Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εννοειται... Εχει κ προιστορια η εταιρεια με καλες καννες...!!!
Δεν είναι αυτό,το μολύβι με κυαθια θέλει κάποιες συγκεκριμένες γεωμετρίες για να σου δώσει αυτό το μικρό προβάδισμα.Μετα ότι και να κάνεις δεν αλλάζει τίποτα.Η Μπερέτα ανέβηκε 18,6 έφτιαξε τον κωννο για το κυαθιο.Εκει είδαν ότι γίνεται αυτό το έργο,και δεν το ξεχειλωσαν άλλο.Και κάπως δουλεύει όσο μπορεί και την παραδοσιακή βυσματωση.

OΛΕΣ οι καννες......καλες ειναι Στελιο μου.....Απο φυσιγγια και σκοπευση υστερουν....Στο σωστο φυσιγγιο
και στην καλη σκοπευση.....ολες οι καννες κεντανε φιλε !!! ;) :)
Απλά ,άλλες κεντανε σταυροβελονια πορτρέτα‼️ κ άλλες όπως ράβω εγώ καμία κάλτσα😆
Έτσι,Να ευθημησουμε λίγο😆

Το σκυλάκι πως ειναι;
Σε τι κυνήγι εγινε;
Αυτός που το χτύπησε που βρίσκεται;
Ειναι πλέον ακατάλληλος και επικίνδυνος.
Δεν πρέπει να κρατάει όπλο.
Καλημέρα . Έτσι ακριβώς όπως τα λες , αυτός δε ξέρω που θα ξανά κυνηγήσει και δε μας ενδιαφέρει καν … Το σκυλί πάει πολύ καλύτερα , σταμάτησε η αιμορραγία και μάλλον τη γλιτώσαμε 👍🏻 , ευχαριστώ μάγκες !

Καλημέρα . Έτσι ακριβώς όπως τα λες , αυτός δε ξέρω που θα ξανά κυνηγήσει και δε μας ενδιαφέρει καν … Το σκυλί πάει πολύ καλύτερα , σταμάτησε η αιμορραγία και μάλλον τη γλιτώσαμε 👍🏻 , ευχαριστώ μάγκες !
Δεν μας είπες όμως ,πως έγινε το συμβάν❓κυνηγούσες μαζί του η σας ήρθε από σπόντα❓

Να πω κάτι ισως αιρετικό!
Από την στιγμή που υπάρχουν αθλητές που κάνουν 199 στα 200, υπάρχει ανάγκη για τοσο μεγάλη εξέλιξη στις κάννες?
Καλησπέρα! Με τι όπλα κάνουν 199στα200? Με όπλα που έχουν όλες αυτές της εξελίξεις.
Από την άλλη και πριν 15 20 χρόνια υπήρχαν τα 199 στα 200 με πιο συμβατικές κάννες.

Καλησπέρα! Με τι όπλα κάνουν 199στα200? Με όπλα που έχουν όλες αυτές της εξελίξεις.
Από την άλλη και πριν 15 20 χρόνια υπήρχαν τα 199 στα 200 με πιο συμβατικές κάννες.
θέλουν να ενισχύσουν όσο μπορούν ακόμα περισσότερο ότι θα κάνεις αυτό το έργο,πιο εύκολα.Εστω και αν είναι 1%,ξέρουν ότι η τουφεκιά δεν είναι ίδια, γιαυτος φτάνει.Και επικρατεί το "εχθρός του καλου,είναι το καλύτερο".Αλλά και ότι άλλο έχουν φτιάξει πάνω στο όπλο.Ειναι 99% ο σκοπευτής και η τεχνική του?Θέλουν και το 1% του όπλου.

Ειναι 99% ο σκοπευτής και η τεχνική του?Θέλουν και το 1% του όπλου.
Είδα τώρα τα δύο βίντεο της επίσκεψης στην beretta, εντυπωσιάζει η τάξη και η καθαριότητα παντού, και προκαλεί θλίψη όταν αναλογιζομαστε την
τριτοκοσμικη εικόνα οπουδήποτε στην πατρίδα μας. Από όσα λέγανε οι δύο κορυφαίοι σκοπευτές όμως, το συμπέρασμα είναι ότι το όπλο συμμετέχει αρκετά πάνω από το 1%.

