειναι;
Σε τι κυνήγι εγινε;
Αυτός που το χτύπησε που βρίσκεται;
Ειναι πλέον ακατάλληλος και επικίνδυνος.
Δεν πρέπει να κρατάει όπλο.

Να πας πάλι σε γιατρό φίλε ίσως άλλον δεν γίνεται να μην μπορούν να σταματήσουν το αίμα τη σημερινή εποχή στη τελική να το ναρκωσουν για κάποιες ώρες να ηρεμήσει η όλη κατάσταση ,δεν δικαιολογείται να πεθάνει από αιμορραγία πρέπει να σωθεί πάση θυσία.

Εννοειται... Εχει κ προιστορια η εταιρεια με καλες καννες...!!!

OΛΕΣ οι καννες......καλες ειναι Στελιο μου.....Απο φυσιγγια και σκοπευση υστερουν....Στο σωστο φυσιγγιο
και στην καλη σκοπευση.....ολες οι καννες κεντανε φιλε !!! ;) :)

Status
Not open for further replies.
Back