Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Συνάδελφοι καλημέρα.
Τις προάλλες κοίταζα το site ενός κυνηγομάγαζου της Αθήνας και είδα ότι διαθέτει καινούργιες es100 απλές και deluxe. (Φοβερά όπλα).
Παρατήρησα όμως ότι οι σκανδαλοθήκες τους είναι ίδια με της bellmonte.
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν αυτό γινόταν στα τελευταία όπλα της σειράς αυτής?
Ισως είναι κουτή η απορία μου αλλά είναι απορία.

Συνάδελφοι καλημέρα.
Τις προάλλες κοίταζα το site ενός κυνηγομάγαζου της Αθήνας και είδα ότι διαθέτει καινούργιες es100 απλές και deluxe. (Φοβερά όπλα).
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν αυτό γινόταν στα τελευταία όπλα της σειράς αυτής?
ποιο Site ειναι Γιωργο?

Έχει κάποιος την Α400 lite να μας πει την άποψη του; την έχει καψουρευτει ο αδελφός μου, πήγαμε την επώμισε, του έρχεται κουτί, εγώ του λέω να την πάρει με κλειστά μάτια.Τσιχλα ,φάσσα ,τρυγόνι κυνηγάει . 1350€ του την αφήνει ο Μανδηλαράς αλλά την έχει μόνο με 66 πόντους,εκείνος θέλει 71 πόντους,1480€ την έχουν άλλα μαγαζιά

Last edited:
Έχει κάποιος την Α400 lite να μας πει την άποψη του; την έχει καψουρευτει ο αδελφός μου, πήγαμε την επώμισε, του έρχεται κουτί, εγώ του λέω να την πάρει με κλειστά μάτια.Τσιχλα ,φάσσα ,τρυγόνι κυνηγάει . 1350€ του την αφήνει ο Μανδηλαράς αλλά την έχει μόνο με 66 πόνους,εκείνος θέλει 71 πόντους,1480€ την έχουν άλλα μαγαζιά
ακομα δεν πηγε?

Έχει κάποιος την Α400 lite να μας πει την άποψη του; την έχει καψουρευτει ο αδελφός μου, πήγαμε την επώμισε, του έρχεται κουτί, εγώ του λέω να την πάρει με κλειστά μάτια.Τσιχλα ,φάσσα ,τρυγόνι κυνηγάει . 1350€ του την αφήνει ο Μανδηλαράς αλλά την έχει μόνο με 66 πόνους,εκείνος θέλει 71 πόντους,1480€ την έχουν άλλα μαγαζιά
Την έχει συνάδελφος καθηγητής στην Κόρινθο. Φοβερό όπλο με φανταστικές τουφεκιές. Με 66 πόνους κάννη είναι καλύτερα για αυτά τα κυνήγια που κάνει ο αδελφός σου.

Έχει κολλήσει με τους 71 πόντους, σκέφτεται να πάρει την 66 από τον Μανδηλαρά αλλά φοβάται μην το μετανιώσει μετά, εγώ του λέω να την πάρει χθες
Αν είχα τα χρήματα θα είχα φύγει ήδη από Κόρινθο για να την πάρω εγώ.

Συνάδελφοι καλημέρα.
Η δικια μου es 100 deluxe αγορασμενη το 2011 ήταν με πλαστική σκανδαλοθηκη σαν της bellmonte.
Γ@ματο όπλο απλά.

Έχει κάποιος την Α400 lite να μας πει την άποψη του; την έχει καψουρευτει ο αδελφός μου, πήγαμε την επώμισε, του έρχεται κουτί, εγώ του λέω να την πάρει με κλειστά μάτια.Τσιχλα ,φάσσα ,τρυγόνι κυνηγάει . 1350€ του την αφήνει ο Μανδηλαράς αλλά την έχει μόνο με 66 πόντους,εκείνος θέλει 71 πόντους,1480€ την έχουν άλλα μαγαζιά
Μια χαρά είναι η 66cm κανη........... Η καλύτερη......... Να την πάρει με κλειστά μάτια.....

Status
Not open for further replies.
Back