ήρθε στα χερια μου μετα απο πολυ αναμονή λογο αναποδιών αντε να δουμε τι ψαρια πιάνει και αυτο
View attachment 80790
Καλορίζικο φίλε μου
ήρθε στα χερια μου μετα απο πολυ αναμονή λογο αναποδιών αντε να δουμε τι ψαρια πιάνει και αυτο
View attachment 80790
αυτή μοιράζει σαν την δικια μουΤο πρώτο μου όπλο!!!
View attachment 81031
Ναι ήταν έρωτας.αυτή μοιράζει σαν την δικια μου
Δεν είναι όμως!αυτή μοιράζει σαν την δικια μου
Το εχω. Ειναι εξαιρετικο οπλο. Να το χαρεις.Καλορίζικο φίλε μου
ποιο Site ειναι Γιωργο?Συνάδελφοι καλημέρα.
Τις προάλλες κοίταζα το site ενός κυνηγομάγαζου της Αθήνας και είδα ότι διαθέτει καινούργιες es100 απλές και deluxe. (Φοβερά όπλα).
Παρατήρησα όμως ότι οι σκανδαλοθήκες τους είναι ίδια με της bellmonte.
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν αυτό γινόταν στα τελευταία όπλα της σειράς αυτής?
Ισως είναι κουτή η απορία μου αλλά είναι απορία.
ΟχιΚαλημέρα μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν ποιες αλλαγές έχει η 391 light και έχει μικρότερο βάρος; Άκουσα ότι τα ξύλα της και η βίδα της πάπιας ισχύει κάτι άλλο;
www.hunting.com.grποιο Site ειναι Γιωργο?
ακομα δεν πηγε?Έχει κάποιος την Α400 lite να μας πει την άποψη του; την έχει καψουρευτει ο αδελφός μου, πήγαμε την επώμισε, του έρχεται κουτί, εγώ του λέω να την πάρει με κλειστά μάτια.Τσιχλα ,φάσσα ,τρυγόνι κυνηγάει . 1350€ του την αφήνει ο Μανδηλαράς αλλά την έχει μόνο με 66 πόνους,εκείνος θέλει 71 πόντους,1480€ την έχουν άλλα μαγαζιά
Την έχει συνάδελφος καθηγητής στην Κόρινθο. Φοβερό όπλο με φανταστικές τουφεκιές. Με 66 πόνους κάννη είναι καλύτερα για αυτά τα κυνήγια που κάνει ο αδελφός σου.Έχει κάποιος την Α400 lite να μας πει την άποψη του; την έχει καψουρευτει ο αδελφός μου, πήγαμε την επώμισε, του έρχεται κουτί, εγώ του λέω να την πάρει με κλειστά μάτια.Τσιχλα ,φάσσα ,τρυγόνι κυνηγάει . 1350€ του την αφήνει ο Μανδηλαράς αλλά την έχει μόνο με 66 πόνους,εκείνος θέλει 71 πόντους,1480€ την έχουν άλλα μαγαζιά
Έχει κολλήσει με τους 71 πόντους, σκέφτεται να πάρει την 66 από τον Μανδηλαρά αλλά φοβάται μην το μετανιώσει μετά, εγώ του λέω να την πάρει χθεςακομα δεν πηγε?
Αν είχα τα χρήματα θα είχα φύγει ήδη από Κόρινθο για να την πάρω εγώ.Έχει κολλήσει με τους 71 πόντους, σκέφτεται να πάρει την 66 από τον Μανδηλαρά αλλά φοβάται μην το μετανιώσει μετά, εγώ του λέω να την πάρει χθες
Η δικια μου es 100 deluxe αγορασμενη το 2011 ήταν με πλαστική σκανδαλοθηκη σαν της bellmonte.Συνάδελφοι καλημέρα.
Τις προάλλες κοίταζα το site ενός κυνηγομάγαζου της Αθήνας και είδα ότι διαθέτει καινούργιες es100 απλές και deluxe. (Φοβερά όπλα).
Παρατήρησα όμως ότι οι σκανδαλοθήκες τους είναι ίδια με της bellmonte.
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν αυτό γινόταν στα τελευταία όπλα της σειράς αυτής?
Ισως είναι κουτή η απορία μου αλλά είναι απορία.
Μια χαρά είναι η 66cm κανη........... Η καλύτερη......... Να την πάρει με κλειστά μάτια.....Έχει κάποιος την Α400 lite να μας πει την άποψη του; την έχει καψουρευτει ο αδελφός μου, πήγαμε την επώμισε, του έρχεται κουτί, εγώ του λέω να την πάρει με κλειστά μάτια.Τσιχλα ,φάσσα ,τρυγόνι κυνηγάει . 1350€ του την αφήνει ο Μανδηλαράς αλλά την έχει μόνο με 66 πόντους,εκείνος θέλει 71 πόντους,1480€ την έχουν άλλα μαγαζιά