θέλουν να ενισχύσουν όσο μπορούν ακόμα περισσότερο ότι θα κάνεις αυτό το έργο,πιο εύκολα.Εστω και αν είναι 1%,ξέρουν ότι η τουφεκιά δεν είναι ίδια, γιαυτος φτάνει.Και επικρατεί το "εχθρός του καλου,είναι το καλύτερο".Αλλά και ότι άλλο έχουν φτιάξει πάνω στο όπλο.Ειναι 99% ο σκοπευτής και η τεχνική του?Θέλουν και το 1% του όπλου.
Όταν οι θέσεις σε έναν αγώνα κρίνονται από ένα πιάτο στα 125 το 1% είναι μεγάλο ποσοστό. Όπως και να το κάνουμε 1/125 <1/100🙂

Καλησπέρα στην ομάδα!
Μετά από λίγα χρόνια κηνυγιού κοτσυφιού και πέρδικας με το αξιόπιστο πλαγιόκαννο Beretta 410 (72 εκ. */***), ξεκίνησα διαδικασία για την εύρεση μιας πρώτης καραμπίνας που θα με καλύπτει στα καρτέρια μου στα φτερωτά και -γιατί όχι- και στον αγριόχοιρο. Δοκίμασα μια μεταχειρισμένη Beretta A302 (66εκ., *** σταθερό, χωρίς ρίγα) -σε λογική τιμή για τη κατάσταση της- αλλά στις τουφεκές πέραν από 25 μέτρα δεν με ενθουσίασε.
Δεδομένου οτι υπάρχουν σε κυκλοφορία αρκετές "legacy" Α-301/302/303 ποιό μοντέλο by default θα ταιριάξει στα κηνύγια μου;
"Αγκάθια" στην αναζήτηση μου, το γεγονός των ακριβών ανταλλακτικών αυτών των μοντέλων όπως τα mobile choke που είναι δυσεύρετα και η συμπάθεια μου σε όπλα magnum (η 303 νομίζω είναι magnum από το εργοστάσιο αλλά από την άλλη βλέπω σε μεταχειρισμένες την επιγραφή 2 3/4, που σημαίνει οτι δεν παίρνει 76αρι φυσίγγι, άρα μόνο 70αρια magnum/semi).
Σκέφτομαι κάτι σε 66-68 εκ., κατά προτίμηση magnum και με εναλλασσόμενα τσοκ ή τουλάχιστον σταθερό * ή **.

Καλησπέρα στην ομάδα!
Μετά από λίγα χρόνια κηνυγιού κοτσυφιού και πέρδικας με το αξιόπιστο πλαγιόκαννο Beretta 410 (72 εκ. */***), ξεκίνησα διαδικασία για την εύρεση μιας πρώτης καραμπίνας που θα με καλύπτει στα καρτέρια μου στα φτερωτά και -γιατί όχι- και στον αγριόχοιρο. Δοκίμασα μια μεταχειρισμένη Beretta A302 (66εκ., *** σταθερό, χωρίς ρίγα) -σε λογική τιμή για τη κατάσταση της- αλλά στις τουφεκές πέραν από 25 μέτρα δεν με ενθουσίασε.
Δεδομένου οτι υπάρχουν σε κυκλοφορία αρκετές "legacy" Α-301/302/303 ποιό μοντέλο by default θα ταιριάξει στα κηνύγια μου;
"Αγκάθια" στην αναζήτηση μου, το γεγονός των ακριβών ανταλλακτικών αυτών των μοντέλων όπως τα mobile choke που είναι δυσεύρετα και η συμπάθεια μου σε όπλα magnum (η 303 νομίζω είναι magnum από το εργοστάσιο αλλά από την άλλη βλέπω σε μεταχειρισμένες την επιγραφή 2 3/4, που σημαίνει οτι δεν παίρνει 76αρι φυσίγγι, άρα μόνο 70αρια magnum/semi).
Σκέφτομαι κάτι σε 66-68 εκ., κατά προτίμηση magnum και με εναλλασσόμενα τσοκ ή τουλάχιστον σταθερό * ή **.
Τα μοντέλα A302-303 παίζουν στα 500-700ε μεταχειρισμένα. Αν μπορείς να βάλεις λίγα ακόμα παίρνεις την A300 Outlander στα 1090ε (σίγουρα θα βρεις καλύτερη τιμή σε κάποιο κατάστημα). Magnum με τσοκάκια και πιστοποίηση για ατσάλινα σκάγια. Η Outlander παίζει και αυτή στα μεταχειρισμένα κοντά 600-800ε.

Status
Not open for further replies.
Back